Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Είναι σαν να αγοράζω τώρα το xiaomi mi 6. Ενώ είναι ένα εξαιρετικό κινητό, σε λίγους μήνες θα βγει το 7, με καλύτερα χαρακτηριστικά σε παρόμοια τιμή. 

αν ηταν ετσι δε θα αγοραζαμε τιποτα, θα περιμεναμε μια ζωη να βγει το επομενο

για μενα το ps3 αν δεν εχεις παιξει τιποτα αξιζει

demons souls, bayonetta, vanquish ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου παιχνιδια και δεν εχει βγει κατι στο ps4 που να τα ξεπερναει για μενα

απο την αλλη το ps4 εχει τα παντα και πολλα remaster και μπορεις να παιξεις καποια απο το ps3

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, ASTOU said:

Είναι σαν να αγοράζω τώρα το xiaomi mi 6. Ενώ είναι ένα εξαιρετικό κινητό, σε λίγους μήνες θα βγει το 7, με καλύτερα χαρακτηριστικά σε παρόμοια τιμή. 

Το ps5 θα βγει, μάλλον, ίσως, σε 2 χρόνια. Έχεις δίκιο, δεν είναι για ρίσκο 

Δημοσ.

arkham asylum, arkham City, Metal Gear 2-3-4 hd και remaster τα πρώτα + ico + shadows of colossus + gta4 +gta5 + red dead redemption + bioshocks + gow3 + deamons souls + dark souls + tlou + max payne 3 + moneky island/lechuck's revenge και δε ξέρω και εγώ πόσα άλλα...ναι είναι παλιό αλλά σε μια λογική τιμή -κάνα 100άρικο μαξ για μεταχειρισμένο- θεωρώ ότι οποιοσδήποτε το χτυπά άμεσα και με κλειστά μάτια, η γκάμα παιχνιδιών που έχει είναι απίστευτη (και σαν content πολύ ανώτερη από αυτήν του ps5 για μένα so far)...αλλά άμα πας για τα γραφικά, ε Ps4 οκ...εγώ πάντως πήρα το ps3 μετά που είχα αρκετό καιρό το 4 και νομίζω ότι έχω παίξει πολύ περισσότερο 3 παρά 4 μέχρι στιγμή...

• Like 3
Δημοσ.

Αν είσαι λάτρης των jrpg, έχει μεγάλη γκάμα από τίτλους που αξίζει να παίξεις. 

Αν ψάξεις σε public και στις αγγελίες εδώ, θα βρεις αρκετά παιχνίδια σε καλές τιμές (μέχρι 15 ευρώ)

Δημοσ.

Είχα το PS3 Fat 500Gb κάπου 8 χρόνια και έπαιξα οσα με ενδιέφεραν συν το free online.Οταν πήρα PS4 δεν ξανασχολήθηκα.Επαιξε cd χιλιάδες ώρες και ψηφιακά και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα,τελικά το πούλησα 70€ με καμιά δεκαριά games.

ΥΓ:Βλέπω κάτι αγγελίες και γελάω με τις τιμές.

Δημοσ.

Με την υπάρχουσα τηλεόραση LG 1366*768 δεν είναι αρκετό το PS3 ? Ή δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ανάλυση της τηλεόρασης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ASTOU είπε

Με την υπάρχουσα τηλεόραση LG 1366*768 δεν είναι αρκετό το PS3 ? Ή δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ανάλυση της τηλεόρασης?

Είναι εντάξει γιατί σχεδόν όλα τα παιχνίδια του PS3 παίζουν σε ανάλυση 1280x720p(HD).Λίγα είναι που παίζουν 1920x1080(FHD).Αν η TV είναι λίγο παραπάνω ανάλυσης όπως αυτή που έχεις η είναι FHD,τότε με το που ξεκινάει το παιχνίδι μειώνεται η ανάλυση σε HD αυτόματα.

Είναι νομίζω το λεγόμενο "Downscale".

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, ASTOU said:

Το PS5 πάνω σε αυτή την τηλεόραση έχεις σκοπό να το βάλεις;

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το PS5 πάνω σε αυτή την τηλεόραση έχεις σκοπό να το βάλεις;

Όχι αυτό είναι το θέμα, δυστυχώς δεν αξίζει ούτε το ps5 και λογικά ούτε το 4. Απλά αυτή υπάρχει αυτή τη στιγμή. Άλλος ένας λόγος που γλυκοκοιτάζω το 3.

Δημοσ.

Εάν δεν σκοπεύεις αυτή τη στιγμή να δώσεις χρήματα για μια TV, νομίζω ότι ένα PS3 μέχρι 100 ευρώ (όπως είπε και ο Snake) ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση σου.

Από την άλλη όμως εάν όπως λες προς το παρόν το θες μόνο για να παίζεις Pro, δεν ξέρω αν θα άξιζε να έδεινες ούτε 1 ευρώ... πόσο μάλλον 100+

Πάντως μελλοντικά θα χρειαστείς σίγουρα TV. Ειδικά στην περίπτωση του PS5 είναι no-brainer. 

Δημοσ.

Λογικά θα πάω σύντομα σε PS3 και η επόμενη αναβάθμιση θα περιλαμβάνει εκτός από κονσόλα και τηλεόραση. Απλά είμαι φοιτητής και στην παρούσα φάση δεν παίζει μια...

Δημοσ.
Στις 22/5/2018 στις 10:40 ΠΜ, ASTOU είπε

Λογικά θα πάω σύντομα σε PS3 και η επόμενη αναβάθμιση θα περιλαμβάνει εκτός από κονσόλα και τηλεόραση. Απλά είμαι φοιτητής και στην παρούσα φάση δεν παίζει μια...

Δες και την προοπτική pc για emulator ps3. Μην το γελάς, έχουν γίνει τεράστια βήματα τον τελευταιο χρόνο. Και το πισι το θες και για αλλά πράγματα, ως φοιτητής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δες και την προοπτική pc για emulator ps3. Μην το γελάς, έχουν γίνει τεράστια βήματα τον τελευταιο χρόνο. Και το πισι το θες και για αλλά πράγματα, ως φοιτητής.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα λάπτοπ που ζορίζεται να τρέξει bluestacks, φαντάσου τι θα γίνεται για κανονικό παιχνίδι ps3... Πάντως μετά το καλοκαίρι θα προχωρήσω λογικά σε αγορά υπολογιστή. Το θέμα μου είναι απλά να πάρω προσωρινά μια κονσόλα για εντελώς casual gaming μέχρι να βγεί το ps5. Πλέον κοιτάω είτε μεταχειρισμένο ps3 είτε XB1. Το μόνο που φοβάμαι είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκονται...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ASTOU είπε

Αυτή τη στιγμή έχω ένα λάπτοπ που ζορίζεται να τρέξει bluestacks, φαντάσου τι θα γίνεται για κανονικό παιχνίδι ps3... Πάντως μετά το καλοκαίρι θα προχωρήσω λογικά σε αγορά υπολογιστή. Το θέμα μου είναι απλά να πάρω προσωρινά μια κονσόλα για εντελώς casual gaming μέχρι να βγεί το ps5. Πλέον κοιτάω είτε μεταχειρισμένο ps3 είτε XB1. Το μόνο που φοβάμαι είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκονται...

Θα χρειαστείς pc, πάρε ένα μια και καλή. Αυτή είναι η άποψή μου επειδή είπες είσαι και φοιτητής.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μέχρι να είναι smooth ο RPCS3 θα φάμε πολλά ψωμιά ακόμα... Στο demons souls με 8600k στα 4.7 Ghz και gtx 1080 και έχω χειρότερα drops από ότι στο original με εξαίρεση την blight town 😃(εντάξει εκεί δε γίνεται να παίζει χειρότερα). Αν συμπεριφέρεται έτσι στον τίτλο που είναι περισσότερο % emulated, φαντάσου τι γίνεται στους άλλους.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...