dr_papas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) UPDATE 2 : Ενεργοποιήθηκα πριν καμιά ώρα. Γραμμή τερμάτισε 49.999. Τηλεφωνία VOIP κρύσταλλο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Μένει να δούμε σταθερότητα τώρα. Μέχρι χτες με vodafone δεν συγχρόνιζα πάνω από 44.000 με αποσυνδέσεις βέβαια. YΓ : Aυτό Speedport enrty 2i (ΖΤΕ) που έχει το uptime να βλέπω αν έχω αποσυνδέσεις ή όχι??? UPDATE 3 : Το μάτιασα μάλλον, μόλις έκανε αποσύνδεση μία μετά από μιάμιση ώρα.. αλλά συνδέθηκε πάλι κατευθείαν!! Ευτυχώς ο τεχνικός μιλάω με τον τεχνικό του ΟΤΕ στο τηλέφωνο και το παρακολουθούμε να δούμε τι θα γίνει.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από dr_papas
ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Σημερα και σε μενα ενεργοποιηθηκε η VDSL 50, μου εκαναν μια προσφορα απο vodafone και δεχτηκα.. Ξεκινησαμε στραβα και δεν μου αρεσει παλι ομως.. χωρις τηλεφωνο και το speedtest στα 14.00 Mbps!!!! Απο τα 4.00 στα 14.00.. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως εχω συνδεθει στα 2.4Ghz ποια η διαφορα με τα 5.00? Επισης που μπορω να δω στατιστκα γραμμης? Ευχαριστω πολυ!! Φιλε Papas χαιρομαι που τελικα λυθηκε το προβλημα σου..
dr_papas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Οχι κύριοι, δεν έφτιαξε το πρόβλημα έχω πάλι αποσυνδέσεις.. κατά βάθος το ήξερα ότι το πρόβλημα θα μεταφερθεί και στον νέο πάροχο απλά νομίζω ότι εδώ έχουμε καλύτερες πιθανότητες επίλυσης..
dr_papas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλάμε έχω μουρλαθει στις αποσυνδέσεις. Ναι συνδέεται πάλι φουλ ταχύτητα αλλά τι να το κάνω. Τώρα χάνω και το τηλέφωνο. Δήλωσα ήδη βλάβη. Την Δευτέρα λοιπόν νέος γύρος να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από dr_papas
dr_papas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τι να λέει? Αφού έχω τα ίδια συμπτώματα το ρούτερ φταίει η κωλογραμμη είναι
bill2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Απο οτε τι λένε ; Θα έχει φάση να σου πουν τα ιδια με τη vodafone
dr_papas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ο τεχνικός μου έδωσε ένα τηλέφωνο εδώ στην Πάτρα να παίρνω για βλάβες αφου του είπα το ιστορικό. Πήρα και μου είπαν θα το δούμε από Δευτέρα τώρα. Επίσης ο τεχνικός μου είπε ότι αν έχει θέμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην το φτιάξει,ιδιος θα έρθει. Πάντως μέτρησα ρεκόρ λαθων κάνα εκατομμύριο fec και 40000 crc. Το θέμα είναι ότι παίζει καλά στην αρχή και μετά μπουκωνει.
bill2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Το θέμα είναι με τα crc αν ανεβάζει πολλά κάνει αποσύνδεση 2018 φτάσαμε και αντί να φτιάξουν ένα καλό δίκτυο κάνουν βλακείες
dr_papas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Ετσι για την ιστορία χτες περίπου είδα από το log του router καμιά 20 αποσυνδέσεις από τις 12.00 που ενεργοποιήθηκα έως την 22.00 το βράδυ. Τώρα το πρωί δε, έχει δώσει ρεσιτάλ, κάθε 10 λεπτο αποσύνδεση. Η ταχύτητα όμως αστέρι!!! 49.999. Πως θα ξεμπλέξουμε απορώ..
bill2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κακό τωρα είναι οτι χάνεις και τηλεφωνία λόγω οτι είνα voip ζήτα τους να σου κάνουν τη τηλεφωνία tdm-pstn ώστε και να κόβεται το ίντερνετ να έχεις τηλεφωνία Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από bill2015
dr_papas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, divo είπε Το ρουτερ που εχεις ειναι το entry2i σωστα; Εχεις κανει κανα reset απο το κουμπακι απο πισω; κανε κανα δυο να δεις αν εχεις διαφορα. Η γραμμή που έχεις τώρα που είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη Αν κρίνω από τα λαθη που ειχες σε μία ώρα στο προηγούμενο print screen που έκανες Ο τεχνικός σου έχει δώσει το δικό του τηλέφωνο ή του γραφείου; αν σου έχει δώσει το δικό του ζητά του αν γίνεται να αλλάξει όριο Και κάτι ακόμα η καμπίνα είναι κοντά σου ή είναι κάνα χιλιόμετρα απόσταση; όταν το μέτρησε έξω από το σπίτι, στο κουτί στη χωνευτή του έβγαζε λάθη ξέρεις καθόλου; Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι ότι στο Upload δεν έχεις λάθη. Ακου την λειτουργία της γραμμής. Μέχρι στιγμής από τις 10.00 σήμερα έχω μετρήσει πάνω από 10 αποσυνδέσεις. Στην πλειάδα των περιπτώσεων φτάνω 49.999. Συγχρόνισε όμως κανά δυο φορές μία 7.000 και μία 22.000. Η γραμμή συμπεριφέρεται άτσαλα. Δλδ : μπορεί να δουλέψει κανά μισάωρο με ελάχιστα λάθη ας πούμε 3000 FEC και 0 CRC αλλά πάλι θα κάνει αποσυχρονισμό. Μπορεί όμως να δουλέψει και ένα λεπτό και να μαζέψει 500.000 fec και 50.000 crc. Δεν γίνεται δουλειά έτσι όχι, μιλάμε τα νεύρα μου. Δεν έχω ούτε τηλέφωνο τι πράγματα είναι αυτά. Θελέτε να σας βάλω το log του router να δείτε τι γίνετε να φρίξετε? Exω ένα κινητό που με πήρε για το ραντεβού και μου έδωσε τις βλάβες στην Πάτρα απευθείας χωρίς να μεσολαβήσει το 13888. Το att rate παίζει σαν μουρλό πάνω κάτω όλη την ώρα, μία δείχνει max 61000 μέτα πέφτει στα 45.000 και ξαναναιβαίνει. Πως γίνεται να έχω actual rate 49.000 και max 46.000?? Θα κουφαθούμε στο τέλος. Κοιτάξτε σε δέκα λεπτά σύνδεσης : Η καμπίνα δεν είναι πολύ μακριά καμία 300αρια μέτρα, άντε να έχω 500 μέτρα καλωδίου. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι ο χαλκός, και όχι η καλωδιώση μου. Την Δευτέρα θα γίνει δεύτερη Ανάσταση. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από dr_papas
bill2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Παράξενο πάντως και στην vodafone ίδια βλάβη και στον οτε Ρώτησες κάπιο γείτονα αν έχει vdsl και αν ναι πως παει η γραμμή του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα