Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Κάποια κομμάτια από τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκινήτου μου δυστυχώς αποδείχτηκαν κακής ποιότητας γιατί ξεθώριασαν μέσα σε 2 χρόνια  (βλ. φώτο) χωρίς το αμάξι να είναι πολλές ώρες στον ήλιο (σκεπαστό πάρκινγκ κατά κύριο λόγο). Η ερώτησή μου είναι υπάρχει κάποιο προϊόν για να τα επαναφέρω (μάλλον δύσκολο αυτό) αλλά και για να τα συντηρώ;

Επίσης από μέσα τα πλαστικά του ταμπλό και τα πλαστικά από τις πόρτες πώς μπορώ να τα προστατεύω από τον ήλιο πέραν της κλασικής ηλιοπροστασίας στο παρμπρίζ; Χρησιμοποιείτε κάποια αλοιφή, σπρέι κτλ;;

Όσον αφορά δερμάτινα μέρη (τιμόνι και λεβιές) σε αυτά τι κάνετε για συντήρηση; Όσον γίνεται συντήρηση σε αυτά βέβαια καθώς θα φθαρούν σε βάθος χρόνου θέλοντας και μη.

15267640278173301.jpg

15267640278173301 (1).jpg

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για τα πλαστικά Autoglym Vinyl and Rubber Care, είναι εξαιρετικό προιόν σε λογική τιμή. Υπόψιν ότι δε λούζουμε τα πλαστικά με το προιόν ούτε βάζουμε κάθε βδομάδα. Μια φορά το μήνα αρκεί.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Γιατι τοσο χαλια σε 2 χρονια ? Τι αμαξι ειναι ? Η εγγυηση δεν καλυπτει ?

Τι να σε πω... Μάλλον αυτό το κομμάτι ήταν κακή παρτίδα γιατί τα άλλα πλαστικά γύρω από τα χερούλια και στα φτερά είναι εντάξει.

Honda Civic MY14. Θα ρωτήσω για την εγγύηση σε λίγες μέρες που θα το πάω για το ετήσιο service άλλα το κόβω απίθανο.

9 minutes ago, 1988panos2171 said:

Για τα πλαστικά Autoglym Vinyl and Rubber Care, είναι εξαιρετικό προιόν σε λογική τιμή. Υπόψιν ότι δε λούζουμε τα πλαστικά με το προιόν ούτε βάζουμε κάθε βδομάδα. Μια φορά το μήνα αρκεί.

Αυτά τα προϊόντα για απέξω μόνο ή και τα πλαστικά τα εσωτερικά; Κάνουν και για το δέρμα;

Edit: Είδα ότι λέει μέσα και έξω καθώς και δέρμα.

Επεξ/σία από kosmasdel
Δημοσ.

Για παντού. Τώρα για καθαρό δέρμα δε ξέρω αλλά για δερματίνη/βυνίλιο κάνουν κανονικά. Γενικά το πλαστικό του παρμπριζ σε πολλά αυτοκίνητα πολυμερίζεται λόγω κακής ποιότητας. Προσωπικά θα προσπαθούσα να το βάψω με χρώμα για πλαστικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ειχα παρομοιο civic 1800 κυβικα και 140 ιππους το 2007 αλλα δεν ειχα τετοια προβληματα .

Ουτε σε 3 ακομα Honda τα τελευταια 12 χρονια .Jazz 2008 και CRV του 2006 και 2008.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Χρόνια το χρησιμοποιώ αυτό (μέσα - έξω), πάρα πολύ καλό! Οπωσδήποτε και στις τσιμούχες, τα λάστιχα γύρω από τις πορτες και στο πορτ μπαγκαζ που τα αγνοούν όλοι! Κάποιο μπορεί να χρησιμοποιούν σπρέυ σιλικόνης για αυτές τις δουλειές αλλά επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τέτοια, της autoglym το θεωρώ μακράν καλύτερο.

Για δέρμα καλύτερα άλλο προϊόν που είναι ειδικό για αυτή τη δουλειά.

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα εξωτερικά προτείνω black to the future της valet pro. Για ταμπλό το perl coat της carpro. Είναι υδροδυαλιτο και αφήνει μια ωραία ματ εμφάνιση. Όχι το συνηθισμένο λαδερό. Για τα λάστιχα στις πόρτες αν βρεις το 1z gummi είναι εξαιρετικό. Για το δέρμα που λες. Εγώ έχω δερμάτινο τιμόνι. Το καθαρίζω με ένα πανί μικροϊνών και σκέτο νερό, και όταν στεγνώσει το περνάω με μια nivea κρέμα χεριών κάνοντας το σαν μασάζ. Το αφήνεις έτσι μια νύχτα και είσαι έτοιμος. Εδώ και 5 χρόνια και αν το δεις είναι σαν καινούργιο.
Αυτά που προτείνω τα έχω σαν προϊόντα και είναι δοκιμασμένα!

Επεξ/σία από Chris_saxo vts
Δημοσ.

Εγώ προτείνω θερμοπιστολο αν ξέρεις να το δουλεύεις σε πλαστικά. Επαναφέρει τα "λάδια" του πλαστικού στην επιφάνεια του και κρατάει πολύ πολύ καιρό. 

Έτσι είχα περάσει όλα τα πλαστικά του Punto Mk2 3-4 χρόνια πριν και ακόμα είναι μπόμπα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα άβαφα μαύρα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου δοκίμασε 

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B004WH2QSQ/ref=pd_aw_sim_sbs_263_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=8QJZQKEWG7NEH7D07W7A&dpPl=1&dpID=71tEpNsgEIL

και 

https://www.amazon.de/NIGRIN-74325-Color-Kunststoff-schwarz/dp/B002VKJNFA

δες ποιες διαφορές έχουν.Είναι αλοιφές με μαύρο χρώμα 

Το δεύτερο το δοκίμασα.Δεν το έκανε σαν καινούριο,αλλά με αισθητή διαφορά από πριν.

Επεξ/σία από palawiaris
Για να περνάει η ώρα.
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2018 στις 12:07 ΠΜ, kosmasdel είπε

Καλησπέρα!

Κάποια κομμάτια από τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκινήτου μου δυστυχώς αποδείχτηκαν κακής ποιότητας γιατί ξεθώριασαν μέσα σε 2 χρόνια  (βλ. φώτο) χωρίς το αμάξι να είναι πολλές ώρες στον ήλιο (σκεπαστό πάρκινγκ κατά κύριο λόγο). Η ερώτησή μου είναι υπάρχει κάποιο προϊόν για να τα επαναφέρω (μάλλον δύσκολο αυτό) αλλά και για να τα συντηρώ;

Επίσης από μέσα τα πλαστικά του ταμπλό και τα πλαστικά από τις πόρτες πώς μπορώ να τα προστατεύω από τον ήλιο πέραν της κλασικής ηλιοπροστασίας στο παρμπρίζ; Χρησιμοποιείτε κάποια αλοιφή, σπρέι κτλ;;

Όσον αφορά δερμάτινα μέρη (τιμόνι και λεβιές) σε αυτά τι κάνετε για συντήρηση; Όσον γίνεται συντήρηση σε αυτά βέβαια καθώς θα φθαρούν σε βάθος χρόνου θέλοντας και μη.

15267640278173301.jpg

15267640278173301 (1).jpg

Για εξω ενα καλο σπρει σιλικονης.οχι συνεχεια.μπορει και καθε 3 μηνες. Μεσα στο αμαξι δεν βαζω τιποτα. Πανακι με λιγο νερο. Στο ταμπλο βαζω την ηλιοπροστασια οποτε το εχω εξω γιατι ευτυχως εχω κλειστο γκαραζ. Ο διαολος μου ειναι οι σιλικονες και οι αλοιφες μεσα στο αμαξι. Ετσι οπως γυαλιζει κολανε οι σκονες. Ειμαι original μεσα. Τιποτα. Το μονο που εχω ειναι ενα σουιφερακι και καθαριζω μεσα οταν δω λιγη σκονη. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο Civic έβγαζε πρόβλημα με τη μάσκα του προφυλακτήρα.

Θόλωνε και συνήθως έβαζε υγρασία.

Εάν θές γνωρίζω κατάστημα στο Π.Φαληρο που ασχολείται με τη φροντίδα του αμαξώματος.

Ψάξε και στην κοινότητα Civicinfo μήπως κάποιος είχε παρόμοιο ζήτημα.

Δημοσ.
4 hours ago, meletis_m said:

Το συγκεκριμένο Civic έβγαζε πρόβλημα με τη μάσκα του προφυλακτήρα.

Θόλωνε και συνήθως έβαζε υγρασία.

Εάν θές γνωρίζω κατάστημα στο Π.Φαληρο που ασχολείται με τη φροντίδα του αμαξώματος.

Ψάξε και στην κοινότητα Civicinfo μήπως κάποιος είχε παρόμοιο ζήτημα.

Δεν ειναι αυτο που ειχε την μασκα ολο τζαμι σαν ενα ενιαιο φανάρι και θόλωνε. Το επόμενο ειναι. Μεμονωμένα φαναρια εχει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει, να γλιστράει η σκόνη. 

Οχι. Αυτα τα σπρει σιλικονης η οι αλοιφες που βαζουν μεσα ειναι οτι χειροτερο. Για ενα μηνα κολανε τα παντα.Δεν μπορεις να ακουμπισεις ταμπλο η οτι αλλο εχουν περασει αφηνει σταμπα. Μια φορα μου το κανανε αυτο στο πλυντιριο γιατι ηταν ενα νεο στην δουλεια παιδι και εκανε να συνελθει το ταμπλο 2 μηνες. Οποτε το παω για πλυσιμο και ας με ξερουν τα παιδια τοσα χρονια παντα τους λεω μεσα τιποτα. Μονο πανι με νερο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...