Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

το έχεις κανείς να μας πει τις εμπειρίες?

Προσωπικά είμαι στην One Plus τα τελευταία χρόνια [1-3-5Τ]. Ο μεγάλος μου γιος έχει ένα Redmi Note 3 κι ο άλλος ένα Redmi 4 νομίζω και δε θέλει να το αλλάξει ύστερα από 2 χρόνια+. 

Για τον εαυτό μου θα έπαιρνα ευχαρίστως το Huawei και νομιζω έχει άριστες κριτικές (δες τις στο Skroutz.gr - δεν πρόκειται να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα. Κοίταξε και σε αγγλόφωνα forums για να δεις περισσότερες γνώμες, πχ amazon.com)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αδερφε με 15 ευρο το παιρνεις καινουριο..

... δε διαφωνώ ... και δεν προωθώ την αγγελία 😙😀

Απλά θα ήταν από αυτά που εγώ προσωπικά μπορεί να έπαιρνα για την πάρτη μου.

😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει.

Το Xiaomi Mi Note 3 στα 260€ (με αγορα απ εξω) ειναι κλασεις καλυτερο οπως και το UTC U Ultra στα 270€ απο Ελλαδα. Στα χρηματα σου βρισκεις και το εξαιρετικο Xiiaomi Mi Note 2.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Xiiaomi Mi Note 2

Αυτό πάει +100 (~400) κι ο φίλος μάλλον δεν είναι έτοιμος να παραγγείλει abroad. 😉

51 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Xiaomi Mi Note 3

Αυτό στην Ελλάδα πάει ~320 και αμφιβάλλω εάν σε ποιότητα φωτογραφίες πλησιάζει το Huawei (χωρίς να έχω προσωπική γνώση). 

Δημοσ.

υπάρχουν τόσο καλά και αξιόπιστα κινέζικα κινητά που θα σου πρότεινα να αποφύγεις τους κλώνους! Xiaomi και Huawei θεωρούνται πλέον κινητά value for money.

Για μένα καλό σε χαρακτηριστικά αλλά και σχεδιαστικά smartphone θεωρώ το Xiaomi Redmi 5 Plus και σε πολύ καλή τιμή!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2018 στις 8:11 ΠΜ, chessplayer-alexis είπε

Αυτό στην Ελλάδα πάει ~320 και αμφιβάλλω εάν σε ποιότητα φωτογραφίες πλησιάζει το Huawei (χωρίς να έχω προσωπική γνώση). 

Αν εννοείς για το P20 lite σε πληροφορω ότι το mi note 3 το αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

Επίσης όντως δεν συμφέρει από Ελλάδα αλλά από έξω από την στιγμή που η έκδοση 6/64 παει 247€.

Στις 26/5/2018 στις 10:07 ΠΜ, 9volto είπε

υπάρχουν τόσο καλά και αξιόπιστα κινέζικα κινητά που θα σου πρότεινα να αποφύγεις τους κλώνους! Xiaomi και Huawei θεωρούνται πλέον κινητά value for money.

Για μένα καλό σε χαρακτηριστικά αλλά και σχεδιαστικά smartphone θεωρώ το Xiaomi Redmi 5 Plus και σε πολύ καλή τιμή!

Εγώ θα έλεγα το redmi note 5.

Κλάσης ανώτερο από το redmi 5 plus

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...