maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εδώ και λίγο καιρό και μετά απο αναβάθμιση του bios όταν είμαι στα windows 7 όση ώρα δουλεύω το μηχανημα είναι τελείως αθόρυβο. Μόλις σταματήσω έστω και για 2 λεπτά να δουλευω και κάνω ένα διάλυμα ξαφνικά πέρνουν μπροστά τα ανεμηστηράκια και δουλευουν στο φουλ με αποτελεσμα να κάνει πολύ θόρυβο. Μόλις ακουμπίσω και κουνίσω έστω και λίγο το mouse σταματάνε αμέσως να κανουν θόρυβο. Στο bios έχω ρυθμίση τόσο το cpu fan όσο και τα fan case να είναι στο Silent. Ξέρει κανείς γιατί γείνετε αυτό? Δεν μπορώ πλεόν να αφήσω το pc ανοικτό και να κάνω κάτι άλλο γιατί πραγματικά κάνει πολύ θόρυβο και έχω πολύ γκρίνια απο την γυναίκα....! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από maverick290402
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, maverick290402 είπε Καλημέρα, εδώ και λίγο καιρό και μετά απο αναβάθμιση του bios όταν είμαι στα windows 7 όση ώρα δουλεύω το μηχανημα είναι τελείως αθόρυβο. Μόλις σταματήσω έστω και για 2 λεπτά να δουλευω και κάνω ένα διάλυμα ξαφνικά πέρνουν μπροστά τα ανεμηστηράκια και δουλευουν στο φουλ με αποτελεσμα να κάνει πολύ θόρυβο. Μόλις ακουμπίσω και κουνίσω έστω και λίγο το mouse σταματάνε αμέσως να κανουν θόρυβο. Στο bios έχω ρυθμίση τόσο το cpu fan όσο και τα fan case να είναι στο Silent. Ξέρει κανείς γιατί γείνετε αυτό? Δεν μπορώ πλεόν να αφήσω το pc ανοικτό και να κάνω κάτι άλλο γιατί πραγματικά κάνει πολύ θόρυβο και έχω πολύ γκρίνια απο την γυναίκα....! μηπως μπαινει σε κανα sleep mode το pc και στο κανει αυτο.. για δες στης ρυθμισεις ενεργειας στο πινακα ελενχου...και κλεισε το sleep mode αν ειναι ανοιχτο ασε μονο της οθονης μετα απο οση ωρα θες να κλεινει... αν και λογικα εκει θα εκλεινε εντελως σχεδον..αλλα μπας και.. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Ghost007 1
maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Όχι δεν μπαίνει σε sleep Mode. Τα έχω κλείσει όλα αυτά. Παίζει να είναι καμία ρύθμιση απο το bios μετά την αναβάθμιση του;
nikos903 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Για άνοιξε ένα task manager στην καρτέλα με τις επιδόσεις και άστο 2 λεπτά, είναι στο 0% όταν αρχίζει το πάρτι ή πάει 100; Κατέβασε το HWmonitor, άστο να τρέχει και αυτό και βλέπε θερμοκρασίες όσο περιμένεις (μην ακουμπήσεις τίποτα, απλά βλέπε το), όταν αρχίσουν οι ανεμιστήρες είναι καμια θερμοκρασία που έχει πάρει την ανηφόρα; Μετά ποια μητρική έχεις; 1
maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikos903 είπε Καλημέρα. Για άνοιξε ένα task manager στην καρτέλα με τις επιδόσεις και άστο 2 λεπτά, είναι στο 0% όταν αρχίζει το πάρτι ή πάει 100; Κατέβασε το HWmonitor, άστο να τρέχει και αυτό και βλέπε θερμοκρασίες όσο περιμένεις (μην ακουμπήσεις τίποτα, απλά βλέπε το), όταν αρχίσουν οι ανεμιστήρες είναι καμια θερμοκρασία που έχει πάρει την ανηφόρα; Μετά ποια μητρική έχεις; οσο είχα ανοιχτά και το HWmonitor και το task manager δεν μου έκανε θόρυβο καθόλου. (προφανώς ενιωθε ότι κατι δουλευε σαν πρόγραμμα) το ίδιο και όταν αφησα μόνο το task manager ανοικτό πάλι δεν έκανε θόρυβο. Όταν όμως τα εκλεισα και τα δύο μετα απο 2 λεπτά περίπου πηραν μπροστα τα φαν και ανοιξα γρήγορα το HWmonitor πριν προλάβει να σταματήσει ο θόρυβος απο τα φαν και διαπίστωσα ότι ανέβηκε η θερμοκρασία μόνο τις vga καθώς και οι στροφές τις στο φαν της. Αρα ο θόρυβος είναι απο το fan τηw κάρταw γραφικών...Κάρτα γραφικών έχω την 7970 με τους τελευταίους drivers. (το ίδιο μου κάνει και με 2-3 drivers ποιο πίσω που είχα δοκιμάσει) Δεν είναι λίγο κουλό να ανεβάζει χωρίς λόγο θερμοκρασία η κάρτα γραφικών και με το που κόυνίσω λίγο το mouse να πέφτει στα κανονικά επίπεδα? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από maverick290402
nikos903 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Κατέβασε μια το processExplorer πήγαινε View-Select columns -Process GPU και τσέκαρε το gpu usage - οκ. Αστο να τρέχει και περίμενε να πάρει μπρος το fan, τότε δες ποια διεργασία χρησιμοποιεί την GPU (κάνε ταξινόμηση κατα GPU για να στο πετάξει πάνω πάνω). Μετά τρέξε κανένα malware bytes μπας και έχεις "κατοικίδιο" κανένα miner κτλπ μέσα. Τρέξε και μια αυτό καλού κακού... 2
maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, nikos903 είπε Κατέβασε μια το processExplorer πήγαινε View-Select columns -Process GPU και τσέκαρε το gpu usage - οκ. Αστο να τρέχει και περίμενε να πάρει μπρος το fan, τότε δες ποια διεργασία χρησιμοποιεί την GPU (κάνε ταξινόμηση κατα GPU για να στο πετάξει πάνω πάνω). Μετά τρέξε κανένα malware bytes μπας και έχεις "κατοικίδιο" κανένα miner κτλπ μέσα. Τρέξε και μια αυτό καλού κακού... Απο την αρχή είχε μόνο αυτα τα δυο procces πανω δεξιά και χωρίς να αλλάξει κάτι αρχισε πάλι να ανεβάζει θερμοκρασία και στροφές όπως βλέπεις δεξιά. Την να πω..... Θα δοκιμασω και mallwarebytes και ενημερώνω σε λίγο. Ευχαριστώ πάντως για της οδηγίες , που θα πάει θα το βρούμε τη φταίει.(αν θυμάμε καλά πριν λίγες μέρες που είχα περάσει τα windows 10 δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Δεν πέρνω και ορκο...... τα 10 δεν τα κράτησα γιατί μου κρασάρει ένα game που είμαι πορωμένος γιαυτό γυρισα στα 7)
nikos903 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Idlemonitor.exe αυτό βρωμάει λίγο.... Για δες απο που έρχεται. Δεξί κλίκ properties και δώσε τι θα σου βγάλει. Antivirus βάλε κανένα καλύτερα.
maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 τελικά έχεις δίκιο για miner........ Τα καθαρίζω και ξανατσεκάρω να δω! Ευχαριστώ Πολύ!!! 1
maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μισή ώρα τώρα και είναι μια χαρά, και πάλι σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου.
nikos903 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Κομπλέ. Απλά αν θες βάλε κανένα antivirus (free, υπάρχουν κάμποσα) μην κάνουν πάρτι οι ιοί εκεί μέσα καμιά φορά Καλή συνέχεια.
nikos903 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 To καλύτερο μέρος για να περάσει ένα GPU miner --> το crack ενός παιγνιδιού που ζητάει καλή κάρτα, σίγουρα αποτελέσματα Και οι υπόλοιποι ψάχνουν φθηνό ρεύμα και κάρτες γραφικών 2
buuren Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ενα εξυπνο miner που θα πρεπει ομως να γινει πιο εξυπνο αν θελει να ζησει Νικο εισαι αρχηγος 1
emilios.k Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Καλησπερα έχω το case coolermaster masterbox lite 5 RGB Κάνουν παρά πολυ θόρυβο τα φανακια (τα 3 νομίζω που έχει μπροστά )και λογο το ότι ειμαι νουμπας στην φάση πήγα και ρώτησα σε μαγαζί τι να κάνω και η απάντηση τους ήταν καθάρισε το πς Έχω δει μερικά βίντεο κατέβασα και το speedfan αλλά γενικά τίποτα αν ξέρει κάποιος πως να μειώσω στροφές η έστω να μην κάνει φασαρία θα ήταν χρήσιμο ...η πρέπει να αλλάξω φανακια (αν και αυτό δεν θα το ήθελα γιατί από όσο είδα κάνουν 3 φανακια 60€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα