Προς το περιεχόμενο

Yamaha townmate custom cafe racer

Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μεγαλη καλησπερα σε ολους. Εχω το συγκεκριμενο μηχανακι για να κινουμαι. Παρα πολυ αξιοπιστο και αγαπημενο μηχανακι. Προσφατα πηρα το ματι μου στο ιντερνετ, διαφορες μετατροπες στην εμφανιση που πραγματικα μου ετρεχαν τα σαλια το ποσο ομορφα τα ειχανε κανει.  Συγκεκριμενα ξεκινησε με κατι honda c50 που ειχανε αλλαξει τα φωτα μπροστα και πισω και ητανε κουκλακια ζωγραφιστα. Οπως αυτο για παραδειγμα 

attachment.php?attachmentid=395602&d=152

και λεω, βρε λες κανενας να εχει κανει και το t80? και ναι. το εκαναν 2-3 που βρηκα. Πχ αυτοι εδω

hqdefault.jpg

1c079a108464d73c97de9fab1b510712--scoote

ειλικρινα επαθα πλακα και θελω να το κανω ετσι. Ερωτηση τωρα. Πως το φτιαχνουνε? Τι φως βαζουν μπροστα? Γιατι βλεπω πανω κατω βαζουνε ολοι τα ιδια. Εχει ασχοληθει κανεις με κατι τετοιο ετσι ωστε να με βοηθησει με κατι?

σημειωση, εγω δεν το θελω μονοσελο..θα παραμεινει για δικαβαλιες

Επεξ/σία από Alex-V
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να βρεις τα πλαστικά από το άλλο, φανάρια, εξαρτηματα και με πατέντες όλα μπαίνουν. 

(Με συγχωρείς αλλά δεν βρίσκω κάτι όμορφο στα παραπάνω:unsure:. Χωρίς παρεξήγηση παντα)

• Like 2

Ε ενταξει γουστα. Βεβαια δεν θα το εχω τετοιο χρωμα. Οταν λες τα πλαστικα απο το αλλο? Ναι γιαυτο ρωταω. Μηπως εχει κανει καποιος κατι παρομοιο σε townmate η honda c50 και ξερει τι παιζει.

Ψέματα, εγώ κατάλαβα θες να βάλεις πλαστικά. 

Φανάρι πρέπει να μετρήσεις - δοκιμάσεις διαστάσεις και να δεις τι σου αρέσει όλα μπαίνουν. Ένας βραχίονας είναι μόνο.

Οχι οχι δεν θελω να βαλω πλαστικα. Αλλωστε τα πλαστικα τα δικα του εχει ο τυπος στις φωτο. Δεν εχει βαλει κατι εξτρα. Μονο το φτερο το μπροστα εχει αφαιρεσει. Χμμμ. Μου αρεσουν αυτα τα στρογγυλα τα retro. Απλα πρεπει να δω πως θα βγαλω το παλιο φαναρι μαζι με το τιμονι και να δω που θα στηριξω τα φλας τις κορνες κτλ κτλ.

Σίγουρα δια πληκτρολογίου δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν πιάνουν τα χέρια σου συνεχίζεις. Αν όχι βρες έναν μερακλή φίλο σου και κάντε το παρέα. Θέλει σίγουρα ψάξιμο και ελπίζω να βρεθεί κάποιος από δω μέσα να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

αυτα γινονται επιτοπου αυτοσχεδιαζοντας

θα χρειαστεις καποιο λαμακι που μπορει να στο φτιαξει ενα σιδηρουργειο ή να χρησιμοποιησεις καποιο λαμακι-γωνια κοβοντας το απο αυτα που χρησιμοποιουν στις περγκολες ας πουμε...επισκεπτεσαι καποιο practiker,leroy merlin και βαζεις την φαντασια σου να δουλεψει με τι θα μπορουσες να το στηριξεις

• Like 1

Σε ευχαριστω πολυ! Αντε και το στηριξα. Το μπερδεμα ειναι στο τιμονι! Πρεπει να αφαιρεσω το παλιο φως μαζι με τα φλας κτλ κτλ. Μαλλον εχει δικιο ο george πρεπει να μιλησω με καποιον δικο μου μαστορα μηπως το καταφερουμε.

Μερικα μηχανακια δεν κανουν για coffe racet, και τα παλια καλα παπια (Honda Yamaha) ειναι σιγουρα μερικα απο αυτα. Κριμα να χαλασεις ειναι τοσο καλο μηχανακι, καλυτερα παρε ενα καταλληλο και σιγα σιγα να κανεις κατι ομορφο. Τα Tmate κανουν μονο για αναπαλαιωση οπως ηταν και την ημερα που βγηκαν απο το εργοστασιο και να το δωσεις αυριο μεθαυριο σε γιο -εγγονο κτλ.

• Like 4

Συγγνωμη αλλα δεν κανουν ολα τα μηχανακια για cafe racer.

Και το Τ δεν ειναι και οτι πιο ομορφο γενικοτερα.
Αν ηταν στρογγυλο θα αξιζει μια ανακατασκευη,αλλα οχι καγκουριες σε πλαστικα κτλ..

Το ειχε φτιαξει καποιος σε φορουμ για μηχανες,αλλα για μενα το αποτελεσμα ηταν μια βλακεια και μιση.

Αν θες σου παραθετω το νημα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ωραια ιδεα για το παπι. Προσεχε να βγει καλο αποτελεσμα. Δες τι βγαζει σε λιγο η honda  μετα απο το καινουργιο super cub

Πσρε ιδεα και κανε τα modifications 

http://www.bikeexif.com/2018-honda-super-cub-k-speed-custom

Το καινουργιο εχει κοντα στα 4000 το ειδα στην εκθεση. Αυτο λογικα οταν το φερουν θα εχει καπου στα 5000.αν κανεις το δικο σου καπως ετσι αξιζει. 

Εγω πολυ παλια το πρωτο μου ηταν το honda glx το 50αρι αυτο με το τετραγωνο φαναρι. Τοσες σαβουρες ειχα φαει τιποτε δεν επαθα ουτε εγω ουτε αυτο. Δεν εσπαγε τιποτα. Μονοσελο να το κανεις. 

maxresdefault.jpg

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...