1988panos2171 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Chris_saxo vts είπε Αν τον κόψεις στα 4 σου βγάζει αρκετό καιρό. Άσε που αν το κάνεις μια φορά με τον πηλό, δεν χρειάζεται συνέχεια.. Α. Και με 40€ κανείς δεν κάνει γυάλισμα και κέρωμα. 100€+ είναι οι τιμές. Για σωστή δουλειά με ποιοτικά υλικά παραπάνω από 100€. ΣΚέψου ότι εμένα μου είχε βγει 150€ διθέσιο χωρίς οροφή. Αλλά δεδομένου ότι μετά από ένα χρόνο θα ξαναχρειαστεί τουλάχιστον κερί αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Αν θες πάντως να το βλέπεις καλογυαλισμένο ναι σίγουρα αξίζει να πάρεις αρχικά κάποια υλικά και να αφιερώνεις μια μέρα ανά κάποιους μήνες και να το συντηρείς. 1
gramacar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά. Το επόμενο το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος? Αν ναι αξίζει? https://www.polychrom.gr/2018/04/04/πως-θα-μπορέστε-να-αναζωογονήσετε-τα-π/
tikei Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Εχετε να προτεινετε κατι για γρατζουνιες στα μαυρα πλαστικα? Ειναι οι κλασικες μαυρες γρατζουνιες που γινονται στο κατω μερος της πορτας απο τα παπουτσια! Εχω προσπαθησει με μαλακο νωπο πανακι αρκετές φορες και δυστυχως δεν φευγουν!
jd-chalk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στις 26/1/2019 στις 4:23 ΜΜ, tikei είπε Εχετε να προτεινετε κατι για γρατζουνιες στα μαυρα πλαστικα? Ειναι οι κλασικες μαυρες γρατζουνιες που γινονται στο κατω μερος της πορτας απο τα παπουτσια! Εχω προσπαθησει με μαλακο νωπο πανακι αρκετές φορες και δυστυχως δεν φευγουν! Αν η γρατζουνιά είναι βαθιά δηλαδή την καταλαβαίνεις στο νύχι δεν νομίζω ότι φεύγει παρά μόνο με τρίψιμο και βάψιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα