gvatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, Το παλιό μου κινητό έχει αρχίσει και παραδίδει πνεύμα.... LG G3. Έχω δει το honor 9 και samsung a5 2017 αλλά σίγουρα σ αυτό το φάσμα χρημάτων μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα που δεν τα γνωρίζω και γι αυτό θέλω την βοήθεια σας! Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει καλή φωτογραφική(μπρος/πίσω) και να μην κολλάει! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-380 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): fb,instagram,viber,dropbox,excel,teamviewer 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι!!!! Και η βασική κάμερα αλλά και η selfie να είναι από τις καλύτερες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναί 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναί 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, να κρατάει μια μέρα διότι το lg g3 με κανονική χρήση δεν έβγαζε την μέρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αδιάφορο... πρόβλημα με τελωνείο και εγγύηση να μην έχω 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο
cloud13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) LG G6 και HTC U ultra στο μπατζετ σου ειναι οι καλυτερες επιλογες. To LG είναι 5,7 αλλα σε μεγεθος που το χειριζεσαι ανετα με ενα χερι και υστερει σε σελφοκαμερα λιγο. Κατα τα αλλα εξαιρετικη επιλογη. Το HTC U ultra εξαιρετικες καμερες αλλα πολυ ογκωδες ξεπερναει τις απαιτησεις σου αλλα ειναι σε πολυ καλη τιμη. Απο εκει και περα μπορεις να δεις και το Μi 6 στα 350€ με εξαιρετικο soc αλλα με σχετικη θυσια στις καμερες και το Nokia 8 που ειναι μεν 5,3 σε ιντσες αλλα εξισου ογκωδες για χειρισμο με ενα χερι (στα συν του το stock android και επισης ο snap 835). Εγω θα σου προτεινα το G6 στο οποιο κατεληξα και εγω με μικρες θυσιες σε soc και σελφοκαμερα που αντισταθμιζονται απο εξαιρετικη οθονη, επισημη εγυυηση, ποιοτητα κατασκευης και κεντρικη καμερα. edit: σε καλυπτει και το Mi Note 3 που εχει εξαιρετικες καμερες (χειροτερο soc και επισης ογκωδες, θεμα με εγγυηση επισης αν παιξεις απο εξωτερικο) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από cloud13 1
georgerapp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Επίσης από όσα έχω άκουστα καλό τηλέφωνο με καλή οθόνη κάμερες και selfie (αρκετά wide που βολεύει) έχει και το Sony xa2.επισης τα Sony έχουν αψεγάδιαστη λειτουργία και στο υπογράφω. Φυσικά είναι και το xz1 ακόμα πιο δυνατό. Επίσης lg g6 και htc u ultra αξίζουν κάθε ευρώ από τα χρήματα που ζητάνε. Θα έλεγα και galaxy a8,η Sammy έχει καλή φήμη στις κάμερες.
gvatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Το htc u ultra το έχω δει και μπορώ να πω ότι είναι τέλειο αλλά με χαλάει το μέγεθος! Για LG δεν έχω και την καλύτερη γνώμη πλέον καθώς το G3 δεν βγήκε και πολύ αξιόπιστο και μέσα σε μια 3ετία είχε προβλήματα μέχρι που δεν δουλεύει καθόλου πλέον. Για το Samsung A8 επίσης έχω ακούσει ότι δεν αξίζει για τα λεφτά του. Καλύτερα να πας στο S7 απλά θα χάνεις λίγο από την μπροστινή κάμερα. Δεν ξέρω... έχω μπερδευτεί :/
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μπορείς να δεις και το Nokia 8 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.1 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 7.9 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.8 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.0
cloud13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, gvatos είπε Για LG δεν έχω και την καλύτερη γνώμη πλέον καθώς το G3 δεν βγήκε και πολύ αξιόπιστο και μέσα σε μια 3ετία είχε προβλήματα μέχρι που δεν δουλεύει καθόλου πλέον. To πηρα προσφατα και εχω προσωπικη γνωμη οτι αξιζει καθε ευρω του σε αυτη την τιμη απο ολες τις αποψεις. Μην κρινουμε τις εταιρειες-και δη τους κολοσσους- απο ενα προιον που εβγαλε καποια θεματα. Στο κατω κατω η Samsung εβγαλε κινητο-βομβα και (δικαια πανω κατω) δεν εχασε την εμπιστοσυνη της μαζας. Θεωρω οτι bloopers σαν αυτα κανουν καλο στον καταναλωτη απο την αποψη οτι για να σε ξανακερδισουν θα σου προσφερουν πολυ καλυτερες συσκευες σε καλυτερες τιμες που , αν δεν ειχε προηγηθει το blooper, θα στο κοστολογουσαν +30% για πλακα. Σε καθε περιπτωση συνιστω να πας σε μια μεγαλη αλυσιδα να τα δεις και στο χερι οσα σε ενδιαφερουν αφου αυτο παιζει τεραστιο ρολο. Το νοκια 8 ετσι με απογοητευσε προσωπικα.
gvatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ανάμεσα σε htc U ultra, huawei mate 10 lite, honor 9, xiaomi Mi Note 3 , xiaomi mi mix 2.... ποιο προτείνεται για καλύτερη κάμερα?
saruman123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gvatos είπε Ανάμεσα σε htc U ultra, huawei mate 10 lite, honor 9, xiaomi Mi Note 3 , xiaomi mi mix 2.... ποιο προτείνεται για καλύτερη κάμερα? Με βάση εγγύησης που θες και 800αρα το htc γιατί τα xiaomi πάσχουν από επίσημη εγγύηση. Επίσης το mi note 3 δεν έχει την 800αρα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από saruman123
gvatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, saruman123 είπε Με βάση εγγύησης που θες και 800αρα το htc γιατί τα xiaomi πάσχουν από επίσημη εγγύηση. Επίσης το mi note 3 δεν έχει την 800αρα. Αν υποθέσουμε ότι κάνω μια θυσία σε αυτόν τον τομέα.... με τι κατάταξη θα τα έβαζες σαν κινητά?
cloud13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, gvatos είπε Αν υποθέσουμε ότι κάνω μια θυσία σε αυτόν τον τομέα.... με τι κατάταξη θα τα έβαζες σαν κινητά? Bαζεις με bold στην φορμα σου οτι δεν θες προβλημα εγγυησης και μου βαζεις 2 xiaomi που το ενα δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα και το αλλο για να το παρεις απο επισημο διανομεα βγαινει εκτος μπατζετ σου. To htc καλυπτεται μεν, αλλα στελνεται Ιταλια απο Αρβατο δε, και σου μενουν 2 huawei εκ των οποιων το ενα ειναι παντελως αδυναμο με θεματα στο software (mate 10 lite). Βαλε σε μια σειρα τις αναγκες σου αλλιως τσαμπα προσπαθουμε να βοηθησουμε κιολας.
gvatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, cloud13 είπε Bαζεις με bold στην φορμα σου οτι δεν θες προβλημα εγγυησης και μου βαζεις 2 xiaomi που το ενα δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα και το αλλο για να το παρεις απο επισημο διανομεα βγαινει εκτος μπατζετ σου. To htc καλυπτεται μεν, αλλα στελνεται Ιταλια απο Αρβατο δε, και σου μενουν 2 huawei εκ των οποιων το ενα ειναι παντελως αδυναμο με θεματα στο software (mate 10 lite). Βαλε σε μια σειρα τις αναγκες σου αλλιως τσαμπα προσπαθουμε να βοηθησουμε κιολας. Γι αυτό ρωτάω.... για να μάθω! Και εκτός αυτού γράφω αν κάνω κάποιες θυσίες (αναφέρομαι σε μπάντα και εγγγύηση) έτσι ώστε να ζυγίσω τις επιλογές μου. Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν με βάση την προτεραιοτητα των αναγκών μου. 1. Κάμερα 2. Όχι κολλήματα 3. Ιδανικά μέχρι 5.5" 4. Εγγύηση και 800αρα μπάντα 5. Έως 380€ Από το 5 έως το 1 γίνονται οι θυσίες. Ποιο είναι το xiaomi που δεν υποστηρίζεται από Ελλάδα?
cloud13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) To mi note 3 δεν εισαγεται επισημα Ελλαδα. Απο εκει και περα οταν λες 5,5 καταλαβαινω οτι το λες για μεγεθος συσκευης οχι τοσο οθονης. Οποτε ξαναλεω οτι το g6 σε καλυπτει και στα 5 μιας και παροτι ειναι 5,7 ιντσες ειναι bezelless σχεδον και με αναλογια 18:9. Το u ultra επισης σε καλυπτει σε ολα με καλυτερη σελφοκαμερα, καθαρο android, σε σχεση με το g6 αλλα εγγυηση που το στελνει Ιταλια, και μεγεθος γκουμουτσα. Θα εξεχει το μισο απο την τσεπη σου απλα και ας ειναι 5,5. Απο εκει και περα αφου θα σε καλυψει και το Α8 (που εκει σε βλεπω να καταληγεις) αφου ειναι samsung με κεντρα επισκευης παντου, amoled οθονη, πολυ καλες καμερες και με αντιστοιχα αρνητικα λιγοτερο στιβαρο και ανθεκτικο, χειροτερη μπαταρια, αρκετα χειροτερες επιδοσεις. Υποψιν οταν μιλαμε για επιδοσεις σε αυτα τα ευρη τιμων δεν εννοουμε οτι θα μπεις στο fb και θα κολλαει. Ολα τα τηλεφωνα σε καλυπτουν σε social media και browsing. Οι επιδοσεις βοηθανε στο να ειναι η αγορα σου futureproof, να δεχτει καλυτερα τις αναβαθμισεις αλλα και πιθανη πιο βαρια χρηση απο σενα στο μελλον μιας και οι αναγκες μας μεταβαλλονται. Αυτα απο εμενα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από cloud13
gvatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ναι για το μέγεθος εννοώ για την συσκευή. Αν είναι 5.5 ινστες η οθόνη και το κινητό σαν διαστάσεις είναι ίσο με ένα 6 ίντσες τότε δεν το θέλω. Καλύτερα να έχει μικρότερα πλαίσια και ας είναι 5.7(σε διάσταση) για παράδειγμα. Μάλλον με βλέπω για το G6 τότε. Σε huawei δεν υπάρχει τίποτα που να καλύπτει αυτά τα χαρακτηριστικά?
cloud13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Το Honor 9 ανετα. Στα εβαλα και τα 4 σε συγκριση να δεις διαστασεις, επιδοσεις καμερες κλπ. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-u-ultra,huawei-honor-9-l09-4gb-64gb,lg-g6,samsung-galaxy-a8-2018-64gb
gvatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Το honor 9 ήταν από τα πρώτα που είχα τσεκάρει απλά σε σχέση με το G6 είναι ένα σκαλί πιο κάτω απ ότι καταλαβαίνω σε κάμερα. Σε επιδόσεις πρέπει να είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αν κρίνω και βάση το SAR τότε το LG είναι μονόδρομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα