Stamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, mp123 είπε Οχι. Αυτα τα σπρει σιλικονης η οι αλοιφες που βαζουν μεσα ειναι οτι χειροτερο. Για ενα μηνα κολανε τα παντα.Δεν μπορεις να ακουμπισεις ταμπλο η οτι αλλο εχουν περασει αφηνει σταμπα. Μια φορα μου το κανανε αυτο στο πλυντιριο γιατι ηταν ενα νεο στην δουλεια παιδι και εκανε να συνελθει το ταμπλο 2 μηνες. Οποτε το παω για πλυσιμο και ας με ξερουν τα παιδια τοσα χρονια παντα τους λεω μεσα τιποτα. Μονο πανι με νερο. Χρειάζεται ένα καλό προϊόν μέσα (όπως το vinyl and rubber care που προαναφέρθηκε) και δεν κολλάει τίποτα ούτε γυαλίζει. Βασικά μπορείς να το κάνεις να γυαλίζει, μπορείς όμως και όχι. Το σκέτο νερό δεν προστατεύει από την κάψα και την ακτινοβολία του ήλιου.
terry308 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Για το εσωτερικό μέρος: έχω δει κάλυμμα για το ταμπλό, κάνει δουλειά; αξίζει το 20€; γλιστράει;
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Εμένα που είναι μαύρο χρώμα δεν του έχω κάνει ποτέ γυάλισμα η κέρωμα.Εχω βάλει μόνος μου 4-5 φορές αλοιφή γυαλίσματος η κερώματος (Δεν θυμάμαι) της Autoglym που είχε καλό αποτέλεσμα,επίσης δεν αφήνει στίγματα και σκουπίζεται εύκολα μετά την εφαρμογή.Είχα βάλει 1 φορά 1 γερμανική μάρκα και άφηνε υπολείμματα κόκκους που έβγαιναν δύσκολα. Τουλάχιστον το κουκούλωνα για κάπου 5-7 χρόνια πολύ συχνά ώσπου κουράστηκα γιατί η κουκούλα είχε εσωτερικά χνούδι και το αμάξι έπρεπε να είναι καθαρό για να μην λερωθεί εσωτερικά η κουκούλα. Πλέον το πλένω με σαμπουάν με κερί της Autoglym αλλά οχι όσο συχνά πρέπει.Το χρώμα περιμετρικά έχει καλή υφή που γλιστράει αλλά στο καπώ και στην οροφή που τα "βλέπει" πιο άμεσα και πιο πολύ ο ήλιος έχουν χειρότερη υφή. Εχει ξεραθεί λίγο το πάνω μέρος του παρμπρίζ και λιγότερο τα λάστιχα απο τις πόρτες.Ειχα βάλει 1 φορά γλυκερίνη αλλά έχει ημερομηνία λήξης. Εσωτερικά είναι σαν καινούριο,ταμπλώ,σαλόνι,καθίσματα και οροφή.Εβαζα πάντα ηλιοπροστασία απο μέσα αλλά ποτέ οποιοδήποτε καθαριστικό γυαλιστικό κλπ. Μάλλον θα πάρω κάτι για τα λάστιχα των πορτών και πρέπει να δω αν γίνεται να καθαριστούν τα μπροστά φανάρια γιατί τα τελευταία 2 χρόνια κάπου έχουν αρχίσει να "καίγονται" και μοιάζουν γρατζουνισμένα στο μισό μέρος τους.Μπορούν να καθαριστούν; Επίσης πρέπει να πάρω καινούρια κουκούλα γιατί αυτή έχει καεί,μυρίζει και έχει τρύπες και σκίσιματα.Είναι της Guard και την είχα πάρει 50-60€.Κάποια γνώμη για κουκούλα; Σήμερα με έπιασε όρεξη και έπλυνα αμάξι και παπί.Το αμάξι το κουκούλωσα,είχε γίνει απο μαύρο καφέ. Οσο ωραίο χρώμα είναι και ταιριάζει τόσο πιο πολύ φαίνεται η σκόνη-βρωμιά.Καλά χρώματα είναι το ασημί,μπλέ electric,άσπρο και γενικά τα ανοιχτόχρωμα.Δεν νομίζω να ξαναέπαιρνα μαύρο αμάξι γιατί επίσης απορροφά και περισσότερη ζέστη.
Μάκαρος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εμένα που είναι μαύρο χρώμα δεν του έχω κάνει ποτέ γυάλισμα η κέρωμα.Εχω βάλει μόνος μου 4-5 φορές αλοιφή γυαλίσματος η κερώματος (Δεν θυμάμαι) της Autoglym που είχε καλό αποτέλεσμα,επίσης δεν αφήνει στίγματα και σκουπίζεται εύκολα μετά την εφαρμογή.Είχα βάλει 1 φορά 1 γερμανική μάρκα και άφηνε υπολείμματα κόκκους που έβγαιναν δύσκολα. Τουλάχιστον το κουκούλωνα για κάπου 5-7 χρόνια πολύ συχνά ώσπου κουράστηκα γιατί η κουκούλα είχε εσωτερικά χνούδι και το αμάξι έπρεπε να είναι καθαρό για να μην λερωθεί εσωτερικά η κουκούλα. Πλέον το πλένω με σαμπουάν με κερί της Autoglym αλλά οχι όσο συχνά πρέπει.Το χρώμα περιμετρικά έχει καλή υφή που γλιστράει αλλά στο καπώ και στην οροφή που τα "βλέπει" πιο άμεσα και πιο πολύ ο ήλιος έχουν χειρότερη υφή. Εχει ξεραθεί λίγο το πάνω μέρος του παρμπρίζ και λιγότερο τα λάστιχα απο τις πόρτες.Ειχα βάλει 1 φορά γλυκερίνη αλλά έχει ημερομηνία λήξης. Εσωτερικά είναι σαν καινούριο,ταμπλώ,σαλόνι,καθίσματα και οροφή.Εβαζα πάντα ηλιοπροστασία απο μέσα αλλά ποτέ οποιοδήποτε καθαριστικό γυαλιστικό κλπ. Μάλλον θα πάρω κάτι για τα λάστιχα των πορτών και πρέπει να δω αν γίνεται να καθαριστούν τα μπροστά φανάρια γιατί τα τελευταία 2 χρόνια κάπου έχουν αρχίσει να "καίγονται" και μοιάζουν γρατζουνισμένα στο μισό μέρος τους.Μπορούν να καθαριστούν; Επίσης πρέπει να πάρω καινούρια κουκούλα γιατί αυτή έχει καεί,μυρίζει και έχει τρύπες και σκίσιματα.Είναι της Guard και την είχα πάρει 50-60€.Κάποια γνώμη για κουκούλα; Σήμερα με έπιασε όρεξη και έπλυνα αμάξι και παπί.Το αμάξι το κουκούλωσα,είχε γίνει απο μαύρο καφέ. Οσο ωραίο χρώμα είναι και ταιριάζει τόσο πιο πολύ φαίνεται η σκόνη-βρωμιά.Καλά χρώματα είναι το ασημί,μπλέ electric,άσπρο και γενικά τα ανοιχτόχρωμα.Δεν νομίζω να ξαναέπαιρνα μαύρο αμάξι γιατί επίσης απορροφά και περισσότερη ζέστη. Συμφωνω απολυτα για το μαυρο χρωμα στο αμαξι. Εκτος του οτι το πλενεις και σε 1 ωρα ειναι παλι βρωμικο γτ φαινονται ολα, το καλοκαιρι δεν αντεχεται η ζεστη που απορροφα. Μακαρι να μην ειχα κανει αυτη την επιλογη χρωματος. Ασπρο και παλι ασπρο.
Chris_saxo vts Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εμένα που είναι μαύρο χρώμα δεν του έχω κάνει ποτέ γυάλισμα η κέρωμα.Εχω βάλει μόνος μου 4-5 φορές αλοιφή γυαλίσματος η κερώματος (Δεν θυμάμαι) της Autoglym που είχε καλό αποτέλεσμα,επίσης δεν αφήνει στίγματα και σκουπίζεται εύκολα μετά την εφαρμογή.Είχα βάλει 1 φορά 1 γερμανική μάρκα και άφηνε υπολείμματα κόκκους που έβγαιναν δύσκολα. Τουλάχιστον το κουκούλωνα για κάπου 5-7 χρόνια πολύ συχνά ώσπου κουράστηκα γιατί η κουκούλα είχε εσωτερικά χνούδι και το αμάξι έπρεπε να είναι καθαρό για να μην λερωθεί εσωτερικά η κουκούλα. Πλέον το πλένω με σαμπουάν με κερί της Autoglym αλλά οχι όσο συχνά πρέπει.Το χρώμα περιμετρικά έχει καλή υφή που γλιστράει αλλά στο καπώ και στην οροφή που τα "βλέπει" πιο άμεσα και πιο πολύ ο ήλιος έχουν χειρότερη υφή. Εχει ξεραθεί λίγο το πάνω μέρος του παρμπρίζ και λιγότερο τα λάστιχα απο τις πόρτες.Ειχα βάλει 1 φορά γλυκερίνη αλλά έχει ημερομηνία λήξης. Εσωτερικά είναι σαν καινούριο,ταμπλώ,σαλόνι,καθίσματα και οροφή.Εβαζα πάντα ηλιοπροστασία απο μέσα αλλά ποτέ οποιοδήποτε καθαριστικό γυαλιστικό κλπ. Μάλλον θα πάρω κάτι για τα λάστιχα των πορτών και πρέπει να δω αν γίνεται να καθαριστούν τα μπροστά φανάρια γιατί τα τελευταία 2 χρόνια κάπου έχουν αρχίσει να "καίγονται" και μοιάζουν γρατζουνισμένα στο μισό μέρος τους.Μπορούν να καθαριστούν; Επίσης πρέπει να πάρω καινούρια κουκούλα γιατί αυτή έχει καεί,μυρίζει και έχει τρύπες και σκίσιματα.Είναι της Guard και την είχα πάρει 50-60€.Κάποια γνώμη για κουκούλα; Σήμερα με έπιασε όρεξη και έπλυνα αμάξι και παπί.Το αμάξι το κουκούλωσα,είχε γίνει απο μαύρο καφέ. Οσο ωραίο χρώμα είναι και ταιριάζει τόσο πιο πολύ φαίνεται η σκόνη-βρωμιά.Καλά χρώματα είναι το ασημί,μπλέ electric,άσπρο και γενικά τα ανοιχτόχρωμα.Δεν νομίζω να ξαναέπαιρνα μαύρο αμάξι γιατί επίσης απορροφά και περισσότερη ζέστη. Η αλοιφή που λες παίζει να είναι η super resin polish. Εξαιρετική αλοιφή και βγαίνει πολύ εύκολα. Δεν ξεραίνεται καθόλου και είναι πολύ ευκολοδούλευτη. Αν τα φανάρια σου δεν είναι από κρύσταλλο γίνονται.
1988panos2171 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλά άμα βάζεις φτηνιες προφανώς τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αντίθετα. Η autoglym που γράφω παραπάνω είναι από τις καλύτερες σιλικονες για πλαστικά.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Chris_saxo vts είπε Η αλοιφή που λες παίζει να είναι η super resin polish. Εξαιρετική αλοιφή και βγαίνει πολύ εύκολα. Δεν ξεραίνεται καθόλου και είναι πολύ ευκολοδούλευτη. Αν τα φανάρια σου δεν είναι από κρύσταλλο γίνονται. Μπα,πλαστικά πιστεύω είναι οτι είναι.Θα ρωτήσω τιμή σε κάποιον που κάνει βιολογικό καθαρισμό,γυάλισμα και κέρωμα αυτοκινήτων για τα φανάρια και θα πάρω και τιμή απο κανά άλλο παρόμοιο που πλένουν αυτοκίνητα.Αυτός χρησιμοποιεί προϊόντα της Autoglym και είναι χρόνια στην δουλειά . 41 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Καλά άμα βάζεις φτηνιες προφανώς τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αντίθετα. Η autoglym που γράφω παραπάνω είναι από τις καλύτερες σιλικονες για πλαστικά. Θα ρωτήσω τον τύπο που χρησιμοποιεί της Autoglym.Πάντως από το σαμπουάν και απο 1 υγρό που είχα πάρει που αφαιρεί το ρετσίνι είμαι ικανοποιημένος.Η Sonax που γράφουν κάποιοι είναι κατώτερη και πιο φθηνή γιατί έχει σιλικόνες κλπ.Τα καλά είναι και λίγο ακριβά.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ότι και να είναι την ηλιοπροστασία πρέπει να την βάζουμε πάντα.Ο ήλιος δεν παίζει.Δεν είχα ποτέ θέμα με εσωτερικό αυτοκινήτου.Ακόμα και στη δεκαετία ήταν σαν καινούρια και ας μη βάζω αλοιφές.Δεν μένει όμως στον ήλιο αυτοκίνητο χωρίς προστασία ούτε για 5 λεπτά.
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Μπα,πλαστικά πιστεύω είναι οτι είναι.Θα ρωτήσω τιμή σε κάποιον που κάνει βιολογικό καθαρισμό,γυάλισμα και κέρωμα αυτοκινήτων για τα φανάρια και θα πάρω και τιμή απο κανά άλλο παρόμοιο που πλένουν αυτοκίνητα.Αυτός χρησιμοποιεί προϊόντα της Autoglym και είναι χρόνια στην δουλειά . Θα ρωτήσω τον τύπο που χρησιμοποιεί της Autoglym.Πάντως από το σαμπουάν και απο 1 υγρό που είχα πάρει που αφαιρεί το ρετσίνι είμαι ικανοποιημένος.Η Sonax που γράφουν κάποιοι είναι κατώτερη και πιο φθηνή γιατί έχει σιλικόνες κλπ.Τα καλά είναι και λίγο ακριβά. Συνήθως από 15€-30€ είναι το κόστος για ξεθάμπωμα φαναριού. Δες και αυτά τα κουπόνια. Τώρα δεν ξέρω για τα καταστήματα αν κάνουν καλή δουλειά, γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία με κανένα. https://www.happydeals.gr/deals.php?id=2595 http://www.woob.gr/deals.php?id=493 https://www.regroup.gr/default/388/city/5/deals/3732/car-wash-magic/ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Chris_saxo vts
AntiCambeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στις 23/5/2018 στις 4:03 ΜΜ, Chris_saxo vts είπε Η αλοιφή που λες παίζει να είναι η super resin polish. Εξαιρετική αλοιφή και βγαίνει πολύ εύκολα. Δεν ξεραίνεται καθόλου και είναι πολύ ευκολοδούλευτη. Αν τα φανάρια σου δεν είναι από κρύσταλλο γίνονται. Αυτή είναι,την έχω αλλά έχει τελειώσει.Θα πάρω καινούρια κσι θα του κάνω 1 πέρασμα μόλις φτιάξει ο καιρός αλλά πρέπει πρώτα να πλυθεί και να σκουπιστεί καλά το αμάξι.Το καλύτερο νομίζω είναι να γίνεται σε κλειστό χώρο για να μην κάθεται σκόνη.
Chris_saxo vts Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Αυτή είναι,την έχω αλλά έχει τελειώσει.Θα πάρω καινούρια κσι θα του κάνω 1 πέρασμα μόλις φτιάξει ο καιρός αλλά πρέπει πρώτα να πλυθεί και να σκουπιστεί καλά το αμάξι.Το καλύτερο νομίζω είναι να γίνεται σε κλειστό χώρο για να μην κάθεται σκόνη. Είναι πολύ καλή αλοιφή. Και γω πριν καμιά βδομάδα πήρα από ebay σε 1λίτρο. Φίλος την είχε αφήσει πάνω στο αυτοκίνητο για 4 ημέρες (σε κλειστό πάρκινγκ βέβαια) και αφαιρέθηκε λες και την έβαλε εκείνη τη στιγμή. Το καλύτερο είναι σε κλειστό χώρο όπως είπες, αλλά και σε σκιά!
stamatisj1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Πας σε φαρμακείο και ζητάς παραφινέλαιο 500γρ σε μπουκαλάκι (έχει περίπου 5 ευρώ το κιλό).Γιά να μην γράφω περισσότερα διάβασε παρακάτω: http://www.gsmotoclub.gr/threads/Περιποίηση-πλαστικών-και-όχι-μόνο.1676/
tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα, θελω να ζωντανεψω το χρωμα του αυτοκινητου οσο καλυτερα μπορω, εχει δοκιμασει κανεις αυτο? https://oil-stores.gr/ULTIMATE-QUIK-WAX-450ml
ParhsG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tornado είπε καλησπερα, θελω να ζωντανεψω το χρωμα του αυτοκινητου οσο καλυτερα μπορω, εχει δοκιμασει κανεις αυτο? https://oil-stores.gr/ULTIMATE-QUIK-WAX-450ml Το κερι ειναι κυριως για προστασια. Γυαλισμα που λες ζωντανεμα ειναι αλλη ιστορια. Αλλα για να γυαλισεις πρεπει να κανεις καθαρισμα πρώτα σωστό δλδ να βγαλεις πισες, κολημενα πραγματα με πηλο κτλ τκλ
tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 οκ για γιαλισμα και να γινει σαν καινουριο που λεει ο λογος, τι να βαλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα