Προς το περιεχόμενο

Yahoo messenger, πρόβλημα!

mouki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα βασικά με την αποστολή αρχείων. Κάθε φορά που δοκιμάζω να στείλω ένα αρχείο, βγάζει στους άλλους πως είμαι behind a firewall. Ωστόσο, από όσο γνωρίζω, εκτός του NAT στο DSL μόντεμ μου, δεν έχω κάτι άλλο. Έχω περάσει το Zone Alarm, όμως κάθε φορά που δοκίμασα να στείλω, δεν το είχα ανοιχτό.

Δεν ξέρω τι να κάνω! Λέτε να φταίει το NAT? :(

Δημοσ.

Σε p-2-p προγράμματα και file sharing παρουσιάζονται προβλήματα συνήθως με το jetspeed της intracom. Εάν έχεις αυτό , δοκίμασε να παίξεις bridged και όχι PPPoA routed.

Δημοσ.

Ναι αυτό έχω! Ξέρεις μήπως τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ακριβώς; Jetspeed500 είναι το μοντέλο. Το ίδιο πρόβλημα ό΄πως είπες το έχω και με κάποια προγράμματα p2p. Το αξιοπερίεργο είναι πως το Msn δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Θα πρέπει να δημιουργήσεις ξανά ένα wan connection, αφού πρώτα διαγράψεις το παλιό, wan -> configuration -> create new service -> RFC 1483 bridged -> configure -> vpi 8 , vci 35 , UBR , VcMux, apply , system save config. Στα win τώρα θα πρέπει να φτιάξεις ένα dialup connection χρησιμοποιόντας pppoe client. Eάν έχεις xp το έχουν ενσωματομένο, απλά επιλέγεις εκεί που λέει connect using broadband connection requires username pass. Στα properties του connection κλίκαρε το redial if line drops. Εάν έχεις άλλο OS κατέβασε το raspppoe.

Τώρα θα βγαίνεις κατευθείαν χωρίς NAT σαν κανονικό dialup.

Ελπίζω να βοήθησα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...