christs Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Για αυτους ομως που θα ζοριστούν οικονομικά και θελουν μια καλη τηλεοραση με την εννοια να βγαλει 5 χρονια, που θα κανει τα παντα μετρια η καλά αλλα δε θέλουν να συμβιβαστούν με μια κινεζικη φασον συσκευη τοτε υπαρχουν ευκαιρίες για παραδειγμα η σειρα Κ7000 η 8000 της samsung h 9000 της panasonic, oled lg, (Sony δεν προτείνω ) μπορουν να βρεθουν σε εξαιρετικά καλες τιμές λογω μουντιαλ οποτε αντι να δωσεις τα 500 για μια μετριοτητα.. περιμενε και παρε μια ευκαιρια σαν αυτη.. στα 1000 ευρώ δε θα την πρότεινα ..στα 760 ναι ειναι προσφορά. απο ενδιαφερον, sony γιατι δεν προτεινεις? ειναι οι μονες που αφησες απ εξω.
Alex_36 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 20/5/2018 στις 6:33 ΜΜ, avacan23 είπε Στις τηλεοράσεις ειναι ολα σχετικά. καποιος που δεν εχει κριτήρια και θελει απλα μια 55αρα παει και παιρνει μια φασον FU, JVC, philps, Hitachi, etc. και νκανει τη δουλειά του. Απο την αλλη εαν θέλει το τέλειο τα σκαει εκει που αξιζει... για παραδειγμα παιρνει την καλύτερη τηλεοραση στις 55 ιντσες https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/186071-lg-55b8-oled-55 1660 ευρώ με παζαρι https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/projectors/184168-benq-w1700?cmicc=skroutz η παει σε 4Κ προβολέα Για αυτους ομως που θα ζοριστούν οικονομικά και θελουν μια καλη τηλεοραση με την εννοια να βγαλει 5 χρονια, που θα κανει τα παντα μετρια η καλά αλλα δε θέλουν να συμβιβαστούν με μια κινεζικη φασον συσκευη τοτε υπαρχουν ευκαιρίες για παραδειγμα η σειρα Κ7000 η 8000 της samsung h 9000 της panasonic, oled lg, (Sony δεν προτείνω ) μπορουν να βρεθουν σε εξαιρετικά καλες τιμές λογω μουντιαλ οποτε αντι να δωσεις τα 500 για μια μετριοτητα.. περιμενε και παρε μια ευκαιρια σαν αυτη.. στα 1000 ευρώ δε θα την πρότεινα ..στα 760 ναι ειναι προσφορά. Γιατι οχι Σονυ??
avacan23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 H Sony KD-65ZD9 ειναι εκπληκτική τηλεοράση αλλά πανακριβη. Στις προσφορες σημασία εχει το VFM και η sony δεν το χει.. Το προβλημα μου επίσης με την εταιρεια ειναι οτι το android smart system κολλαει συνέχεια. Για μένα ομως δεν ειναι θέμα εταιρείας καιοι κορεατες εχουν πλαστικά που ξεκολλάνε, πανελ με γραμμές, κουτια smart hub που καιγονται... ειναι θέμα VFM που έχουν οι sammy kai Lg panasonic ακόμα και οι κινεζοι της Hisense https://www.skroutz.gr/s/11758140/LG-55SJ850V.html?keyphrase=LG+55SJ850V#reviews κι αυτη η Lg είναι καλή στα λεφτά αυτά 800+ htan kai eISA awards tv of the year https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-Ue55nu7102kxxh.htm 929- 186= 743 euro
KoreanW Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, avacan23 είπε Το προβλημα μου επίσης με την εταιρεια ειναι οτι το android smart system κολλαει συνέχεια. Δεν ισχύει. Ως χρήστης μπορώ να το λέω από προσωπική εμπειρία. Και αυτό που κάτι αναφέρουν ότι μπορεί να είναι «αργό», άλλο εννοούν και όχι ότι «κολλάει» ή ότι «κρασάρει». Καμία σχέση. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από KoreanW
alexakos89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, avacan23 είπε H Sony KD-65ZD9 ειναι εκπληκτική τηλεοράση αλλά πανακριβη. Στις προσφορες σημασία εχει το VFM και η sony δεν το χει.. Το προβλημα μου επίσης με την εταιρεια ειναι οτι το android smart system κολλαει συνέχεια. Για μένα ομως δεν ειναι θέμα εταιρείας καιοι κορεατες εχουν πλαστικά που ξεκολλάνε, πανελ με γραμμές, κουτια smart hub που καιγονται... ειναι θέμα VFM που έχουν οι sammy kai Lg panasonic ακόμα και οι κινεζοι της Hisense https://www.skroutz.gr/s/11758140/LG-55SJ850V.html?keyphrase=LG+55SJ850V#reviews κι αυτη η Lg είναι καλή στα λεφτά αυτά 800+ htan kai eISA awards tv of the year https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-Ue55nu7102kxxh.htm 929- 186= 743 euro πιστευω το android tv system ειναι ανωτερο απο ολα τα tizen και web os. και με 1-2 tweak παει τρενο. ασε που εχει οτι εφαρμογή σου κατεβει στο κεφαλι. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από alexakos89 1
avacan23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 το web os δεν κολλαει , το tizen yes ..κρασαρει..αλλα το χω δει με τα ματια μου το ανδροιδ ποσο καθυστερεί... αν τωρα οπως με τα κινητα περασεις πειραγμενη εκδοση απο xda ,,,,λογικά θα ισχύει .. συμφωνώ απο τα τρια συστήματα πιο παραμετροποιησημο της sony.. παντα προτείνω κατι που εχω εμπειρία ... δεν ειχα καλή εμπειρία με sony .. εχω παθει πλακα ομως με την Sony KD-65ZD ...απιστευτη επισης σε καταστημα ειχα δει νομιζω την Α1 επίσης φοβερη τηλεόραση Δεν θα παιρνα κατι αλλο απο VA , 120hz, HDR, 4K 10bit σήμερα... για αυτο πιστευω οτι με 750 ειναι τιμια επιλογή η τηλεοραση του θέματος 1
KoreanW Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, avacan23 είπε το web os δεν κολλαει , το tizen yes ..κρασαρει..αλλα το χω δει με τα ματια μου το ανδροιδ ποσο καθυστερεί... αν τωρα οπως με τα κινητα περασεις πειραγμενη εκδοση απο xda ,,,,λογικά θα ισχύει .. συμφωνώ απο τα τρια συστήματα πιο παραμετροποιησημο της sony.. παντα προτείνω κατι που εχω εμπειρία ... δεν ειχα καλή εμπειρία με sony .. εχω παθει πλακα ομως με την Sony KD-65ZD ...απιστευτη επισης σε καταστημα ειχα δει νομιζω την Α1 επίσης φοβερη τηλεόραση Δεν θα παιρνα κατι αλλο απο VA , 120hz, HDR, 4K 10bit σήμερα... για αυτο πιστευω οτι με 750 ειναι τιμια επιλογή η τηλεοραση του θέματος δεν περνάς καμία πειραγμένη έκδοση Android TV από xda, και κανείς δεν το κάνει αυτό στις τηλεοράσεις και ως χρήστης επαναλαμβάνω, πάει σφαίρα το Android TV με σωστές ρυθμίσεις, και γενικώς δεν έχει αναφερθεί ότι κολλάει ή ότι κρασάρει το Android TV, άλλο εννοούν και συγκεκριένα ότι κάθε υποσύστημα του Android TV είναι app που σημαίνει ότι πχ το app των γενικών ρυθμίσεων ή το app του Google Play store θέλει λχ 1 δευτερόλεπτο για να «φορτώσει» αντί να ανοίξει ακαριαία, αυτό εννοούν και καμία σχέση με κολλήματα Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από KoreanW
avacan23 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 http://www.trustedreviews.com/reviews/sony-android-smart-tv-system-2015-interface-performance-and-verdict-page-2 Should I buy a Sony Android TV? If Sony Android TVs only had the Android TV platform on them, this would be a potentially awkward question to answer. If you’re already an experienced Android user who owns Android phones and tablets, then while even you will still likely find some annoying issues with the Android TV platform in its current form you’ll also really appreciate the way the platform harmonises with your secondary devices. If you’re not already a reasonably tech-savvy Android/smart device user, though, you may well find Android rather overwhelming, confusing and too interested in stuff that we really don’t think typical TV users will be interested in. Δεν θελω να πω κατι αλλο ... εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.. το web os kai to tizen (λιγοτερο) ειναι πιο γρηγορα πιο σταθερά και πιο πρακτικα για τηλεοραση. στην τελική βαλε android box στη NU7102 . (on topic ) 1
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το web os ειναι οτι το καλυτερο γενικα. Και μονο απο το χειριστηριο να το δει κανεις βαζει γκολ απο τη προηγουμενη σεζον στους αλλους.. σαν να ειναι 10 χρονια μπροστα..αν και απο εφαρμογες δεν εχει τιποτα το τρελο... ειναι ολες σχεδον καλοφτιαγμενες και λειτουργουν αψογα.. Δεν θελουμε ολοι android και 1000000 επιλογες στη tv μας... Αλλα αυτος ο συνδυασμος rgbw & ips με local dimming φτωχο δεν εκατσε καλα στην lg.. θα τους ειχε κλεισει ολους αν εβαζε rgb va στα ιδια χρηματα.. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από greed
Salvation81 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, greed είπε Το web os ειναι οτι το καλυτερο γενικα. Και μονο απο το χειριστηριο να το δει κανεις βαζει γκολ απο τη προηγουμενη σεζον στους αλλους.. σαν να ειναι 10 χρονια μπροστα..αν και απο εφαρμογες δεν εχει τιποτα το τρελο... ειναι ολες σχεδον καλοφτιαγμενες και λειτουργουν αψογα.. Δεν θελουμε ολοι android και 1000000 επιλογες στη tv μας... Αλλα αυτος ο συνδυασμος rgbw & ips με local dimming φτωχο δεν εκατσε καλα στην lg.. θα τους ειχε κλεισει ολους αν εβαζε rgb va στα ιδια χρηματα.. Παντως εμενα το WebOS στην LG μου lagarei αρκετα ως πολυ (ειδικα στην αρχη μεχρι να φορτωσει ειναι τα ζωα μου αργα). 1
greed Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Παντως εμενα το WebOS στην LG μου lagarei αρκετα ως πολυ (ειδικα στην αρχη μεχρι να φορτωσει ειναι τα ζωα μου αργα). Σε ποια tv?
KoreanW Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, avacan23 είπε http://www.trustedreviews.com/reviews/sony-android-smart-tv-system-2015-interface-performance-and-verdict-page-2 Should I buy a Sony Android TV? If Sony Android TVs only had the Android TV platform on them, this would be a potentially awkward question to answer. If you’re already an experienced Android user who owns Android phones and tablets, then while even you will still likely find some annoying issues with the Android TV platform in its current form you’ll also really appreciate the way the platform harmonises with your secondary devices. If you’re not already a reasonably tech-savvy Android/smart device user, though, you may well find Android rather overwhelming, confusing and too interested in stuff that we really don’t think typical TV users will be interested in. Δεν θελω να πω κατι αλλο ... εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.. το web os kai to tizen (λιγοτερο) ειναι πιο γρηγορα πιο σταθερά και πιο πρακτικα για τηλεοραση. στην τελική βαλε android box στη NU7102 . (on topic ) εγώ σου απάντησα από προσωπική εμπειρία σε κάτι ακριβως που έγραψες λάθος ότι τάχα κολλάει το σύστημα και αφού σε διόρθωσα χωρίς να μπορείς να προσθέσεις άλλο κάτι, καταφεύγεις σε ένα άρθρο τόσο παλιό που έχει τίτλο «Sony Android Smart TV System 2015 - Interface, Performance and Verdict», και φυσικά δεν έχει σχέση με τις σημερινές τηλεοράσεις και το σημερινό Android TV, οπότε για μένα καλύτερα να είσαι επίκαιρος και να ξέρεις από προσωπική εμπειρία παρά να θέτεις δεδομένα με βάση γνώμες τρίτων, που μάλιστα δεν έχουν αντίκρυσμα στις σημερινές Adnroid TV και επί της ουσίας δε βρίσκω κάποιο επιχείρημα να προβάλλει το quote σου πέρα από το ότι το λειτουργικό των σημερινών Android TV δεν αρμόζε στα δικά σου γούστα, σεβαστό ως προτίμηση αλλά όχι ως επιχείρημα . όσο για το τηλεχειρηστήριο του Android TV είναι το τηλεχειριστήριο ενός Xiaomi Mi box ή ενός Nvidia Shield, ή μιας Sony Android TV με touchpad ή η οθόνη ενόςκινητού ή απλά... ένα ασύρματο/ενσύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο συν την φωνητική αναγνώριση στα ελληνικά I rest my case Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από KoreanW 1
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, avacan23 είπε το web os δεν κολλαει , το tizen yes ..κρασαρει..αλλα το χω δει με τα ματια μου το ανδροιδ ποσο καθυστερεί... αν τωρα οπως με τα κινητα περασεις πειραγμενη εκδοση απο xda ,,,,λογικά θα ισχύει .. συμφωνώ απο τα τρια συστήματα πιο παραμετροποιησημο της sony.. παντα προτείνω κατι που εχω εμπειρία ... δεν ειχα καλή εμπειρία με sony .. εχω παθει πλακα ομως με την Sony KD-65ZD ...απιστευτη επισης σε καταστημα ειχα δει νομιζω την Α1 επίσης φοβερη τηλεόραση Δεν θα παιρνα κατι αλλο απο VA , 120hz, HDR, 4K 10bit σήμερα... για αυτο πιστευω οτι με 750 ειναι τιμια επιλογή η τηλεοραση του θέματος Δεν βάζεις κάτι από xda. Είναι κάποια tweak που κανείς και δεν κολλάει όπως λες. Η τβ του θέματος είναι 60hz,10bit το οποίο είναι 8+2 όπως όλες σε αυτά τα λεφτά, va, και πολύ καλό input lag 13ms. Το hdr είναι χάλια αλλά έτσι είναι όλες σε αυτά τα λεφτά. Για 2018 μοντέλο είναι νορμαλ η τιμή. Η τιμή της πιστεύω πρέπει να είναι όπως της 6102 στα 560 ευρώ με 600. Τιμια τηλεόραση λογικά δεν την έχω δει και όλας από κοντά. Πρέπει να πάω να την δω. 1
avacan23 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Απο το android tv ειχα αρνητική προσωπική εμπειρία... εβαλα κι ενα αρθρο για να δειξω οτι δε λεω κατι ασχετο και προκατειλημενο. Δεν εχω καμια σχεση με καποια εταιρεία. Δεν υπαρχει η καλύτερη μαρκα αλλα η καθε εταιρεία εχει καποια καλα μοντέλα. Εδω ειμαστε γνώστες οι περισσοτεροι και δεν κανω μαθήματα. Αν θεσ να κηρυξεις το λόγο του android tv καντο εγω δεν πειθομαι. Για on topic τωρα η τηλεοραση σε αυτή την τιμή υπαρχει μονο στο πλαισιο με 20% επιστροφή οποτε δεν εχει νόημα το θεμα πια. οποιος προλαβε καλά εκανε για μένα. Εδω ανταλλασουμε αποψεις και βοηθαμε να επιλεξει καποιος μια προσφορά τα αλλα - (i rest my case=δε περιγράφω αλλο) και τη στη λέω και i have a beef δεν με ενδιαφερουν
KoreanW Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, avacan23 said: Απο το android tv ειχα αρνητική προσωπική εμπειρία... εβαλα κι ενα αρθρο για να δειξω οτι δε λεω κατι ασχετο και προκατειλημενο. Δεν εχω καμια σχεση με καποια εταιρεία. Δεν υπαρχει η καλύτερη μαρκα αλλα η καθε εταιρεία εχει καποια καλα μοντέλα. Εδω ειμαστε γνώστες οι περισσοτεροι και δεν κανω μαθήματα. Αν θεσ να κηρυξεις το λόγο του android tv καντο εγω δεν πειθομαι. Για on topic τωρα η τηλεοραση σε αυτή την τιμή υπαρχει μονο στο πλαισιο με 20% επιστροφή οποτε δεν εχει νόημα το θεμα πια. οποιος προλαβε καλά εκανε για μένα. Εδω ανταλλασουμε αποψεις και βοηθαμε να επιλεξει καποιος μια προσφορά τα αλλα - (i rest my case=δε περιγράφω αλλο) και τη στη λέω και i have a beef δεν με ενδιαφερουν Τί είναι αυτά που λες; Αν έχεις συγκεκριμένο αντίλογο και δεν είσαι προκατειλημμένος ή δεν έχεις συμφέροντα όπως λες ας τον καταθέσεις, για να κριθείς και να κριθεί ο οποιοσδήποτε άλλος έχει αντίλογο. Εδώ μέσα ενδιαφερόμαστε να αλληλοβοηθηυούμε και να ανταλλάξουμε επιχειρήματα, όχι να πετάμε ξερολίστικες κουβέντες χωρίς επιχειρήματα ή να κάνουμε κηρύγματα φανμποισμού. Αυτή την υπεκφυγή της γενικολογίας και της οαριστίας δεν την αποδεχομαι και ούτε καν πιστεύω ότι είχες καμία εμπειρία όσο δεν μιλάς συγκεκριμένα. Επομένως τα λόγια σου επιστρέφουν σε σένα που μόνο εσύ ξέρεις τί επιδιώκεις . Έχεις πει διάφορα άκυρα πράγματα όπως ότι ...«κατεβάζουμε rom από το xda για να τρέξει σωστά το Android», που από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο είσαι προκατειλημμένος και πόσο σχετικός δεν είσαι και επομένως η εμπειρία σου είναι παντελώς αδιάφορη για να μην πω ύποπτη. Και ναι η κάθε εταιρεία έχει καλά και κακά μοντέλα, και ναι ανταλάσσουμε απόψεις και βοηθάμε. Το έχω κάνει πράξη όταν συνφορουμότης ανακάλυψε ότι «το Android παέι σφαίρα» (τα λόγια του) με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα που είσαι αρμόδιος για τα άκυρα που διαδίδεις με απόλυτο τρόπο και το παίζεις υπεράνω στον αντίλογο. Γεια σου και σένα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από KoreanW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα