vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Juohmaru set up! Και του plawres shansiro είναι ωραίο Και των GI JOE είναι εξαιρετικό. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Και Transformers...μάλλον μας βλέπω για 80s intro compilation που έχει στο Youtube. 1
omghi2u Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Για παμε λιγο (το αγαπημενο μου με "ρομποτ") απο κοντα και το voltus 5 θυμαται κανεις το ελληνικο στις βιντεοκασσετες που το τραγουδι ηταν ιταλικο? :Ρ Τον Δουκα Φλιντ?(Robo grendizer) 1 ώρα πριν, KilliK είπε βαλε και αυτο στο compilation τοτε. υπηρχε λογος που το ονομασανε the real ghost busters αυτο χαχα 2
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 το Bravestarr ειχε για ηρωα εναν Ινδιανο. το Thundercats μια strong woman με την Cheetara. το MASK εναν ηλικιωμενο για κακο. το Ghostbusters ειχε μετατρεψει τον Zeddemore σε ισαξιο μελος της ομαδας, ενω το COPS ειχε για αργηγο της ομαδας εναν μαυρο. ποσο μπροστα ηταν αυτα τα καρτουν 40 χρονια πριν. 1
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ο μεγαλος κακος στα Gargoyles ηταν ελληνας με την φωνη του Jonathan Frakes απο το ST:TNG. Αναφορά σε κείμενο υπηρχε λογος που το ονομασανε the real ghost busters αυτο χαχα it gets worse.. 1
26ska Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Καλά τα τότε παιδικά ήταν υ μέρα με τη νύχτα με τα σημερινά....και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.
xavier Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 παντως ο πιο σημαντικος λογος για τον οποιο εχω καλες αναμνησεις απο τα παιδικα μας καρτουν, ηταν οτι τοτε βλεπαμε πολλα ανιμε, ασχετως αν δεν ξεραμε τι ειναι...κατι νταρτακαν, οδυσσεια του διαστηματος, γυρος του κοσμου, νιλς χογκεσον, ολα ευρωπαικοιαπωνεζικες συμπαραγωγες
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Στις 24/5/2018 στις 7:24 ΜΜ, xavier είπε παντως ο πιο σημαντικος λογος για τον οποιο εχω καλες αναμνησεις απο τα παιδικα μας καρτουν, ηταν οτι τοτε βλεπαμε πολλα ανιμε, ασχετως αν δεν ξεραμε τι ειναι...κατι νταρτακαν, οδυσσεια του διαστηματος, γυρος του κοσμου, νιλς χογκεσον, ολα ευρωπαικοιαπωνεζικες συμπαραγωγες ποιο ειναι το νταρτακαν;
Yellowie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στις 05/21/2018 στις 8:31 ΜΜ, KilliK είπε το Scooby-Doo! Mystery Incorporated ηταν αρκετο καλο, πλουσιο σε pop references, αλλα φυσικα το κοψανε. Καμία σχέση με το original, αλλά ήταν καλούτσικο. Δεν το σταμάτησαν, αλλά τελείωσε. Αναφερόμουνα όμως στο reboot, "Be Cool Scooby Doo".
Mpiftekis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Να ρωτήσω τώρα εγώ... που μπορούμε να βρούμε τα ελληνικά ή έστω αγγλικά επεισόδια από 80s Thundercats, Bravestarr κλπ... Έστω επί πληρωμή... ξέρει κανείς;
AtiX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αλήθεια ποιός θυμάται στην ΕΡΤ που έδειχνε τους Thundercats σαν κινούμενα σχέδια για ενήλικες και το έδειχνε μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων??? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα