tazos87 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα. Παίρνω ίντερνετ από τους γονείς μου που μένουν 2 ορόφους πιο κάτω με ένα WiFi repeater, ολα ήταν μια χαρά αλλά τελευταίους μήνες ολο χάνεται για λίγο και ανα διαστήματα η σύνδεση, πράγμα όπως όλοι ξέρουμε πολύ εκνευριστηκο καθώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Νόμιζα πως το πρόβλημα ήταν του repeater αλλά είδα ότι έχει πρόβλημα το κεντρικό ρουτερ... Οπότε σε μένα φαίνεται πιο έντονα επειδή με τις συνεχείς αποσυνδέσεις τα χει φτύσει κι αυτό...! Πήρα στον παροχο (Νοβα) και είπαν ότι μάλλον φταίει το ρουτερ, να κάνω reset και βλέπουμε. Έκανα reset, έφτιαξε για λίγο αλλά τώρα πάλι τα ίδια! Σκέφτομαι να τους πάρω να αλλάξουν ρουτερ, να δούμε μήπως φτιάξει. Από την άλλη σκέφτομαι να βάλω σύνδεση κι εγώ, δηλαδή να πληρώνω στάνταρ κάθε μήνα... Θα ήθελα να το αποφύγω αλλά τι να κάνω...! Εδώ είναι που θέλω τα φώτα σας! Να δω αν θα φτιάξει με την αλλαγή ρουτερ; Αλλιώς αν κάνω σύνδεση (δεν με νοιάζει απαραίτητα το σταθερό τηλέφωνο), θέλω μόνο ίντερνετ, ποια εταιρεία έχει καλύτερο και σταθερό ίντερνετ; Υ. Γ: Από παλιά ήξερα ότι η forthnet ήταν η καλύτερη σε αυτό αλλά τώρα βλέπω πρόβλημα... Υ. Γ2: Και κάτι οικονομικό φυσικά! Ευχαριστώ πολύ
tazos87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Εδώ είναι τα δίκτυα τριγύρω και τα κανάλια... Το δικό μου είναι αυτό που έχω επιλέξει με το μπλε. Είναι στο κανάλι 9 και έχει εύρος 3-11, που είναι καλύτερα να το βάλω;
Damachi Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Χμμ chanel 2,4,6,8 ελευθερα και μονο ενας γκαντεμης στο 13 Καταλαβαινω και τους παροχους απο τα router ID . Υ. Γ2: Να παρεις ενα σετ powerplugs τις προκοπης με wifi 5hz απανω για να μην εχει παρεμβολες απο τους γυρω . Υ. Γ: η forthnet ειναι ο πιο παρωχημενος παροχος αμα δεις μονο το dsl Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Damachi
tazos87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Damachi είπε Χμμ chanel 2,4,6,8 ελευθερα και μονο ενας γκαντεμης στο 13 Καταλαβαινω και τους παροχους απο τα router ID . Υ. Γ2: Να παρεις ενα σετ powerplugs τις προκοπης με wifi 5hz απανω για να μην εχει παρεμβολες απο τους γυρω . Υ. Γ: η forthnet ειναι ο πιο παρωχημενος παροχος αμα δεις μονο το dsl Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι τα powerplugs! Από κανάλια σίγουρα αποκλείω 2,4 φαντάζομαι γιατί θα έχουν παρεμβολες από τα πολλά κανάλια στην 1 κλπ... Αρα λες 7,8 ή 13 καλύτερα; Το ότι το εύρος μου είναι 3-11 σημαίνει ότι επηρεάζει και επηρεάζεται από αυτα τα κανάλια;
tazos87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Νόμιζα ότι μπορεί να είχε παρεμβολες από διπλανά αν ήταν κοντά στο 1 που έχει πολλά, αλλά αφού δεν παίζει ρόλο οκ! Το έχω αλλάξει στο 6 για την ώρα και βλέπουμε... Αν συνεχίσει θα πάω στο 2. Στην ουσία παίρνω ίντερνετ από το wifi repeater, θα είναι οκ και με το powerplug?
M@dB0x Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Παιζει ρολο να ειναι κοντα σε αλλα αλλα οχι τοσο οσο να ειναι πανω σε αλλα. Κανονικα για να μην εχει καθολου παρεμβολες, θες 5 καναλια διαφορα απο καποιο αλλο, κατι το οποιο δε παιζει τωρα πια σχεδον σε κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα