captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας θελω να καθαρισω το πληκτρολογιο μου γιατι εχει παρα πολλες σκονες και γενικως μεσα στα κουμπια εχει πιασει σκονη. μπορειτε να μου προτεινετε υλικα καθαρισματος και απο που να τα αγορασω? επισης μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες με την σειρα που πρεπει να ακολουθησω την σειρα καθαρισμου του πληκτρολογιου?? επισης θελω να μου προτεινετε μια παρα πολυ καλη ηλεκτρικη σκουπα που η χρηση της να εινε απόκλειστικα για πληκτρολογια και κουτια υπολογιστων_(towers) οπως και θελω να μου προτεινετε υλικα για τον καθαρισμο ενος tower ,,πλαστικες επιφανειες μεσα και εξω απο το κουτι..,,σκονες και ολα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold
gio23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Δεν έχει κάποια Ιδιαίτερη διαδικασία. Με ενα απλό τρόπο Μπορείς με πεπιεσμένο αέρα που κυκλοφορεί σε μεταλλικό δοχείο. Δεν φαντάζομαι να έχεις πιεστικό αέρα γιατί έτσι θα ηταν ακόμα πιο εύκολα . Ούτε ειδικά υλικά χρειαζεσαι.και με μωρομαντηλα Μια χαρά καθαρίζουν.Τουλάχιστον για τα πλήκτρα. Εγώ συνήθισα μετά από πολύ καιρό να βγάζω τα πλήκτρα και να τα καθαρίσω ένα-ένα. Υπάρχουν και μικρά USB Σκουπάκια που μπαίνουν ανάμεσα από τα πλήκτρα για να ρουφάνε τη σκόνη.Αλλά και κανονική σκούπα να βάλεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα για τους πύργους.Μια οποιαδήποτε ηλεκτρική σκούπα σου κάνει .Δεν χρειάζεται κάτι εξειδικευμένο Και για τις πλαστικές επιφάνειες αν θες να γυαλίσουν ajax ή πάλι μωρομαντηλα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από gio23
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες με την σειρα που πρεπει να ακολουθησω την σειρα καθαρισμου του πληκτρολογιου? τα κουμπια πως μπορω να τα βγαλω? επισης ακουσα οτι η ηλεκτρικη σκουπα διμιουργει στατικο ηλεκτρισμο.. οπως επισης ο πεπιεσμένο αέρας εινε πεταμενα λεφτα ετσι λενε. και οτι ενας ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ εινε καλυτερος αυτο ισχυει? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold
gio23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δεν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά. Το μόνο σίγουρο οτι πρέπει να βγαλεις πρώτα ολα "κλειδιά" απο το πληκτρολόγιο για φτασεις και πιο μέσα. Στο δικο μου απλα τα τραβαω. Δεν θέλουν πολύ ζορι. Ποιό πληκτρολόγιο εχεις;
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το corsair K70 lux αυτο εχω εινε μηχανικο πληκτρολογιο Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 συμφωνω για το πεπιεσμενο αερα ειναι πεταμενα λεφτα..καλυτερα να παρεις ενα blower να τον χρησιμοποιεις οπου θες.. στο κουτι σου στο στερεοφωνικο γενικα...κανα 15-20ε εχει αξιζει τα λεφτα του..
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) πιον θα μου προτεινες να παρω? για τα κουμπια του πληκτρολογιου υπαρχει καπιο εργαλειο για να τα βγαζω? οποτε χρειαζομε αυτα τα υλικα?? ένα κατσαβίδι ένα μπολ με ζεστό νερό μπατονέτες ισοπροπυλική αλκοόλη μία πετσέτα έναν φυσητήρα ή σπρέι πεπιεσμένου αέρα Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold
gio23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το πιστολάκι για τα μαλλιά κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά ( να είναι στο κρύο). Όπως είδες και στο βίντεο δεν κάνει τίποτα σπουδαίο. Εγώ θα φυσούσα με το πιστολάκι μαλλιών στο κρύο πάντα λίγο καθαρό οινόπνευμα που κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με την αλκοόλη μια οδοντόβουρτσα μέτρια( όχι απαραίτητα καινούρια) και θα έκανα όλη την διαδικασία του βίντεο.Τα κλειδιά είδες οτι βγαίνουν πολύ έυκολα. Οπότε τα βγάζεις και τα πετάς μέσα σε ένα μπολ με νερό είτε ζεστό(οχι καυτό) είτε κρύο με λίγο υγρό πιάτων κάνεις ένα ανακάτεμα και τα αφήνεις για κανα 15λεπτο και μετά τα βγάζεις ένα-ένα και τα τοποθετείς.
7nisiotis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πέσατε σε μεγάλη λουπα ερωτήσεων μαγκες τώρα. Pandora's Box Είναι πανευκολη η διαδικασία, δες την και μη ρωτάς άσκοπα πράγματα κάθε μήνα. Δες και αυτό https://imgur.com/a/9sHx7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα