Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια 24"' τηλεόραση και θέλω να πάρω μια περιστροφική βάση για να την στηρίξω στον τοίχο.

Τι έχετε να προτείνετε?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Έχω μια 24"' τηλεόραση και θέλω να πάρω μια βάση για να την στηρίξω στον τοίχο..

Τι έχετε να προτείνετε?

ειναι μικρη η τηλεοραση. αν σκοπευεις να μεινεις εκει παρε οτι σου αρεσει εσενα.αναλογα βεβαια αν θες να παιζει πανω κατω δεξια αριστερα μπροσ πισω.

αν θες να ειναι σταθερη οποιαδήποτε κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ειναι μικρη η τηλεοραση. αν σκοπευεις να μεινεις εκει παρε οτι σου αρεσει εσενα.αναλογα βεβαια αν θες να παιζει πανω κατω δεξια αριστερα μπροσ πισω.

αν θες να ειναι σταθερη οποιαδήποτε κανει.

Για την γιαγιά μου την αγόρασα.. Είχε μια μικρή απο την παλιές κια χάλασε. Θα την βάλω στο υπνοδωμάτιο και θα την κρεμάσω στον τοίχο οπότε θέλω να είναι περιστροφική η βάση. (δεξιά - αριστερά , πάνω -κάτω)

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

οκ ευχαριστώ/.. Τα σίδερα που βιδώνουν στην τηλεόραση δεν θα προεξέχουν απο πάνω και απο κάτω?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pavloa είπε

οκ ευχαριστώ/.. Τα σίδερα που βιδώνουν στην τηλεόραση δεν θα προεξέχουν απο πάνω και απο κάτω?

λογικα εφόσον δινει απο 22 μεχρι 55 δεν θα βγαινουν εκτος.

τι VESA εχει η TV?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

λογικα εφόσον δινει απο 22 μεχρι 55 δεν θα βγαινουν εκτος.

τι VESA εχει η TV?

8 εκατοστά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

Θα να είναι κολλημένη στον τοίχο ; Θες να έχει βραχίονα ; 

Στο σημείο που θα μπει θα πρέπει να την γυρίσω προς τα κάτω και αρκετά προς τα δεξιά.. Οπότε καλύτερα δεν θα είναι με βραχίονα?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pavloa είπε

Στο σημείο που θα μπει θα πρέπει να την γυρίσω προς τα κάτω και αρκετά προς τα δεξιά.. Οπότε καλύτερα δεν θα είναι με βραχίονα?

https://www.skroutz.gr/s/4213489/CME-EDR100.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Κάτι τέτοιο  δηλαδή. 

Η οθονη σου έχει VESA 75x75. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...