Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρατάω κάποιες επιφυλάξεις με τις αγγελίες για τι το προϊόν είναι και για τον πωλητή αν είναι σπαθί απέναντι μου

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτη αυτή η συζήτηση! τόση σημασία έχει η φιγούρα πια; έτσι πέφτουν οι γκόμενες την σημερινή εποχή; με τα κινητά; γμτ γέρασα!

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GianniSM είπε

..... γμτ γέρασα!

Στην εποχή μας ήταν οι μεγάλες εξατμίσεις .... Τουλάχιστον, έτσι νομίζουν οι άνδρες 🤪

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

κρατάω κάποιες επιφυλάξεις με τις αγγελίες για τι το προϊόν είναι και για τον πωλητή αν είναι σπαθί απέναντι μου

Προτίμησε χέρι-χερι ανταλλαγή

Δημοσ.

χερι με χερι δυσκολο γιατι μενω σε επαρχια και λιγο δυσκολο να βρεις πωλητη απο εδω να μενει κοντα μου

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

επαρχια

... που;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τότε μάλλον η λογικότερη επιλογή θα είναι να διαλέξεις από μια λίστα εκείνο που σου αρέσει περισσότερο ή βρίσκεις ευκολότερα ή με όποιο άλλο δικό σου κριτήρο.

Δημοσ.

κάποια στιγμή έχει πέσει τσουναμι από αγγελίες από σφραγισμένα iPhone που μόλις τα αγόραζαν τα πωλουσαν

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimis98 είπε

κάποια στιγμή έχει πέσει τσουναμι από αγγελίες από σφραγισμένα iPhone που μόλις τα αγόραζαν τα πωλουσαν

Φίλε μου, καταλαβαίνω τους δισταγμούς σου.

Από την άλλη , ο μοναδικός τρόπος να το αλλάξεις είναι να το δοκιμάσεις ακολουθώντας ρεαλιστικά κριτήρια.

Διαφορετικά αγοράζεις καινούργιο και αποδέχεσαι να πληρώσεις 20-30% καπέλο τη ζελατίνα ....

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

ξερω ομως τι θα παρω

φυσικά! Αυτό εννοούσα, και έχεις το κεφάλι σου ησυχο. 

Δημοσ.

Λοιπον με 350€ που δινεις βρισκεις iphone 7 καλομεταχειρισμενο και πολλα iphone 6s/6s plus με 250-300€. Με 160-200€ βρισκεις και iphone 6 15gb και σου περισσευουν και αλλα τοσα. Εαν θελεις iphone τοτε παρε το ρισκο και βρες ενα μεταχειρισμενο. Βαλε και τα εισητηρια του λεωφορειου και τσεκαρε το πριν το παρεις μονος σου. Ασε τους κλωνους.

Εαν παλι μπορεις να ζησεις και χωρις iphone τοτε στα 270-350€ υπαρχουν τηλεφωναρες ολοκαινουργιες.

Και iphone και καινουργιο και 350€ βρισκεις μονο το SE και το 6άρι.

Αποφασισε.

• Like 1
Δημοσ.

Το LG g6 κοντα στα 300 ευρο ειναι πολυ δυνατη επιλογη...

Ομως ψαξε αγγελιες μπας και βρεις κανα μηλο στα λεφτα που θες.Αρκει να εχει αρκετες θετικες αξιολογησεις ο πωλητης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε μου, βάζοντας τα κριτήριά σου ως φίλτρα στη σελίδα του skroutz.gr προκύπτουν 4-5 επώνυμα τηλέφωνα σε ένα εύρος 260-320, 5"+ ιντσες οθόνης, fhd ανάλυση. 

Προσωπικά θα επέλεγα το Honor 9 στα 335 και πολύ καλά χαρακτηριστικά· όλα όμως είναι καλά τηλέφωνα και δε πρόκειται να σε απογοητεύσουν. 

Απο πλευράς μούρης ίσως να υπερεχει το Samsung αν και η Huwaei ανεβαίνει δυναμικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...