Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Απλά δεν απευθύνεται σε gamers με μεγάλες απαιτήσεις(γιατί παίζεις παιχνίδια κανονικά με 1050) αλλά περισσότερο σε επαγγελματίες. 

6core/12threads δεν απευθύνεται σε gamer έτσι και αλλιώς αλλά σε video editor,modeler,μηχανικό κλπ κλπ .

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, georgepppo είπε

6core/12threads δεν απευθύνεται σε gamer έτσι και αλλιώς αλλά σε video editor,modeler,μηχανικό κλπ κλπ .

Αυτό λέω κι εγώ 

Δημοσ.

Συγκριτικά με τη σειρά XPS της DELL τι πιστεύετε; Στο Dell βέβαια μπαίνει η 1050Ti και μέχρι 32GB RAM αλλά κατά τα αλλά έχουν παρόμοια specs.

Δημοσ.

Η λογική κάποιων εδώ μέσα.
"Χμμμ.. let me think. 4Κ & 1050? Μα καλά χαζοί είναι?!"

Αυτό που νομίζετε ότι μόνο οι gamers χρειάζονται κάρτες γραφικών με ξεπερνάει.
Το μηχάνημα είναι workstation και όχι gaming station.
Έχει φθηνότερα μηχανήματα με πολύ καλύτερες κάρτες και οθόνες με 144Hz, μηχανικά πληκτρολόγια με RGB και όλα τα "gaming" features που θέλετε.

Αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες οι θέλουν να κάνουν ένα ελαφρύ μοντάζ, μια επεξεργασία εικόνων κλπ + να κρατάει αρκετά η μπαταρία και να μην είναι κουμούτσα των 5 κιλών.
That's all.

• Like 1
Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα με ρωτήσουν στα public τι θέλετε θα τους πώ - Κανα δυο κιλά λάπτοπ θέλω ένα για το γραφείο και ένα για παιχνίδια :)

Δημοσ.

σίγουρα θα είναι πανάκριβο αλλά προσφέρει:

- factory calibrated 4k οθόνη με τρομερή χρωματική κάλυψη

- εξαπύρηνο i9

και αυτά χωρίς να είναι κανένα τέρας διαστάσεων - αντίθετα είναι πολύ λεπτό και σχετικά μαζεμένο (αν και έχει το κλασικό bezel design)

προσωπικά και μάλλον καθαρά θεωρητικά (λόγω της αστρονομικής τιμής που θα έχει) με ενδιαφέρει αν/πόσο θα πέφτει η απόδοση λόγω θερμοκρασιών, πόσο θόρυβο θα κάνουν τα ανεμιστηράκια (πολύ κρίσιμο αυτό!) και τι θερμοκρασίες θα πιάνει το τόσο λεπτό σασί έχοντας μέσα τέτοιο επεξεργαστή....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakos18 είπε

Συγκριτικά με τη σειρά XPS της DELL τι πιστεύετε; Στο Dell βέβαια μπαίνει η 1050Ti και μέχρι 32GB RAM αλλά κατά τα αλλά έχουν παρόμοια specs.

Για την καλύτερη κάρτα γραφικών και το ακόμα πιο μικρό μέγεθος, αξίζει περισσότερο το Dell XPS. Εγώ έχω το προηγούμενο Asus Zenbook Pro με την 960m και απογοητεύτηκα με την ανακοίνωση αυτή που συμπεριλαμβάνει την 1050. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, waroo είπε

προσωπικά και μάλλον καθαρά θεωρητικά (λόγω της αστρονομικής τιμής που θα έχει) με ενδιαφέρει αν/πόσο θα πέφτει η απόδοση λόγω θερμοκρασιών, πόσο θόρυβο θα κάνουν τα ανεμιστηράκια (πολύ κρίσιμο αυτό!) και τι θερμοκρασίες θα πιάνει το τόσο λεπτό σασί έχοντας μέσα τέτοιο επεξεργαστή....

i9 8950HK στα 4.8ghz boost έχει tdp 45 watt και η gtx 1050 περίπου 50 watt, άρα με 100watt κατανάλωση καταλαβαίνεις τι κακό έχει να γίνει με θερμοκρασίες μέσα στο λάπτοπ αν δεν έχεις βάση με ανεμιστήρα απο κάτω και θες να βγάλεις ένα render καμια ώρα.....

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ggkis είπε

Ε ναι ρε συ ελεος πια, βλεπω τοσα λαπτοπ με 4κ οθονη και λεω καλα δεν εχουν ιδεα απο hardware?

Εχεις δικιο αλλα να θυμισω οτι πολλοι αγοραζουν λαπτοπ των 1000+++ απλα για να μπαινουν internet και fb και να λενε οτι πηρανε λαπτοπ 4k με i9 και οταν τους ρωτησεις τι ειναι αυτο αρχιζουν τα εεεεεεε...:wacko:

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε

Η λογική κάποιων εδώ μέσα.
"Χμμμ.. let me think. 4Κ & 1050? Μα καλά χαζοί είναι?!"

Αυτό που νομίζετε ότι μόνο οι gamers χρειάζονται κάρτες γραφικών με ξεπερνάει.
Το μηχάνημα είναι workstation και όχι gaming station.
Έχει φθηνότερα μηχανήματα με πολύ καλύτερες κάρτες και οθόνες με 144Hz, μηχανικά πληκτρολόγια με RGB και όλα τα "gaming" features που θέλετε.

Αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες οι θέλουν να κάνουν ένα ελαφρύ μοντάζ, μια επεξεργασία εικόνων κλπ + να κρατάει αρκετά η μπαταρία και να μην είναι κουμούτσα των 5 κιλών.
That's all.

Σχολιαζουμε το αρθρο που σε ενα σημειο αναφερει για gamers. Προφανως και δν ειναι  gaming laptop

Δημοσ.
Στις 20/5/2018 στις 12:49 ΜΜ, TopicStrarter είπε

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν λάπτοπ του κιλού(και λιγότερο απο κιλό)  νομίζω και η apple έχει μοντέλα σε αυτή την κατηγορία βάρους επίσης έχουν γίνει ακόμη πιο σύμπακτα με την συνεργασία Intel με AMD που ενώνουν τον επεξεργαστή με την GPU σε ένα module.

μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια  σε χαμηλότερη ανάλυση (πχ 1080p) θέλει όμως σκάλισμα με τις ρυθμίσεις για να αποφύγεις θολούρα στα μενού κτλ λόγω windows scaling 

γινεται να αποφυγεις τη θολουρα αν κατεβασεις σε 1080p ενα 4κ η 2κ monitor;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, C1oud είπε

γινεται να αποφυγεις τη θολουρα αν κατεβασεις σε 1080p ενα 4κ η 2κ monitor;

ναι 4K σε 1080p γίνεται τέλεια σχεδόν (γιατί ειναι ακριβώς 4 φορές μεγαλύτερο 2 φορές οριζόντια και 2 φορές κάθετα) 2Κ όχι όμως..

Αλλά θα πρέπει να κάνεις custom ρυθμίσεις για την ανάλυση του κάθε game και να απενεργοποιήσεις το scaling μέσα απο τον driver της κάρτας σου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnnyelectro είπε

Εχεις δικιο αλλα να θυμισω οτι πολλοι αγοραζουν λαπτοπ των 1000+++ απλα για να μπαινουν internet και fb και να λενε οτι πηρανε λαπτοπ 4k με i9 και οταν τους ρωτησεις τι ειναι αυτο αρχιζουν τα εεεεεεε...:wacko:

κλασσικά τα έχω δει και στην σχολή μου τώρα γκόμενα στη λογιστική για κανένα εξελάκι, ταινίες και φβ πήρε λάπτοπ με i7 και gpu δεν ξέρω πόσο και εγώ μηχανικός που δουλεύω inventor και ps στο λάπτοπ όταν το έχω έξω για δουλειά είμαι με pentium B960, intel hd2000 και 4gb ram, δεν είναι ειρωνεία ρε φίλε να το χρειάζεσαι και επειδή δεν έχεις τα λεφτά το παίρνει κάποιος που δεν ξέρει ούτε να ανοίξει το bios. 

αλλά δεν δουλεύω στο λάπτοπ μόνο το 5% της δουλειάς έχει βγει εκεί όλα τα άλλα σταθερο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...