Προς το περιεχόμενο

Synology Nas - Help

DJTaurus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τα φωτα σας. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει το PhotoStation? Έχω ενεργοποιήσει την εφαρμογή στο Web interface αλλά οποτε πατάω για να ανοίξει μου πετάει το εξης:

https://s9.postimg.cc/70sxy61e7/Screen_Shot_2018-05-20_at_09.10.22.png

υ.γ. στον υπολογιστή δεν έχω ανοίξει τον server για να συνδεθεί με το Nas. Δουλεύω τα πάντα μέσω browser και είμαι με τον System Default User..... οπότε και με τον system default shared folder.

Επεξ/σία από DJTaurus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 20/5/2018 στις 9:18 ΠΜ, DJTaurus είπε

Παίδες τα φωτα σας. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει το PhotoStation? Έχω ενεργοποιήσει την εφαρμογή στο Web interface αλλά οποτε πατάω για να ανοίξει μου πετάει το εξης:

https://s9.postimg.cc/70sxy61e7/Screen_Shot_2018-05-20_at_09.10.22.png

υ.γ. στον υπολογιστή δεν έχω ανοίξει τον server για να συνδεθεί με το Nas. Δουλεύω τα πάντα μέσω browser και είμαι με τον System Default User..... οπότε και με τον system default shared folder.

Δοκιμασες να απενεργοποιησεις την υπηρεσια και να την ενεργοποιησεις ξανα?

Επίσης αν θυμάμαι απο το σετάρισμα στο δικό μου, ίσως χρειάζεται να ανοίξεις ξεχωριστή Port στο router, αλλά το λέω με επιφύλαξη αυτό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, sarpan said:

Δοκιμασες να απενεργοποιησεις την υπηρεσια και να την ενεργοποιησεις ξανα?

Επίσης αν θυμάμαι απο το σετάρισμα στο δικό μου, ίσως χρειάζεται να ανοίξεις ξεχωριστή Port στο router, αλλά το λέω με επιφύλαξη αυτό.

Κάτι παίζει με πόρτες και δεν έχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Το θέμα είναι ότι και η Synology πλέον "εγκαταλείπει" σιγά σιγά το PhotoStation για να προωθήσει περισσότερο το Moments.....το αστείο είναι ότι φωτογραφίες που έχεις σε μια από τις 2 εφαρμογές η άλλη δεν τις βλέπει αυτόματα.

Οσοι βλέπετε ταινίες/σειρές σε Smart TV από τον NAS τι setup έχετε επιλέξει ?

Kodi,Plex, DSVideo σε συνδυασμό με κάποιον player ή κάτι άλλο ?

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχω μέσω default Kodi player (αυτή τη στιγμή τον δουλεύω με gKobu), media sync σε 2 τηλεοράσεις...?

Επεξ/σία από DJTaurus

1 ώρα πριν, DJTaurus είπε

Κάτι παίζει με πόρτες και δεν έχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Το θέμα είναι ότι και η Synology πλέον "εγκαταλείπει" σιγά σιγά το PhotoStation για να προωθήσει περισσότερο το Moments.....το αστείο είναι ότι φωτογραφίες που έχεις σε μια από τις 2 εφαρμογές η άλλη δεν τις βλέπει αυτόματα.

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχω μέσω default Kodi player (αυτή τη στιγμή τον δουλεύω με gKobu), media sync σε 2 τηλεοράσεις...?

εννοείς πρόσβαση στο photostation εκτός σπιτιού (LAN) ;

αν όχι, δηλαδή θες πρόσβαση εντός  LAN, δεν χρειάζεται καμμία πόρτα να πειράξεις,

απλά θα πρέπει να ορίσεις χρήστες με δικαιώματα

το λινκ που έδωσες με το μήνυμα δεν ανοίγει σε μένα

από ταινίες δεν σκαμπάζω ούτε ασχολούμαι, ότι δείχνει η TV και πολύ είναι για μένα

• Like 1

9 minutes ago, koufs said:

εννοείς πρόσβαση στο photostation εκτός σπιτιού (LAN) ;

αν όχι, δηλαδή θες πρόσβαση εντός  LAN, δεν χρειάζεται καμμία πόρτα να πειράξεις,

απλά θα πρέπει να ορίσεις χρήστες με δικαιώματα

το λινκ που έδωσες με το μήνυμα δεν ανοίγει σε μένα

από ταινίες δεν σκαμπάζω ούτε ασχολούμαι, ότι δείχνει η TV και πολύ είναι για μένα

Εκτος σπιτιού μπαίνω σε όλες τις mobile εφαρμογές με quickconnect. 

Στο σπίτι δουλεύουν κανονικά όλες οι εφαρμογές εκτος του Photo Station που δεν ανοίγει καν.....τι χρήστη πρέπει να ορίσω ? Αυτη τη στιγμή είμαι με τον Admin και ενώ βλέπω σε όλες τις εφαρμογές read&write στο PhotoStation μου είναι γκριζαρισμένες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το photostation μπορεί να έχει

-είτε τους δικούς του ξεχωριστούς χρήστες (που πρέπει να ορίσεις)

-είτε τους ήδη υπάρχοντες για το DSM που επίσης πρέπει να δοθούν δικαιώματα για το photostation αναλόγως

-

το θέμα με τα δικαιώματα είναι πολύ βολικό, μπορείς ανά φάκελο να έχεις ξεχωριστά δικαιώματα,

πχ στα παιδιά σου να μπορούν να βλέπουν κάποιους φακέλους, αλλά να μην μπορούν να κάνουν αλλαγές (και χαθούνε πράματα)

ή να μην βλέπουν καθόλου άλλους φακέλους

-

δεν ξέρω τι έχεις κάνει μέχρι τώρα ή πως τα έχεις στήσει, εύκολα είναι αλλά λίγο διαβασματάκι το θέλει,

όχι τόσο για να δουλέψει, αλλά για να στηθεί σωστά

- δες στα παρακάτω λινκς

https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/DSM/help/PhotoStation/account

https://help.daminion.net/configure-photo-station/

Επεξ/σία από koufs
  • Thanks 1

19 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Εγώ Plex για tablet και κινητό. Στην tv εχω ενα raspberry με librelec (kodi βασικα) που βλεπει τους δισκους μεσω NFS. Με το καταλληλο skin οργανωνεις τους φακελους και είναι κομπλε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...