kodorevi8ulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, jimis98 είπε δεν ειπα οτι οι κλωνοι εχουν καλη καμερα,τωρα αν βαλεις κανενα huawei,xiaomi μπροστα σε iphone απο πλευρας καμερας θα υπαρχει διαφορα η γνωμη σας για τα εκθεσιακα ποια ειναι? jimis τι συγκρίνεις ; xiaomi τον 200 και huawei των 300 με iphone των 800 ; αν πάρεις το p20 pro της huawei ή το mi mix 2s είσαι σίγουρος ότι θα υπάρχει όπως λες διαφορά ; (εδώ μιλάμε για κλώνους , την διαφορά στις κάμερες θα αναλύσουμε ;;; ) ξεκαθάρισε λίγο τι θες ακριβώς , γιατί την μια λες για κλώνο , την άλλη πας να συγκρίνεις κάμερες μη κλωνων κ.ο.κ.
jimis98 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 με τα λεγόμενα εδώ από το forum διαβάζοντας αναφέρουν ότι το p20 kai pro και βγάζει δεν βγάζει Καλές φωτογραφίες και γενικά τα κινέζικα ανάμεσα σε ανακατασκευασμενο και εκθεσιακό τι θα προτιμούσατε; υγ ξέρω ότι οι κλώνοι είναι πάρα πολύ κατώτεροι μόνο για την σχεδίαση αναφέρομαι
turbat0s Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου ή δεν μπορείς να δώσεις να καταλάβουμε τί θες. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τί θες και πόσα λεφτά έχεις. 1
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Αν το θες μόνο για μόστρα μπορείς να πάρεις κι ένα τέτοιο να κάνεις δουλειά σου https://www.themrgadget.gr/dummy-kinita/apple-c-245.html
Spiros787 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πάρε ένα κλώνο για να το βάζεις στο τραπέζι και να κάνεις την μόστρα σου, και ένα redmi 5a στα 75€ για να κάνεις την δουλειά σου.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, jimis98 είπε καλημερα παιδια θα με ενδιεφερε να αγοραζα εναν κλωνο του iphone μονο και μονο για να λεω οτι εχω ενα ακριβο κινητο,η δικια σας γνωμη ποια ειναι εχει κανεις απο εσας καποια εμπερια? Αν πιάσει κανείς στα χέρια του το monkeyphone θα γίνεις ρεζίλι και θα φας "χαλάστρα",το γκομενάκι θα φύγει απο την πίσω πόρτα νύχτα με μπούργκα.Με το που περάσεις κοντά απο μπανάνα θα γλιστρήσει προς το μέρος της και θα σε πάρουν χαμπάρι.Θα σου "βγεί το όνομα" και θα πρέπει να αλλάξεις καφετέρια και γειτονιά.Σκέψου το... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
jimis98 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 τα δειγματα που εχουν στα καταστηματα τα πουλανε?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, jimis98 είπε τα δειγματα που εχουν στα καταστηματα τα πουλανε? Συγγνώμη που μπαινω στη κουβέντα αλλά έχω την εντύπωση ότι σας/μας τρολλάρει ο Τζιμάκος 👾 🧟
jimis98 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Συγγνώμη που μπαινω στη κουβέντα αλλά έχω την εντύπωση ότι σας/μας τρολλάρει ο Τζιμάκος 👾 🧟 δεν εχω/ειχα προθεση να σας τρολλαρω,δεν ειμαι απο αυτους τους τυπους
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε δεν εχω/ειχα προθεση να σας τρολλαρω,δεν ειμαι απο αυτους τους τυπους Τότε όντως προσπάθησε να διευκρινήσεις πόσα χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να έχεις. Αν πχ έχεις 300 € μπορείς να βρεις μτχ Iphone 6 & Samsung S7. Αντίστοιχα όμως μπορείς να πάρεις καινούργιο Xiaomi ή άλλα καλά τηλέφωνα (νομίζω πως το Α8 της Samsung παίζει κάπου εκεί). Για ”γκομενοπαγιδα” ... ξανασκέψου το εάν αξίζει διότι σύντομα μπορεί να περάσει κάποιος με το Samsung S9 ....
kodorevi8ulis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 έλα , να για σένα βγήκε https://www.angroid.gr/android/smartphones/elephone-a4-to-iphone-x-toy-ftochoy-me-94e 1
jorgemeto Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 https://m.dhgate.com/product/5-8inch-full-screen-goophone-ix-face-recognition/411739211.html?invitorid=nQNVv251 Εδώ είσαι είναι ότι πιο κοντινό Και εδώ το ριβιου
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε γύρω στα 350 δίνω Φίλε μου, τσεκαρε τις αγγελίες και προτίμησε κάποιον αξιόπιστο πωλητή και θα πάρεις καλό πράγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα