AliasAndrew Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Χαιρετε, μετα το τελευταιο μεγαλο update των windows που εγινε πριν απο μερικες ημερες διαπιστωσα οτι το προγραμμα HD Sentinel δειχνει οτι η αποδοση του δισκου μου (samsung 850 EVO) εχει πεσει στο 80% επειδη λεει ειναι απενεργοποιημενη η λειτουργια TRIM. Πριν το update ηταν κανονικα στο 100%. Απο οτι ελεγξα, ολα οσα προτεινει να κανω update ηταν ηδη ενημερωμενα οπως επιβεβαιωνει και το ιδιο το software του δισκου, το οποιο επισης δειχνει οτι το TRIM ειναι ενεργο. Περα απο αυτο δοκιμασα να δω αν το TRIM ειναι ενεργο και μεσω της εντολης fsutil behavior query DisableDeleteNotify που επιβεβαιωσε οτι ειναι ενεργο. Δεν εχω διαπιστωσει καποια πτωση αποδοσης και ο χρονος εκκινησης μου φαινεται ιδιος με πριν αλλα με εχει παραξενεψει το γεγονος. Εχετε καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Κανε καθαρισμο δισκου απο περιτα αρχεια της αναβαθμισης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AliasAndrew Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Κανε καθαρισμο δισκου απο περιτα αρχεια της αναβαθμισης Θελω να περασει ενα διαστημα για να σιγουρευτω οτι δεν θα χρειαστει να κανω επαναφορα σε παλιοτερη εκδοση. Πιστευεις οτι τα εξτρα αυτα αρχεια μπορει να επηρεαζουν το trim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Έχεις παλιά έκδοση του HD Sentinel. Βάλε την τελευταία την 5.20. Η εντολή που έδωσες δεν αποδεικνύει ότι το TRIM λειτουργεί. Τρέξε ένα tool που λέγεται trim check με δικαιώματα διαχειριστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε με άλλα προγράμματα. Και μένα που και που μου βγάζει πως είναι στο 98% με το hdsentinel. Άλλες φορές στο 80. Με άλλα προγράμματα όμως πχ CrystalDiskInfo και ssdlife μου βγάζει πως είναι στο 100%. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από UsualSuspect__ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AliasAndrew Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τελικα εφταιγε το hd sentinel, με την πιο προσφατη εκδοση του που εβαλα το δειχνει παλι στο 100%. Κοιταξα και το trim με το εργαλειο που προτεινες και ολα οκ. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα