DownUNDERground Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 'Εχω μια Samsung EVO 64GB microSDX την οποία ήθελα να κάνω format σε FAT32 για να μπορεί να τη διαβάσει το mp3 player που έχω. Επειδή τα Windows δε μου έδιναν τη δυνατότητα να κάνω τέτοιου μεγέθους κάρτα format σε FAT32, κατέβασα και έτρεξα το Fat32Formatter στην προσπάθειά μου να βρω τρόπο: Επειδή η επιλογή "Start" δεν πατιόταν όταν το πρωτο-άνοιξα, δοκίμασα να κάνω "Initialize drive" θεωρώντας ότι είναι ίσως μια διαδικασία που θα μου ξεκλείδωνε την επιλογή του format σε 2η φάση. Τελικά όμως μάλλον κάτι έχει συμβεί με το σύστημα αρχείων της κάρτας και τώρα ενώ τη βλέπει το laptop, δεν τη διαβάζει καθόλου. Παρακάτω screenshot από το εικονίδιο του Windows Explorer όπως τη βλέπει και του pop up που πετιέται όταν διπλοκλικάρω το drive: Δοκίμασα να την επαναφέρω με το EaseUS Partition Master χωρίς να καταφέρω κάτι. Καμμια ιδέα πως να την αναστήσω ή έστω τί ακριβώς έκανε το Initialization του 1ου προγράμματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δοκίμασε το official εργαλείο format μπας και... https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/ αλλά μάλλον δύσκολα. Το επίσημο που πρέπει να λειτουργούν οι XC είναι το exFAT. Θες SDHC για FAT32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα