Chris_saxo vts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2018 στις 9:42 ΜΜ, tornado είπε οκ για γιαλισμα και να γινει σαν καινουριο που λεει ο λογος, τι να βαλω? Σε φίλου yaris το έκανα με αυτά τα υλικά (με την σειρά που τα έχω) κ έγινε πραγματικά άλλο αυτοκίνητο. Τα δουλεύεις όλα κ με το χέρι. https://www.skroutz.gr/s/13259608/Bilt-Hamber-Auto-Clay-200gr.html https://www.skroutz.gr/s/11704568/Meguiar-s-Ultimate-Compound-G17216-450ml.html https://www.skroutz.gr/s/11716052/AutoGlym-Super-Resin-Polish-SRP500-500ml.html https://www.collinite.com/automotive-wax/marque-d-elegance/ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Chris_saxo vts
tornado Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ολα αυτα ρε φιλε? μας τσακισες!!! και ποσο κραταει η γιαλαδα του? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από tornado
bjj-p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, tornado είπε ολα αυτα ρε φιλε? μας τσακισες!!! και ποσο κραταει η γιαλαδα του? αυτα θα πρεπει να το κανεις μια φορα το χρονο... και τον υπολοιπο καιρο απλα το συντηρεις με ενα πλυσιμο, κερι, και ενυδατωση πλαστικων. ειναι μερακι αυτο... το να φαινεται το οχημα σου σαν καινουριο. αν δεν το εχεις , απλο πλυσιματακι και εισαι οκ ή απλα αν το θες για μια φορα να δεις πως θα δειξει δεν αξιζει... αρκετα λεφτα σε προιοντα και εξοπλισμο, που δεν θα κανεις αποσβεση.προτιμοτερο ειναι να τα δωσεις σε εναν επαγγελματια να στο κανει.
tornado Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 κατσε μισο λεπτο, χαλας 80 ευρω για καθαριστικα, και κραταει ενα χρονο - ολα καλα... για ποσα χρονια - φορες κρατανε τα υλικα? πχ θα βγαλω 5 χρονια - γιαλισματα?
bjj-p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, tornado είπε κατσε μισο λεπτο, χαλας 80 ευρω για καθαριστικα, και κραταει ενα χρονο - ολα καλα... για ποσα χρονια - φορες κρατανε τα υλικα? πχ θα βγαλω 5 χρονια - γιαλισματα? οι χρονοι και τα ποσα ειναι ενδεικτικα. η παραπανω ειναι μια σειρα απο προιοντα. αλλος μπορει να παρει αντιστοιχ προιοντα αξιας 300 ευρω. αλλος αξιας 50. ουτε ιδιες ποσοτητες χρειαζονται ουτε ιδιας ποιοτητας αποτελεσμα θα εχεις, ουτε ιδια εργαλεια εφαρμογης(αλλη ποσοτητα με χρειαζεται με το χερι). ακομη και το 1 χρονο που σου ειπα, θα το κρινεις οπτικα με την πειρα που αποκτας με τον καιρο και το ποσο καλα το συντηρεις. πχ αν εφαρμοσεις αυτα που ειπωθηκαν και μετα απο λιγο καιρο το πλυνεις με υγρο πιατων ειναι σαν να μην τα εφαρμοσες ποτε.
aGka8l Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, bjj-p είπε οι χρονοι και τα ποσα ειναι ενδεικτικα. η παραπανω ειναι μια σειρα απο προιοντα. αλλος μπορει να παρει αντιστοιχ προιοντα αξιας 300 ευρω. αλλος αξιας 50. ουτε ιδιες ποσοτητες χρειαζονται ουτε ιδιας ποιοτητας αποτελεσμα θα εχεις, ουτε ιδια εργαλεια εφαρμογης(αλλη ποσοτητα με χρειαζεται με το χερι). ακομη και το 1 χρονο που σου ειπα, θα το κρινεις οπτικα με την πειρα που αποκτας με τον καιρο και το ποσο καλα το συντηρεις. πχ αν εφαρμοσεις αυτα που ειπωθηκαν και μετα απο λιγο καιρο το πλυνεις με υγρο πιατων ειναι σαν να μην τα εφαρμοσες ποτε. Εσένα αυτά τα υλικά για πόσες φορές αντέχουν ? 1?2?3?
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μετά θέλει να το πλένεις και με ήπιο σαπούνι. Αν πας και στο πλύνουν σε πλυντήριο, με τόσο δυνατά καθαριστικά που έχουν, θα φύγει το κερί αμέσως. Εγώ προσωπικά είχα 350€+ για να πάρω πανιά, αλοιφές, κεριά, κλπ κλπ. Αλλά αξίζει.
tornado Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, aGka8l είπε Εσένα αυτά τα υλικά για πόσες φορές αντέχουν ? 1?2?3? αυτο θελω να καταλαβω και εγω... αν αυτα τα υλικα βγαζουν με το ζορι 2 φορες δεν εχει νοημα, παω σε ενα επαγγελματια και μου το κανει του κουτιου με 40 ευρω.... εκτος του οτι θα το κανει καλυτερα απο εμενα. Αν ομως κανεις 5 γιαλισματα, αξιζει το κοπο και το κοστος ειναι μικρο.
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι δεν κρατάνε για 1,2,3 χρήσεις. Άνετα βγάζει 5-6 με τις αλοιφές. Το συγκεκριμένο κερί το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 10 φορές και ακόμα είναι περίπου στο μισό.
bjj-p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, tornado είπε αυτο θελω να καταλαβω και εγω... αν αυτα τα υλικα βγαζουν με το ζορι 2 φορες δεν εχει νοημα, παω σε ενα επαγγελματια και μου το κανει του κουτιου με 40 ευρω.... εκτος του οτι θα το κανει καλυτερα απο εμενα. Αν ομως κανεις 5 γιαλισματα, αξιζει το κοπο και το κοστος ειναι μικρο. ο φιλος που χρησιμοποιει τα συγκεκριμενα ειναι καταλληλοτερος να σου απαντησει...
1988panos2171 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, tornado είπε κατσε μισο λεπτο, χαλας 80 ευρω για καθαριστικα, και κραταει ενα χρονο - ολα καλα... για ποσα χρονια - φορες κρατανε τα υλικα? πχ θα βγαλω 5 χρονια - γιαλισματα? Εννοείται Εγώ ανά 6 μήνες κάνω γυάλισμα-κέρωμα και ακόμα δεν έχουν φτάσει ούτε στο μισό. Πολύ πιθανόν να τα έχεις και για το επόμενό σου αυτοκίνητο Ο πηλός βέβαια βγάζει 4-5 φορές περίπου.
Chris_saxo vts Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Εννοείται Εγώ ανά 6 μήνες κάνω γυάλισμα-κέρωμα και ακόμα δεν έχουν φτάσει ούτε στο μισό. Πολύ πιθανόν να τα έχεις και για το επόμενό σου αυτοκίνητο Ο πηλός βέβαια βγάζει 4-5 φορές περίπου. Αν τον κόψεις στα 4 σου βγάζει αρκετό καιρό. Άσε που αν το κάνεις μια φορά με τον πηλό, δεν χρειάζεται συνέχεια.. Α. Και με 40€ κανείς δεν κάνει γυάλισμα και κέρωμα. 100€+ είναι οι τιμές.
tornado Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 ενταξει τοτε συμφερει... δινεις 100 ευρω και εχεις μινιμουμ 5 χρονια το αυτοκινητο σουπερ.
ParhsG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, tornado είπε ενταξει τοτε συμφερει... δινεις 100 ευρω και εχεις μινιμουμ 5 χρονια το αυτοκινητο σουπερ. Κακο στη τσεπη κανει. Ειναι hobby. Δε βγαινεις κερδισμενος. Αλλα αν θες σε καλη κατασταση οπτικα το αμαξι τοτε αξιζει. Αλλιως αν δε σε νοιαζει το πας σε πλυντηριο αυτοκινητων με βουρτσες και απλα σε λιγα χρονια ειναι ολο αραχνες κτλ
tornado Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 βγαινεις κερδισμενος ψυχολογικα γιατι μπαινεις σε ενα ομορφο οχημα εφοσον αυτο σε ευχαριστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα