pavloa Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν λίγες μέρες πέρασα τα windows 10 pro version 1803. Απο τις εφαρμογές πρέπει να διαγράψω κάτι ή χρειάζονται όλα? (φώτο) Τα κλασικά παιχνίδια πασιέντζα και τα υπόλοιπα που τα βρίσκω? όταν εγκατέστησα τα windows μου ζήτησε να βάλω pin πώς μπορώ να το καταργήσω και να ανοίγει χωρίς pin? Antivirus χρειάζεται να βάλω ή φτάνει μόνο αυτό των windows? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από pavloa
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Το ποιες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι εσύ το ξέρεις. Αν δεν γνωρίζεις τι κάνουν κάποιες εφαρμογές μπορείς ψάχνοντας στον γούγλη να βρεις τι κάνει και αν δεν είναι χρήσιμη να την σουτάρεις. Τα κλασικά παιχνίδια από εδώ https://winaero.com/blog/get-windows-7-games-for-windows-10/ Κατεβάζεις το προγραμματάκι και το κάνεις εγκατάσταση. Για χωρίς password πας Έναρξη-->windows settings--->Accounts(Λογαριασμοί)--->Sign-in Options. Αυτά που ρωτάς φίλε μου είναι απλά πραγματάκια που μπορείς να βρεις απαντήσεις μόνος σου στο διαδίκτυο. Δεν είναι δύσκολο. Πλέον ο γούγλης έχει τα πάντα. Αυτό αείναι για δικό σου καλό. Έτσι θα μάθεις να ψάχνεις πράγματα. Το έτοιμο δεν είναι καλό. Καλό είναι το να προσπαθείς μόνος σου. 2
sistah Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 10 hours ago, BlueBlood7 said: Το ποιες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι εσύ το ξέρεις. Αν δεν γνωρίζεις τι κάνουν κάποιες εφαρμογές μπορείς ψάχνοντας στον γούγλη να βρεις τι κάνει και αν δεν είναι χρήσιμη να την σουτάρεις. Τα κλασικά παιχνίδια από εδώ https://winaero.com/blog/get-windows-7-games-for-windows-10/ Κατεβάζεις το προγραμματάκι και το κάνεις εγκατάσταση. Για χωρίς password πας Έναρξη-->windows settings--->Accounts(Λογαριασμοί)--->Sign-in Options. Αυτά που ρωτάς φίλε μου είναι απλά πραγματάκια που μπορείς να βρεις απαντήσεις μόνος σου στο διαδίκτυο. Δεν είναι δύσκολο. Πλέον ο γούγλης έχει τα πάντα. Αυτό αείναι για δικό σου καλό. Έτσι θα μάθεις να ψάχνεις πράγματα. Το έτοιμο δεν είναι καλό. Καλό είναι το να προσπαθείς μόνος σου. Η πασιεντζα υπαρχει ηδη, δεν χρειαζεται 3rd party apps, ότι λειπει το βρισκει στο windows store.. Επισης το να βγαλει το pin ειναι ενα βημα αλλα μετα θα γυρισει και θα σου πει "ααα τωρα μου ζηταει password, πως το βγαζω?" Αν ειναι να μπεις στον κοπο να απαντησεις, απαντησε ολοκληρωμενα.
alexb_10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Έτσι θα μάθεις να ψάχνεις πράγματα. Το έτοιμο δεν είναι καλό. Καλό είναι το να προσπαθείς μόνος σου. well said!
pavloa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, sistah είπε Η πασιεντζα υπαρχει ηδη, δεν χρειαζεται 3rd party apps, ότι λειπει το βρισκει στο windows store.. Επισης το να βγαλει το pin ειναι ενα βημα αλλα μετα θα γυρισει και θα σου πει "ααα τωρα μου ζηταει password, πως το βγαζω?" Αν ειναι να μπεις στον κοπο να απαντησεις, απαντησε ολοκληρωμενα. το δοκίμασα αυτό έκανα και επανεκκίνηση αλλά πάλι ζητάει κωδικό. Τελικά το έκανα.. Μου ζητούσε τον κωδικό και εγώ έβαζα το pin ενώ ήθελε τον κωδικό απο το email. Την πασιέντζα την έχω βρει αλλά πρέπει να βγάζει όλα αυτά ? δεν είναι απλή σαν την παλιά? 19 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Το ποιες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι εσύ το ξέρεις. Αν δεν γνωρίζεις τι κάνουν κάποιες εφαρμογές μπορείς ψάχνοντας στον γούγλη να βρεις τι κάνει και αν δεν είναι χρήσιμη να την σουτάρεις. Τα κλασικά παιχνίδια από εδώ https://winaero.com/blog/get-windows-7-games-for-windows-10/ Κατεβάζεις το προγραμματάκι και το κάνεις εγκατάσταση. Για χωρίς password πας Έναρξη-->windows settings--->Accounts(Λογαριασμοί)--->Sign-in Options. Αυτά που ρωτάς φίλε μου είναι απλά πραγματάκια που μπορείς να βρεις απαντήσεις μόνος σου στο διαδίκτυο. Δεν είναι δύσκολο. Πλέον ο γούγλης έχει τα πάντα. Αυτό αείναι για δικό σου καλό. Έτσι θα μάθεις να ψάχνεις πράγματα. Το έτοιμο δεν είναι καλό. Καλό είναι το να προσπαθείς μόνος σου. Ρωτάω επειδή είμαι καινούριος στα windows 10 και δεν ξέρω τι πρέπει να αφήσω και τη να διαγράψω..Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από pavloa
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μπορείς να αφαιρέσεις το password με τον παραδοσιακό τρόπο αν δυσκολεύεσαι με τα παραπάνω. Στην επιφάνεια κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο This PC(Αυτό ο υπολογιστής) και πατάς manage(Διαχείριση). Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πας στο Local Users and Groups(Τοπικοί χρήστες και ομάδες). Εκεί μπαίνεις στον φάκελο Users(Χρήστες). Εκεί βρίσκεις ποιος χρήστης είσαι και κάνεις δεξί κλικ και πατάς Set Password(Τοποθέτηση κωδικού). Θα σου βγάλει ένα μήνυμα και σε αυτό πατάς Proceed(Επεξεργασία). Εκεί σου λέει να βάλεις κωδικό καθώς και την επιβεβαίωση του κωδικού. Δεν θα βάλεις τίποτα και πατάς οκ. Αυτό ήταν.
pavloa Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Μπορείς να αφαιρέσεις το password με τον παραδοσιακό τρόπο αν δυσκολεύεσαι με τα παραπάνω. Στην επιφάνεια κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο This PC(Αυτό ο υπολογιστής) και πατάς manage(Διαχείριση). Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πας στο Local Users and Groups(Τοπικοί χρήστες και ομάδες). Εκεί μπαίνεις στον φάκελο Users(Χρήστες). Εκεί βρίσκεις ποιος χρήστης είσαι και κάνεις δεξί κλικ και πατάς Set Password(Τοποθέτηση κωδικού). Θα σου βγάλει ένα μήνυμα και σε αυτό πατάς Proceed(Επεξεργασία). Εκεί σου λέει να βάλεις κωδικό καθώς και την επιβεβαίωση του κωδικού. Δεν θα βάλεις τίποτα και πατάς οκ. Αυτό ήταν. Το κατάφερα.. Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα