Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

δεν ειπα οτι οι κλωνοι εχουν καλη καμερα,τωρα αν βαλεις κανενα huawei,xiaomi μπροστα σε iphone απο πλευρας καμερας θα υπαρχει διαφορα

η γνωμη σας για τα εκθεσιακα ποια ειναι?

jimis τι συγκρίνεις ; 

xiaomi τον 200 και huawei των 300 με iphone των 800 ; 

αν πάρεις το p20 pro της huawei ή το mi mix 2s είσαι σίγουρος ότι θα υπάρχει όπως λες διαφορά ;  (εδώ μιλάμε για κλώνους , την διαφορά στις κάμερες θα αναλύσουμε ;;; :) )

ξεκαθάρισε λίγο τι θες ακριβώς , γιατί την μια λες για κλώνο , την άλλη πας να συγκρίνεις κάμερες μη κλωνων κ.ο.κ.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με τα λεγόμενα εδώ από το forum διαβάζοντας αναφέρουν ότι το p20 kai pro και βγάζει δεν βγάζει Καλές φωτογραφίες και γενικά τα κινέζικα

ανάμεσα σε ανακατασκευασμενο και εκθεσιακό τι θα προτιμούσατε; 

υγ ξέρω ότι οι κλώνοι είναι πάρα πολύ κατώτεροι  μόνο για την σχεδίαση αναφέρομαι

Δημοσ.

Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου ή δεν μπορείς να δώσεις να καταλάβουμε τί θες.

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τί θες και πόσα λεφτά έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα κλώνο για να το βάζεις στο τραπέζι και να κάνεις την μόστρα σου, και ένα redmi 5a στα 75€ για να κάνεις την δουλειά σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, jimis98 είπε

καλημερα παιδια θα με ενδιεφερε να αγοραζα εναν κλωνο του iphone μονο και μονο για να λεω οτι εχω ενα ακριβο κινητο,η δικια σας γνωμη ποια ειναι εχει κανεις απο εσας καποια εμπερια?

Αν πιάσει κανείς στα χέρια του το monkeyphone θα γίνεις ρεζίλι και θα φας "χαλάστρα",το γκομενάκι θα φύγει απο την πίσω πόρτα νύχτα με μπούργκα.Με το που περάσεις κοντά απο μπανάνα θα γλιστρήσει προς το μέρος της και θα σε πάρουν χαμπάρι.Θα σου "βγεί το όνομα" και θα πρέπει να αλλάξεις καφετέρια και γειτονιά.Σκέψου το...

Επεξ/σία από AntiCambeR
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τα δειγματα που εχουν στα καταστηματα τα πουλανε?

Συγγνώμη που μπαινω στη κουβέντα αλλά έχω την εντύπωση ότι σας/μας τρολλάρει ο Τζιμάκος 👾 🧟

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Συγγνώμη που μπαινω στη κουβέντα αλλά έχω την εντύπωση ότι σας/μας τρολλάρει ο Τζιμάκος 👾 🧟

δεν εχω/ειχα προθεση να σας τρολλαρω,δεν ειμαι απο αυτους τους τυπους

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

δεν εχω/ειχα προθεση να σας τρολλαρω,δεν ειμαι απο αυτους τους τυπους

Τότε όντως προσπάθησε να διευκρινήσεις πόσα χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να έχεις.

Αν πχ έχεις 300 € μπορείς να βρεις μτχ Iphone 6 & Samsung S7.

Αντίστοιχα όμως μπορείς να πάρεις καινούργιο Xiaomi ή άλλα καλά τηλέφωνα (νομίζω πως το Α8 της Samsung παίζει κάπου εκεί).

Για ”γκομενοπαγιδα” ... ξανασκέψου το εάν αξίζει διότι σύντομα μπορεί να περάσει κάποιος με το Samsung S9 .... 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

γύρω στα 350 δίνω

Φίλε μου, τσεκαρε τις αγγελίες και προτίμησε κάποιον αξιόπιστο πωλητή και θα πάρεις καλό πράγμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...