Duck Dodgers Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλησπέρα από Μύκονο, 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μαχ 150 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb, insta, utube κτλ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δαχτυλικο αποτύπωμα αν έχει και fast charging καλώς 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι όσο καλές μπορεί να είναι σε αυτά τα λεφτά 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιάφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ίσως δεν ξέρω αν χρειάζομαι (έχω cu) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ίσως 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; καλύτερα από Ελλάδα για να γλυτώσω την αναμονή 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; οχι Τώρα έχω ένα lg g6 αλλά πλέων τα έχει φάει τα ψωμιά του, σκέφτομαι για redmi note 4, redmi 5 plus και mi a1 τι προτείνεται? 🤔
SeNNinhA Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στην πραξη ολα αυτα ειναι το ιδιο τηλεφωνο σε αλλη συσκευασια με μικροδιαφορες. Mi A1: stock android & USB-C Note 4: μπαταρια 4.000mAh 5 Plus: μεγαλυτερη οθονη Στις καμερες μικροδιαφορες επισης. Εξαρταται τι θελεις. 1
Duck Dodgers Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Κλείνω στο α1 γιατί έχω δει ότι με την gcam υπάρχει βελτίωση! Κατά τα άλλα όμως υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω?
SeNNinhA Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το Mi A1 το εχει η γυναικα μου και ειναι ολα μια χαρα. Πηρε και την αναβαθμιση χωρις προβλημα και παιζει πολυ smooth. Αν θελεις βεβαια βαρια παιχνιδια θα πρεπει να πας σε καλυτερους επεξεργαστες αλλα ειναι κατασκευη ποιοτικη και ειδικα το stock android για εμενα ειναι ατου. Η θυρα USB-C ειναι κατι που θα επρεπε πια να εχουν ολα τα κινητα αλλα ουτε το 5 plus ουτε το 4 εχει και σε εμενα εχουν αστοχησει αρκετες συσκευες στην θυρα micro usb οποτε ειναι ενα βασικο σημειο με τα δικα μου κριτηρια. Παρε το 4/64 ομως. 1
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δες και το Meizu m6 note με καλυτερες καμερες και μπαταρια https://www.kimovil.com/el/sygkrish/meizu-m6-note-3gb-32gb-eu,xiaomi-mi-a1-32gb
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το Mi A1 το εχει η γυναικα μου και ειναι ολα μια χαρα. Πηρε και την αναβαθμιση χωρις προβλημα και παιζει πολυ smooth. Αν θελεις βεβαια βαρια παιχνιδια θα πρεπει να πας σε καλυτερους επεξεργαστες αλλα ειναι κατασκευη ποιοτικη και ειδικα το stock android για εμενα ειναι ατου. Η θυρα USB-C ειναι κατι που θα επρεπε πια να εχουν ολα τα κινητα αλλα ουτε το 5 plus ουτε το 4 εχει και σε εμενα εχουν αστοχησει αρκετες συσκευες στην θυρα micro usb οποτε ειναι ενα βασικο σημειο με τα δικα μου κριτηρια. Παρε το 4/64 ομως. Ευχαριστώ για την απάντηση, παιχνίδια δεν παίζω απλά θα ήθελα το multitasking! 26 λεπτά πριν, adi32 είπε Δες και το Meizu m6 note με καλυτερες καμερες και μπαταρια https://www.kimovil.com/el/sygkrish/meizu-m6-note-3gb-32gb-eu,xiaomi-mi-a1-32gb Θα το τσεκάρω ευχαριστώ! Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Duck Dodgers
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Duck Dodgers είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, παιχνίδια δεν παίζω απλά θα ήθελα το multitasking! Θα ήθελα από Ελλάδα για να μην έχω μεγάλη αναμονή! Υπαρχει κι απο Ελλαδα https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=m6+note 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα