Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μια μεγαλη καλησπερα σε ολους. Εχω το συγκεκριμενο μηχανακι για να κινουμαι. Παρα πολυ αξιοπιστο και αγαπημενο μηχανακι. Προσφατα πηρα το ματι μου στο ιντερνετ, διαφορες μετατροπες στην εμφανιση που πραγματικα μου ετρεχαν τα σαλια το ποσο ομορφα τα ειχανε κανει. Συγκεκριμενα ξεκινησε με κατι honda c50 που ειχανε αλλαξει τα φωτα μπροστα και πισω και ητανε κουκλακια ζωγραφιστα. Οπως αυτο για παραδειγμα και λεω, βρε λες κανενας να εχει κανει και το t80? και ναι. το εκαναν 2-3 που βρηκα. Πχ αυτοι εδω ειλικρινα επαθα πλακα και θελω να το κανω ετσι. Ερωτηση τωρα. Πως το φτιαχνουνε? Τι φως βαζουν μπροστα? Γιατι βλεπω πανω κατω βαζουνε ολοι τα ιδια. Εχει ασχοληθει κανεις με κατι τετοιο ετσι ωστε να με βοηθησει με κατι? σημειωση, εγω δεν το θελω μονοσελο..θα παραμεινει για δικαβαλιες Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Alex-V 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Πρέπει να βρεις τα πλαστικά από το άλλο, φανάρια, εξαρτηματα και με πατέντες όλα μπαίνουν. (Με συγχωρείς αλλά δεν βρίσκω κάτι όμορφο στα παραπάνω. Χωρίς παρεξήγηση παντα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ε ενταξει γουστα. Βεβαια δεν θα το εχω τετοιο χρωμα. Οταν λες τα πλαστικα απο το αλλο? Ναι γιαυτο ρωταω. Μηπως εχει κανει καποιος κατι παρομοιο σε townmate η honda c50 και ξερει τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ψέματα, εγώ κατάλαβα θες να βάλεις πλαστικά. Φανάρι πρέπει να μετρήσεις - δοκιμάσεις διαστάσεις και να δεις τι σου αρέσει όλα μπαίνουν. Ένας βραχίονας είναι μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Οχι οχι δεν θελω να βαλω πλαστικα. Αλλωστε τα πλαστικα τα δικα του εχει ο τυπος στις φωτο. Δεν εχει βαλει κατι εξτρα. Μονο το φτερο το μπροστα εχει αφαιρεσει. Χμμμ. Μου αρεσουν αυτα τα στρογγυλα τα retro. Απλα πρεπει να δω πως θα βγαλω το παλιο φαναρι μαζι με το τιμονι και να δω που θα στηριξω τα φλας τις κορνες κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Σίγουρα δια πληκτρολογίου δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν πιάνουν τα χέρια σου συνεχίζεις. Αν όχι βρες έναν μερακλή φίλο σου και κάντε το παρέα. Θέλει σίγουρα ψάξιμο και ελπίζω να βρεθεί κάποιος από δω μέσα να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εγινε george σε ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeγ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 αυτα γινονται επιτοπου αυτοσχεδιαζοντας θα χρειαστεις καποιο λαμακι που μπορει να στο φτιαξει ενα σιδηρουργειο ή να χρησιμοποιησεις καποιο λαμακι-γωνια κοβοντας το απο αυτα που χρησιμοποιουν στις περγκολες ας πουμε...επισκεπτεσαι καποιο practiker,leroy merlin και βαζεις την φαντασια σου να δουλεψει με τι θα μπορουσες να το στηριξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Σε ευχαριστω πολυ! Αντε και το στηριξα. Το μπερδεμα ειναι στο τιμονι! Πρεπει να αφαιρεσω το παλιο φως μαζι με τα φλας κτλ κτλ. Μαλλον εχει δικιο ο george πρεπει να μιλησω με καποιον δικο μου μαστορα μηπως το καταφερουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Θέλει μεράκι και ώρα. Όλα γίνονται 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μερικα μηχανακια δεν κανουν για coffe racet, και τα παλια καλα παπια (Honda Yamaha) ειναι σιγουρα μερικα απο αυτα. Κριμα να χαλασεις ειναι τοσο καλο μηχανακι, καλυτερα παρε ενα καταλληλο και σιγα σιγα να κανεις κατι ομορφο. Τα Tmate κανουν μονο για αναπαλαιωση οπως ηταν και την ημερα που βγηκαν απο το εργοστασιο και να το δωσεις αυριο μεθαυριο σε γιο -εγγονο κτλ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Εμένα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου έτσι όπως τα κάνανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Συγγνωμη αλλα δεν κανουν ολα τα μηχανακια για cafe racer. Και το Τ δεν ειναι και οτι πιο ομορφο γενικοτερα. Αν ηταν στρογγυλο θα αξιζει μια ανακατασκευη,αλλα οχι καγκουριες σε πλαστικα κτλ.. Το ειχε φτιαξει καποιος σε φορουμ για μηχανες,αλλα για μενα το αποτελεσμα ηταν μια βλακεια και μιση. Αν θες σου παραθετω το νημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ ωραια ιδεα για το παπι. Προσεχε να βγει καλο αποτελεσμα. Δες τι βγαζει σε λιγο η honda μετα απο το καινουργιο super cub Πσρε ιδεα και κανε τα modifications http://www.bikeexif.com/2018-honda-super-cub-k-speed-custom Το καινουργιο εχει κοντα στα 4000 το ειδα στην εκθεση. Αυτο λογικα οταν το φερουν θα εχει καπου στα 5000.αν κανεις το δικο σου καπως ετσι αξιζει. Εγω πολυ παλια το πρωτο μου ηταν το honda glx το 50αρι αυτο με το τετραγωνο φαναρι. Τοσες σαβουρες ειχα φαει τιποτε δεν επαθα ουτε εγω ουτε αυτο. Δεν εσπαγε τιποτα. Μονοσελο να το κανεις. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα