ASTOU Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι να αγοράσω μια κονσόλα. Αρχικά έχω καταλήξει ότι θέλω να πάρω κάτι από το οικοσύστημα της Sony κυρίως γιατί τα exclusives του Xbox είναι διαθέσιμα και για pc. Ενώ λοιπόν ήμουν σχεδόν έτοιμος να κάνω κίνηση για το PS4, άρχισα να πετυχαίνω ειδήσεις με υποτιθέμενα leaks για την κυκλοφορία του ps5. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως δεν αξίζει να δώσω 350 ευρώ για το 4 από την στιγμή που το 5 είναι το πολύ 1 με 1.5 χρόνο μακρυά. Μέχρι τότε έλεγα να βολευτώ με κανένα μεταχειρισμένο ps3 μόνο και μόνο για να παίζω κανένα pro με παρέα και να πάω μετά κατευθείαν στο 5. Θεωρείται ότι αξίζει ακόμη στις μέρες μας με το για αυτό το σκοπό?
JohnJohn3484 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Αν θες μόνο για pro να ξέρεις πως το 2019 δε θα βγει για ps3 απ όσο ξέρω.
Choutas Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ανάλογα τι είδους gamer είσαι πόσο χρόνο χαλάς τι μπάτζετ έχεις και τι πραγματικά ποθεί η ψυχή σου. Αν σε ενδιαφέρουν τα διπλά τετραπλά κτλ το ps3 ειναι ασφαλής επιλογή αν είσαι των γραφικών πάρε 4 αν θές ιμιουλέιτορς ps3.και wii u. Τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Έπαιξα uncharted 4 και βαρέθηκα οικτρά και γυρίσαμε σε injustice για ps3 και το ευχαριστήθηκα. 1
Sybro Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι... το συστημα ps3 είναι 10 χρόνια κονσόλα και θα τις έχουν λιώσει, ανοίξει και δεν ξερω και εγώ τι άλλο. Και άψογο να το βρεις θα σου έλεγα όχι γιατί δεν θα παίζεις μόνο pro θα αρχισεις να ψάχνεσαι γενικότερα και για άλλα games. Δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα xbox one και παίξε αυτη την γενιά gaming αφου λες οτι θα πας στην επόμενη γενιά μετά στο ps5. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις το ps3 και θα ξενερώσεις γιατί στο youtube θα βλέπεις τα γραφικά και τα games του ps4 και xbox one και θα λες καλά τα έλεγε ο sybro. Ακόμα και για pro πάρε xbox one 4 χρόνια όχι 10 και σύστημα γρήγορο με applications και browser πολύ δυνατό. Δώσε και 25 ευρώ και πάε και το ea acces για 1 χρονο με όλα τα games της ea εκτός απο τα καινούρια που θα μπουν το 2019. Θα έχεις fifa 17 nba live 18 battlefield 1 hockey need for speed .... και άλλα απειρα. Και πες μου με 25 ευρώ ποσα games θα πάρεις για το ps3.. Τσέκαρε και το gamepass που έχει μέσα της ποροηγούμενης γενιάς games. Αυτά , ελπίζω να σε βοήθησα! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Sybro 1 1
guy_threepwood Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Τι ανοησίες είναι αυτά με το ps5; Αφού κρατήθηκες 5 χρόνια μέχρι να πάρεις το ps4, υπάρχει κάποιος λόγος να πάρεις το ps5 την πρώτη μέρα, όταν και εφόσον βγει; Πραγματικά να σκάσεις είναι από τέτοιες απόψεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εγώ λέω να πάρεις ένα PS2 καλύτερα, πιο φθηνά θα σου βγει από το PS3 και θα παίζεις και τα ποδοσφαιράκια σου.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ποιό το νόημα να παίρνεις την κονσόλα στο τέλος της "ζωής" της που είναι παλιά και έχει ήδη βγεί η επόμενη;Για να γλιτώσεις 50€; Η τιμή του PS4 έχει πέσει και έχουν βγεί προσφορές 2+ χρόνια πριν. Οσο για το PS3 είναι πολύ παλιό και αν έπαιζες στο PS4 το PS3 θα το άφηνες στην άκρη.Εκλεισε τον κύκλο του,δεν βγαίνουν παιχνίδια,τα free games του Plus δεν θα βγαίνουν για αυτό.Είναι αργό σαν μηχάνημα.Δεν μπορείς να κάνεις party. Με 150-170€ παίρνεις μεταχειρισμένο PS4 και με 280-330€ καινούριο. Βασικά δεν αξίζει καν το παλιό PS4,με μικρή διαφορά παίρνεις το Pro.
gsisr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εμένα δε θα με χαλούσε ενα cfw ps3 για να παίξω όλα τα exclusives του Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από gsisr 2
ASTOU Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Το θέμα δεν είναι ότι θέλω να μείνω στο ps3, ψάχνω απλά μια κονσόλα για να την βγάλω μέχρι να βγει το ps5. Θεωρώ ότι όσο καλό και να είναι το 4 έχει κάνει τον κύκλο του και με ενδιαφέρει κάτι future proof. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα τα έχουν χιλιοπαίξει αλλά και πάλι πόσο κακό deal είναι να το βρω στα 60-70 ευρώ με χειριστήριο?
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μονο σονυ κονσολα κοιτας? Θα ελεγα κοιτα για ενα xbox 360 που βρισκεις σε τιμες χωμα, μπορεις να το κανεις rgh να παιζεις ενα βουνο παιχνιδια απο τον σκληρο δισκο και το κυριοτερο εχει παιχνιδαρες.
ASTOU Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μονο σονυ κονσολα κοιτας? Θα ελεγα κοιτα για ενα xbox 360 που βρισκεις σε τιμες χωμα, μπορεις να το κανεις rgh να παιζεις ενα βουνο παιχνιδια απο τον σκληρο δισκο και το κυριοτερο εχει παιχνιδαρες. Δεν με τρελαίνει τόσο το 360. Εξάλλου αν ήταν να πάω σε νεκρή κονσόλα θα πήγαινα στο ps3.
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Παντως το ps4 εχει αρκετη ζωη ακομα. 2μιση χρονια και παραπανω σιγουρα.Δεν θα μετανιωσεις την αγορα του. 1
ilos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, gsisr είπε εμένα δε θα με χαλούσε ενα cfw ps3 για να παίξω όλα τα exclusives του QFT άσε που και οι υπόλοιπες που δε παίρνουν cfw παίρνουν ps3 exploit (HAN) και παίζουν τα πάντα από psn.
guy_threepwood Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 hours ago, ASTOU said: Το θέμα δεν είναι ότι θέλω να μείνω στο ps3, ψάχνω απλά μια κονσόλα για να την βγάλω μέχρι να βγει το ps5. Θεωρώ ότι όσο καλό και να είναι το 4 έχει κάνει τον κύκλο του και με ενδιαφέρει κάτι future proof. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα τα έχουν χιλιοπαίξει αλλά και πάλι πόσο κακό deal είναι να το βρω στα 60-70 ευρώ με χειριστήριο? Ξες τί είναι ακόμη καλύτερα future proof; Το ps6. Δεν ειναι αστεία πράγματα αυτά ούτε να το ρισκάρεις. Αφού σε 8 με 10 χρόνια θα βγει το επόμενο. 1
ASTOU Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, guy_threepwood είπε Ξες τί είναι ακόμη καλύτερα future proof; Το ps6. Δεν ειναι αστεία πράγματα αυτά ούτε να το ρισκάρεις. Αφού σε 8 με 10 χρόνια θα βγει το επόμενο. Είναι σαν να αγοράζω τώρα το xiaomi mi 6. Ενώ είναι ένα εξαιρετικό κινητό, σε λίγους μήνες θα βγει το 7, με καλύτερα χαρακτηριστικά σε παρόμοια τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα