sam sam Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε στο desktop πανω κατω ειναι ισοι στα ματια μου, στο κινητο ομως ο firefox ειναι μπροστα γιατι μπορεις να βαλεις προσθετα. Στη τελικη ομως ο chrome εχει πολυ γρηγορο sync μεταξυ συσκευων, ενω ο firefox ηθελε την ωρα του, οποτε και γω το firefox χρησιμοποιω Εγώ διαφωνώ στο κινητό είναι αργός πάρα πολύ σε σχέση με τον Chrome 1
panoskatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Alex-V είπε Για κανενα λογο firefox. Τα κολληματα του ακομα να τα φτιαξουν εδω κ κατι χρονια Τι κολλήματα έχεις με τον Firefox? Δεν συνηθίζεται να υπάρχουν κολλήματα με κάποιον γνωστό browser και με κάποιον άλλον όχι. Εγώ έχω Firefox σχεδόν από τότε που βγήκε και πραγματικά είναι από τους καλύτερους και πιο πλήρης. Όσο για την αφαίρεση της επισήμανσης από τον chrome δεν βρίσκω λογική. Σε κάποια πράγματα όλοι οι browsers θα πρέπει να ακολουθούν κοινή πολιτική και επισήμανση για ευνόητους λόγους.
Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panoskatos είπε Τι κολλήματα έχεις με τον Firefox? Δεν συνηθίζεται να υπάρχουν κολλήματα με κάποιον γνωστό browser και με κάποιον άλλον όχι. Εγώ έχω Firefox σχεδόν από τότε που βγήκε και πραγματικά είναι από τους καλύτερους και πιο πλήρης. Όσο για την αφαίρεση της επισήμανσης από τον chrome δεν βρίσκω λογική. Σε κάποια πράγματα όλοι οι browsers θα πρέπει να ακολουθούν κοινή πολιτική και επισήμανση για ευνόητους λόγους. Ημουν firefox fan boy. Δεν ειμαι ο μονος πιστευω που εχει προβληματα. Ακομη και με τις καινουργιες εκδοσεις. Δεν γινεται με τον chrome να ειναι ολα ρολοι και με αυτον οχι. Τι κολληματα τωρα. Μπαινεις, ανοιγεις ενα tab, 2, 3. Σβηνεις τα 2 ας πουμε και μενεις με το 1. Μετα απο ενα μισαωρο, με το που πας να ανοιξεις ενα tab, κανει 50 αιωνες! Σαν να υπερφορτωνεται η ram, πραγμα το οποιο δεν ισχυει συμφωνα με το task manager. Ακομη και με clean profile παλι τα ιδια κανει. Δεν ξερω τι παει λαθος. Εχω παρατησει τον firefox εδω και πολυ καιρο. Αντιθετως, chrome & opera με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο, απο αραπης που ημουν. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Alex-V
dali13gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Retromaniac είπε Τα μεγάλα ποσοστά είναι γιατί δεν υπάρχει καλή αντιπροταση. Μόλις γίνει νομίζω ότι είναι έτοιμοι παρά πολλοί να πηδήξουν από το καράβι. Δεν πρόκειται. Με όλους τους κωδικούς που έχουν οι περισσότεροι συγχρονισμενους σε desktop και mobile Chrome, οποιαδήποτε μετάβαση θα είναι τόσο εφιαλτική που δεν θα μπουν καν στον κόπο. 1
giodoul Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Οχι στην κατασπατάληση του "πράσινου"!!Πανω απολα οικολογια!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, sam sam είπε Εγώ διαφωνώ στο κινητό είναι αργός πάρα πολύ σε σχέση με τον Chrome δεν θυμαμαι, γενικα παντως τα site φορτωνουν αμεσως, το μονο που αργει ειναι οι 1000000 διαφημισεις. οποτε και πιο αργος να ταν ο firefox, με ενα adblocker θα ανοιγε σελιδες πιο γρηγορα δυστυχως σταματησα τα root διοτι δεν λειτουργουσαν καποιες εφαρμογες που θελω, ενω το dns66 μονο προβληματα μου δημιουργουσε, οποτε αναγκαστηκα δεν εχω adblocker
spectaculator Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δε κοιτούν να φτιάξουν άλλα, αυτό τους μάρανε. Σας τρώει τη μπαταρία στο πιτς φιτίλι, ή είναι μόνο το δικό μου!
ConstantlyAngry Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) "Αφαίρεση της ένδειξης "ασφαλείς" για τις https ιστοσελίδες στον Chrome browser" ο τίτλος καθαρά άσχετος με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και απλη αντιγραφή επικκόληση από ξένα άρθρα, καμία προσπάθεια να γράψει το δικό του άρθρο σωστά αυτός που το ανέβασε. ΔΕΝ γίνεται αφαίρεση της ένδειξης, δεν θα είναι μια πράσινη τεράστια μπάρα αλλά απλά ένα πράσινο λουκετάκι Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από ConstantlyAngry
pcos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 το πρασινο λουκετακι το εχει ηδη ο φιρεφοξ. ποιος αντιγραφει ποιον?
petasis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Από που και ως που η χρήση https είναι ασφαλής; Με έναν proxy μπορείς να δεις τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα