manolol20 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, έσπασε η οθόνη του s7 edge μου σε ορισμένα σημεία και αποφάσισα να πάω σε νεο κινητό γιατι δεν αξίζει η αλλαγή οθόνης! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 700 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ταινίες, μουσική, μερικα παιχνίδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν υπάρχει περιορισμός 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαίτερα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν υπάρχει περιορισμός 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Σκεφτόμουν για το S9+ Αλλα είδα ότι βγαίνει και το oneplus 6 και είμαι σε δίλλημα. Ξέρω ότι υπάρχει μια αισθητή διαφορά στην τιμή των 2 και ηθελα να ξέρω αν η διαφορά για το s9+ αξίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
georgerapp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυτά τα χρήματα δύσκολα θα στεναχωρηθεις. Galaxy s9+ , Huawei p20 pro ,Sony Xperia xa2 φυσικά όλα τα δυνατά γενικά και ας μη ξεχνάς το Galaxy note 8 ,δεν το λες περσινό μιας και ήταν και ίσως είναι ακόμα το καλύτερο κινητό εκεί έξω. Το έχω χιλιοπει,εάν θα έδινα πολλά χρήματα για smartphone θα ήθελα υποστήριξη. Ουσιαστικά την καλύτερα υποστήριξη με πολλά service center με καλές κριτικές έχει μόνο η Sammy στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι έχουν μια arvato εκτός Sony που έχει και την omnitech. Εγώ από μια κινηταρα σαν το s7 edge δε θα άλλαζα εταιρεία. Η 1+ χρυσή Αγία αλλά από κάμερα το 5t απογοήτευσε τους χρήστες του και εσύ έχεις μάθει σε κορυφαίο αποτέλεσμα έτσι δεν είναι; Κινητά που στο auto χωρίς manual βγάζεις από τσέπη τραβάς και πάλι τσέπη ήταν και είναι τα Samsung!!!!! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από georgerapp
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, manolol20 είπε Καλησπέρα, έσπασε η οθόνη του s7 edge μου σε ορισμένα σημεία και αποφάσισα να πάω σε νεο κινητό γιατι δεν αξίζει η αλλαγή οθόνης! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 700 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ταινίες, μουσική, μερικα παιχνίδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν υπάρχει περιορισμός 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαίτερα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν υπάρχει περιορισμός 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Σκεφτόμουν για το S9+ Αλλα είδα ότι βγαίνει και το oneplus 6 και είμαι σε δίλλημα. Ξέρω ότι υπάρχει μια αισθητή διαφορά στην τιμή των 2 και ηθελα να ξέρω αν η διαφορά για το s9+ αξίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Huawei P20 pro ή Galaxy S9+ ,οποίο και να πάρεις δεν θα το μετανιώσες. Καλύτερα δες τα από κοντά σε καμία αλυσίδα γιατί αυτό θα είναι ο τελικός παράγοντας. 1
Lecter D Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το p20 που το πήρε κολλητός παραμορφώνει αρκετά τα χρώματα την νύχτα σε φώτο... Όπως το χειρίστηκα δεν μου γέμισε το μάτι για 800ε κινητό.
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Lecter D είπε Το p20 που το πήρε κολλητός παραμορφώνει αρκετά τα χρώματα την νύχτα σε φώτο... Όπως το χειρίστηκα δεν μου γέμισε το μάτι για 800ε κινητό. Εγώ για το pro είπα που το έχω πιάσει λίγο,δεν ξέρω για το απλό.
Lecter D Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ για το pro είπα που το έχω πιάσει λίγο,δεν ξέρω για το απλό. Και γω για το pro εννοούσα αλλά ξέχασα να το γράψω Τι ρυθμίσεις έκανα, τι στην οθόνη μπήκα να δω τα χρώματα τίποτα, ενοχλητική παραμόρφωση που σίγουρα δεν δικαιολογεί τα τόσα τρελά σχόλια για την κάμερα.
georgerapp Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εγώ συνεχίζω να απορώ πως δεν είναι και το note8 στις επιλογές που πλέον είναι στα 640; Θεωρείται περσινό ε;το note 8; Με 2πλη κάμερα στα 1,7 και 2,4 πράγμα που κάνει το καινούργιο με χρατσα χρουτσα κινητα μέρη! Δεν ξέρω πόσο ακέραιοι είναι reviewers εδώ και Ελλάδα αλλά ήταν το καλύτερο κινητό και μάλλον θα πάρει την θέση του το note9 . Εάν βολευομουν τέτοια μεγέθη και διέθετα τα χρήματα πάντα θα ήμουν με note. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 44 λεπτά πριν, georgerapp είπε Εγώ συνεχίζω να απορώ πως δεν είναι και το note8 στις επιλογές που πλέον είναι στα 640; Θεωρείται περσινό ε;το note 8; Με 2πλη κάμερα στα 1,7 και 2,4 πράγμα που κάνει το καινούργιο με χρατσα χρουτσα κινητα μέρη! Δεν ξέρω πόσο ακέραιοι είναι reviewers εδώ και Ελλάδα αλλά ήταν το καλύτερο κινητό και μάλλον θα πάρει την θέση του το note9 . Εάν βολευομουν τέτοια μεγέθη και διέθετα τα χρήματα πάντα θα ήμουν με note. Γιατί υπάρχει ακόμη ο φόβος του Note 7 και μάλλον οι περισσότεροι το σκέφτονται.
georgerapp Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Τι να πω;ειναι πολλά κυβικά πιο ολοκληρωμένο κινητό με την πένα που βολεύει σε τέτοια μεγέθη καθώς το θεωρώ λόγο γωνιών ακομα πιο όμορφο, αλλά βασικά τα κριτηρια μου ειναι 2. Τα κινητά μέρη στην κάμερα. Ειναι η κορυφή της sammy και σίγουρα κάτι σε κάτι επενδύει περισσότερο επάνω του αλλιως δεν υπαρχει λογος να υπάρχει το plus καθως επισης αν θα ξοδευομουν θα ηθελα να εχω το note ....απλα.
takis20vt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 19/5/2018 στις 2:01 ΜΜ, manolol20 είπε Καλησπέρα, έσπασε η οθόνη του s7 edge μου σε ορισμένα σημεία και αποφάσισα να πάω σε νεο κινητό γιατι δεν αξίζει η αλλαγή οθόνης! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 700 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ταινίες, μουσική, μερικα παιχνίδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν υπάρχει περιορισμός 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαίτερα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν υπάρχει περιορισμός 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Σκεφτόμουν για το S9+ Αλλα είδα ότι βγαίνει και το oneplus 6 και είμαι σε δίλλημα. Ξέρω ότι υπάρχει μια αισθητή διαφορά στην τιμή των 2 και ηθελα να ξέρω αν η διαφορά για το s9+ αξίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων καλησπερα το σπασμένο s7 πωλειται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα