aGka8l Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε καταργοντας τη γραμμη χανει το νουμερο. Κανονικα δεν βαζουν στο ιδιο μια και αυτο ειναι δεσμευμένο απο παροχο. Εκτος και αν κανουν καμια αμοιβαια. Παντως εσυ καλου κακου πες στον τεχνικο που θα ερθει οτι ειχες θεμα με τη γραμμη που ησουν. 1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε Για μένα αν μπορείς κατήργησε και τελείως την γραμμή πριν πας στον ΟΤΕ. Γιατί η αλλαγή παρόχου δεν ξέρω αν σημαίνει και αλλαγή ζεύγους κλπ. και να καταργήσει φιλε ορεξη εχει ο οτετζης να αλλάζει ατομική γραμμή και απερχόμενο νομιζεις .. παιρνει αποσταση απο την πριζα 300 μετρα, του βλεπει οτι βγαινει καμπινα και παει απευθειας στην καμπινα και κανει την μικτονόμιση .. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από aGka8l χ
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, aGka8l είπε και να καταργήσει φιλε ορεξη εχει ο οτετζης να αλλάζει ατομική γραμμή και απερχόμενο νομιζεις .. παιρνει αποσταση απο την πριζα 300 μετρα, του βλεπει οτι βγαινει καμπινα και παει απευθειας στην καμπινα και κανει την μικτονόμιση .. Δεν γινονται ετσι τα πραγματα μην λετε οτι να ειναι, το ακραίο δικτυο και ολο το δίκτυο ειναι καταγεγραμμένο και ακολουθεί την διεύθυνση του κτιριου-σπιτιου και τον πελάτη, απο εταιρεια σε εταιρεια, το μονο που γίνεται ειναι αλλαγή μεσα στο κτίριο του οτε απο τον ενα παροχο στον άλλο
aGka8l Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν γινονται ετσι τα πραγματα μην λετε οτι να ειναι, το ακραίο δικτυο και ολο το δίκτυο ειναι καταγεγραμμένο και ακολουθεί την διεύθυνση του κτιριου-σπιτιου και τον πελάτη, απο εταιρεια σε εταιρεια, το μονο που γίνεται ειναι αλλαγή μεσα στο κτίριο του οτε απο τον ενα παροχο στον άλλο για τον gkostas2007 πηγαινε επειδη ειπε να καταργησει την voda και να κανει ανενεργο αιτημα στον ΟΤΕ μπορει ομως να κανει αιτημα ανενεργού με φορητοτητα αριθμού αρκει να μην εχει καταργησει την voda για να τον βαλει αναγκαστικα σε αλλο απερχομενο
dr_papas Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Καθίστε γιατί τώρα μπερδεύτηκα. Εγώ έκανα αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ γιατί πλέον με αυτά που ακούω δεν ξέρω τι να πιστέψω. Και ακόμα συνεχίσει η βλάβη, πιστεύω να βρω καλύτερη ανταπόκριση από ΟΤΕ παρά από τους άλλους παρόχους. Το τηλέφωνο το νούμερο θελω να το κρατήσω έτσι και αλλιώς. Και ευτυχώς η δυστυχώς μάλλον θα μου δώσουν VoIP τηλεφωνία.
bill2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στους περισσότερους πελάτες που ενεργοποιούνται σε οτε τους βάζουν σε voip
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, aGka8l είπε για τον gkostas2007 πηγαινε επειδη ειπε να καταργησει την voda και να κανει ανενεργο αιτημα στον ΟΤΕ μπορει ομως να κανει αιτημα ανενεργού με φορητοτητα αριθμού αρκει να μην εχει καταργησει την voda για να τον βαλει αναγκαστικα σε αλλο απερχομενο Οπως και να εχει το απερχομενο παραμένει το ιδιο, μονο σε περιπτωση βλάβης αλλάζει
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μίλησα με Nova, μου είπαν ότι το θέμα μου ήταν το προβληματικό ζεύγος. Μου είπαν ότι πήγε ο ΟΤΕ και ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αλλο ζεύγος, οπότε θα μείνω με αυτό και με ταχύτητες της πλάκας και συνεχείς αποσυνδέσεις (αφού ακόμα και στα 500Kbts είχα αποσυνδέσεις). Περιμένω και επίσημη ενημέρωση από το Τεχνικό τους Τμήμα για το αν θα υπάρξει ζεύγος στο άμεσο μέλλον ή αν θα την κρίνουν την βλάβη μου ως μη επιλύσιμη και θα με αφήσουν φύγω χωρίς να πληρώσω κάτι. Αν ισχύσει το 2ο, έχω κάνει διακοπή γραμμής, έχω φύγει και έχω πάει με την μια στον ΟΤΕ. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κρατήσει καβάτζα καλά ζεύγη για τους πελάτες τους και δεν θα εχω πάλι το σάπιο της Nova. ΥΓ Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πως γίνεται για 1 μήνα να είμαι κομπλέ και ξαφνικά να αποκτώ πρόβλημα. Αφού το ζευγάρι είναι σάπιο, δεν θα έπρεπε να είχα θέμα απο την αρχή; Εκτός αν έγινε κάποια αλλαγή και μου έδωσαν στην συνέχεια το σάπιο. ΥΓ2 Μετά απο σχεδόν 1 μήνα ταλαιπωρίας, αυτό που έχω να πω είναι ένα... Ου μπλέξεις και μην σου τύχει το λαχείο για βλάβη... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Gkostas2007
dr_papas Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Εγώ μίλησα με Nova, μου είπαν ότι το θέμα μου ήταν το προβληματικό ζεύγος. Μου είπαν ότι πήγε ο ΟΤΕ και ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αλλο ζεύγος, οπότε θα μείνω με αυτό και με ταχύτητες της πλάκας και συνεχείς αποσυνδέσεις (αφού ακόμα και στα 500Kbts είχα αποσυνδέσεις). Περιμένω και επίσημη ενημέρωση από το Τεχνικό τους Τμήμα για το αν θα υπάρξει ζεύγος στο άμεσο μέλλον ή αν θα την κρίνουν την βλάβη μου ως μη επιλύσιμη και θα με αφήσουν φύγω χωρίς να πληρώσω κάτι. Αν ισχύσει το 2ο, έχω κάνει διακοπή γραμμής, έχω φύγει και έχω πάει με την μια στον ΟΤΕ. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κρατήσει καβάτζα καλά ζεύγη για τους πελάτες τους και δεν θα εχω πάλι το σάπιο της Nova. ΥΓ Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πως γίνεται για 1 μήνα να είμαι κομπλέ και ξαφνικά να αποκτώ πρόβλημα. Αφού το ζευγάρι είναι σάπιο, δεν θα έπρεπε να είχα θέμα απο την αρχή; Εκτός αν έγινε κάποια αλλαγή και μου έδωσαν στην συνέχεια το σάπιο. ΥΓ2 Μετά απο σχεδόν 1 μήνα ταλαιπωρίας, αυτό που έχω να πω είναι ένα... Ου μπλέξεις και μην σου τύχει το λαχείο για βλάβη... Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα σε vdsl έχω γι αυτό και την έκανα για ΟΤΕ μπας και βρω γιατρειά. Φανταστειτε σήμερα δεν είχα καθόλου συγχρονισμό για κάνα δίωρο το μεσημέρι και όταν επιτέλους συνδέθηκε από τα 47000 πήγε στα 12000. Και να φανταστείτε ότι είχα για 8 μήνες γραμμή που πέταγε με ταχύτητα 49999 και σύνδεση για τουλάχιστον μήνα χωρίς αποσύνδεση. Τώρα τι σκατα έκαναν ο θεός και η ψυχή τους. 😂😂😂 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από dr_papas
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και γω είναι τα εξης: 1. Πως γίνεται για Χ μήνες η γραμμή να πετάει και μετά να βγάζει πρόβλημα; Μήπως ο ΟΤΕ όταν κάνει νέα σύνδεση και δεν βρίσκει καλό ζευγαρι, τραβάει απο υπάρχουσα σύνδεση άλλου παρόχου; Είναι παράλογο και εγώ και ο φίλος απο πάνω για 1 μήνα να έχουμε μια χαρά σύνδεση και ξαφνικά αυτή να διαλύεται 2. Μου λέει η Nova, ότι ο ΟΤΕ δεν έχει άλλο διαθέσιμο ζευγάρι στο ΚΑΦΑΟ για να γίνει αλλαγή σε λειτουργική γραμμή. Εδώ έρχεται το ερώτημα, αν σκάσουν τώρα στην περιοχή μου πχ 10 νέοι πελάτες Nova, που θα τους βάλει αφού δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ζευγάρι στο ΚΑΦΑΟ; Θα τους ρίξει άκυρο; Θα τους πει ότι δεν έχει άλλη διαθέσιμη γραμμή; Δεν νομίζω; Επομένως, εμένα πως γίνεται να μου λέει ότι δεν υπάρχει. Για την ιστορία απο Nova, μου επιβεβαίωσαν ότι μπορώ να φύγω χωρίς ποινή και ότι θα υπάρξει και επιστροφή χρημάτων. Προσωπικά μιλησα και με Cosmote για νέα σύνδεση (νέο νούμερο κλπ) και με Fiber αυτή την φορά (μου εγγυήθηκαν 21-27Mbts). Θα πληρώσω παραπάνω, αλλά ελπίζω να ξεμπλέξω με τους τεχνικούς, τις βλάβες και το σπάσιμο των νεύρων με συνδέσεις και αποσυνδέσεις.
dr_papas Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία. Η κοσμοτε μου είπε από τρίτη αν προλάβουμε θα μιλήσουμε για τα περαιτέρω, η φορητότητα πέρασε, με πήραν από βοντα κλπ κλπ λέω άντε γειά, το θέμα είναι ότι από μεσημέρι δεν έχω καθόλου νετ, δεν συγχρονίζει με τίποτα..το τηλέφωνο δε φουλ στο βράσιμο (παράσιτο). Άντε βγάλε τώρα τριήμερο χωρίς νετ με τα πιτσιρίκια να φωνάζουν γιατί δεν μπορούν να δουν παιδικά!!! Το μόνο παρηγορο είναι ότι θα ακούω τον 20 μηνών γιο μου να μου δείχνει την τηλεόραση και να λέει (τώρα αρχίζει να μιλάει) " ε παιζ "😂😂😂😂😂 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από dr_papas
bill2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Άντε με το καλό καλή ενεργοποιήση Ρουτερ σου έστειλε ο οτε ; Αν θες τσέκαρε εδω να δεις μίπως μεταφέρθηκες στον οτε ήδη
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Φαντάζομαι οτι και στον οτε vdsl ζητησες; καλο ειναι να μας ενημερώσεις οταν συνδεθείς να ξερουμε τι παιζει
dr_papas Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι δεν μου έστειλε, ακόμα βοντα με δείχνει. Απο σήμερα το μεσημέρι το πρόβλημα νομίζω τερμάτισε. Ναι vdsl 50αρι σαν αυτό που είχα. Εννοείται θα ενημερώσω για να δούμε τελικά αν όλα λυθούν δια μαγείας. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από dr_papas
bill2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Καλη ενεργοποιήση και ελπίζω να μην έχεις θέματα στον οτε
dr_papas Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Update : το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού υπάρχει και κλειστηκε για την 01/06/18. Ρούτερ μου είπαν θα φέρει ο τεχνικός μαζί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα