Προς το περιεχόμενο

Samsung Tαμπλετ: Η φορτιση διακοπηκε λογο υπερθερμανσης

NiaUu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω το Samsung Galaxy Tab Pro T320 και μου βγαζει για πρωτη φορα μνμα συστηματος "Η φορτιση διακοπηκε, η συσκευη σας εχει υπερθερμανθει"  κι οτι θα εχω προσβαση μονο στις επαφες και στο τηλεφωνο. 

Το ταμπλετ δεν ειναι καν ζεστο ουτε ηταν σε ηλιο/ζεστη επιφανεια κλπ. 

Η μπαταρια δεν ειχε φορτισει πληρως (περιπου 80-90%) 

Καθε φορα που το βαζω στη φορτιση μου βγαζει το ιδιο μνμα. 

Το ταμπλετ παραμενει κανονικα ανοιχτο αλλα δε μ αφηνει να ανοιξω καμια εφαρμογη. 

μου βγαζει "Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα της εφαρμογης η συσκευη εχει υπερθερμανθει" 

Το εχει παθει κανεις? Ξερετε γιατι συμβαινει και τι μπορω να κανω γι αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η έχει πρόβλημα ο φορτιστής ή η μπαταρία.

Για το πρώτο κατέβασε το Ampere να δεις αν φορτίζει σωστά.

Για την μπαταρία πρέπει να την δεις αν έχει στραβώσει ή έχει κάπως παραμορφωθεί (πρέπει να ανοιχτεί).

Το ανοιξα πριν γραψω και δεν ειναι φουσκωμενη ή φθαρμενη οπτικα (δεν την εχω βγαλει ολοκληρη ειναι κολλημενη).

Εκανα επανεκκινηση και μπορω να ανοιξω κανονικα τις εφαρμογες. Εγκατεστησα αυτην που μου ειπες. Υγεια της μπαταριας καλη.

Φορτιζει κανονικα. απο 92% πηγε 100% σε λιγα λεπτα με φορτιση στα 300-350mA το οποιο δεν ξερω αν ειναι νορμαλ γιατι εχω συνιθησει απο το κινητο μου που φορτιζει στα 1200mA (Note 3) με το ιδιο ακριβως καλωδιο. 

Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς το ίδιο καλώδιο αλλά το δικό του,γενικά δηλαδή με τον δικό του φορτιστή.

Και αυτό είναι ένας επιπλέον παράγοντας που είναι αρνητικό.

Και επειδή είναι και τα δύο Samsung τι σημαίνει αυτό?

Αν ήταν έτσι όλες οι εταιρείες δεν θα έβαζαν και θα περνάμε έναν φορτιστή για όλα.

Το κάθε κινητό και τάμπλετ έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και βάζουν τους δικούς του φορτιστές ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Πιάσε κατέβασε κάποιο πρόγραμμα που βγάζει τις θερμοκρασίες του τάμπλετ, βάλτο και δες αν είναι τίποτα πιο "ζεστό" απο όσο θα έπρεπε, βάλτο μετά να φορτίζει και βλέπε τις θερμοκρασίες, ανεβαίνει κάτι πάνω απο το όριο;

Χτύπα ένα factory defaults αν θες μήπως κάποιο πρόγραμμα σου χτυπάει.

Άνοιξε το τάμπλετ και δες τον κονέκτορα στην μητρική μην έχει χάλια κόλληση.

Στο τέλος της φόρτισης η μπαταρία δεν φορτίζει full speed, μπορεί τα 300 που λες να είναι αυτά που πρέπει να περνάνε κανονικά. Αν θες να δεις την κανονική του ταχύτητα φόρτισης άστο να πάει 10% και τότε φόρτισε το και μέτρα.

Λοιπον δεν το εχει ξανακανει και γενικα το ταμπλετ δε ζεσταινεται καθολου. Φοβαμαι μην εχει τιποτα ο σενσορας επειδη ειχε φαει σαβουριτσα την προηγουμενη μερα. 

Αυτο παντως με τους φορτιστες δε νομιζω οτι παιζει.. οι φορτιστες χαλανε αμεσως τα τελευταια χρονια και αναγκαστικα αγοραζεις αλλον.. η πλειοψηφια των φορτιστων κανει για πολλα μοντελα κινητων/ταμπλετ. Στις υπολοιπες συσκευες δε χαλασε ποτε καμια και το συγκεκριμενο ταμπλετ φορτιζει κανονικα οπως κ πριν. Ελπιζω να μηνντο ξαναπαρουσιασει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...