Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να σου πω μπορεί να έχει όριο ο οτε μπορεί όμως και όχι δεν το ξέρεις αυτό μπορείς να καλέσεις στον οτε έχει και εγγύησή πραγματικής ταχύτητας θα σου πουν πόσο θα συγχρονίζεις 

αλλά καλό είναι να δοκιμάσεις με κάποιο ρουτερ άλλου παρόχου αν έχει κάπιος φίλος σου 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. για να μην ανοιγω αλλο θεμα.. και εφοσον ο φιλος ο papas αντιμετωπιζει προβλημα απο Vodafone ειμαι και εγω στην ιδια θεση. Μονο που εγω ειμαι με ADSL, ειμαι πανω απο 5 χρονια συνδρομητης της Hol-Vodafone οπου στις αρχες πως να εχω προβλημα αφου συχρονιζα στα 12Mbps ουτε αποσυνδεσεις τιποτα.. περυσι αρχισαν τα προβληματα με πολλες αποσυνδεσεις .. παιρνω την εταιρια και μου στελνει τεχνικο.. κανει τις απαραιτητες ενεργειες και μου λεει ο τεχνικος οτι θα μου μειωσει την ταχυτητα γιατι μαζευει πολλα λαθη κατω το κουτι.. οποτε θα εισαι σιγουρα ποιο σταθερα.. οντως και ετσι γινε.. η ταχυτητα απο 12 πηγαμε στα 6-7, ομως ημουν οκ.  Ερχομαστε στο τωρα μετα απο ενα χρονο και ενα μηνα τωρα.. εβλεπα κατα διαστηματα να κανει βουτια η ταχυτητα και να μην αγγιζω ουτε καν το 1Mbps.. τους παιρνω τηλ ερχετε ο ιδιος τεχνικος.. κανει τις μετρησεις παει κατω στο κουτι και ερχεται και μου λεει.. υπαρχει προβλημα κατω στο κουτι θα σου μειωσω την ταχυτητα και βλεπουμε πως θα παει.. απο 6-7 παμε στο 4max. Για να μην τα πολυλογω.. ο τεχνικος απο την vodafone ηρθε αλλες 3 φορες για μετρησεις και στο τελος μου λεει πρεπει να το δηλωσω σαν βλαβη γιατι αρμοδιος για την επιλυση του προβληματος κατω στο κουτι ειναι ο ΟΤΕ. Ηρθαν οι τεχνικοι απο τον ΟΤΕ σε 4 ημερεςκαι (επισης ξεχασα να αναφερω ηδη το προβλημα κατω στο κουτι ειχε προκαλεσει και βραχυκυκλωμα και δεν ειχα ουτε τηλ.) Το φτιαχνουν υποτιθεται?! αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.. μου αλλαζουν προφιλ που τους παιρνω τηλ πιανω 4-5 max παλι τα ιδια.. Σκεφτομουν να βαλω VDSL αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα εχω ακομα θεμα στην ταχυτητα και αν αξιζει να κανω αυτο το βημα..

Δημοσ.

Ρώτα τους αλλά συνήθως όταν δεν συγχρονίζεις 45 και άνω σε αλλάζουν αλλά καλύτερα ρωτά τους μην σου πω κάτι που δεν ξέρω 

Πάντως βλέπω 2018 φτάσαμε και όλοι οι πάροχοι είναι για το @@@@@ κανονικά οχι 33 ευρώ το μήνα ούτε 3 ευρώ τους αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα και γω με Nova... Συνδρομητής απο τον Μάρτη... Για 1 μήνα κομπλέ το ADSL στα 12.5Mbts. 30 Απρίλη ξεκινάει το μεγάλο πάρτυ. Συνεχείς αποσυνδέσεις. Μου αλλάζουν προφιλ και πέφτω στα 3. Ερχεται τεχνικος, κοιτάει καλώδια, όλα οκ λέει. Αλλάζει προφίλ, πάω στα 14.5Mbts. Για 1-2 μερες κομπλέ. Μετά πάλι αποσυνδέσεις. Εφτασε να συγχρονίζει στα 500Kbts... Δλδ να γελάει ο κόσμος... Ξαναέρχεται ο Τεχνικός, πάει στο Α/Κ, δεν βρίσκει βλάβη και τώρα το δήλωσε στον ΟΤΕ και περιμένω... Σχεδον 1 μήνα χωρίς ιντερνετ και ο λογαριασμός τρέχει κανονικα (πλήρωσα όλο το 12μηνο εξ'αρχης δυστυχώς). Πραγματικά ο,τι να 'ναι. Προσωπικά σκέφτομαι να διακόψω εντελώς την γραμμή και να πάω στον ΟΤΕ με νέα γραμμή, νούμερο κλπ. Και μένω στο Κέντρο της Αθήνας, 20 λεπτά με τα πόδια απο το Σύνταγμα. Δλδ ήμαρτον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοιο πρόβλημα κ γω με NOVA. Ενω αρχικά το ADSL ήταν για πολλά χρόνια σταθερό κ συνδεόταν περίπου στα 9 - 11 mpbs απ τις αρχές του χρόνου άρχισε σταδιακά να πέφτει. Το δηλώνω βλάβη κ όντως ο τεχνικός που ήρθε είπε οτι με τις μετρήσεις της γραμμης δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλή ταχύτητα.Με τα πολλά τελικα καταλήγουμε να το δώσουν για βλάβη στον ΟΤΕ όπου μετά από συνδυαστική τεχνικών ΟΤΕ κ Nova το πρόβλημα μετά από 2 βδομάδες λύνεται κ η ταχύτητα επανέρχεται στις αρχικές ίσως κ λίγο υψηλότερες τιμές. Έλα ομως που μέσα Μαίου άρχισαν παλι τα προβλήματα. Μαλιστα σε κάποιο σημείο έμεινα χωρίς τηλέφωνο κ ADSL στα 3 - 4 mbps. Οπότε πάμε παλι το παραμύθι απ την αρχή. Τεχνικός nova (μπλα μπλα εχετε δικιο μπλα μπλα υπαρχει βλαβη μπλα μπλα βραχυκυκλωμα μπλα μπλα ΟΤΕ). Και φτάνουμε στο σημερα μια βδομαδα χωρίς τηλέφωνο και περιμένουμε το Α/Κ του ΟΤΕ να διορθώσει το βραχυκύκλωμα.

Διαβάζω στο φόρουμ πολλές ανάλογες περιπτώσεις σε όλους σχεδόν τους παρόχους κ δεν ξέρω αν θα πρέπει ν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κ πιο πονηρα.

Επεξ/σία από econmis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, divo είπε

ενα μηνα και να μην εχει παει κανεις απο οτε να το δει αποκλείεται. Πληρωνουν ρήτρες γι αυτα. Θα τους ειχε σφαξει ο προισταμενος. Κατι αλλο παιζει. κοιτα αν όντως το εχουν δώσει βλάβη. 

Σε μενα σήμερα το ειπαν στον ΟΤΕ. Θελει 3 εργασιμες λεει. 1 μήνα τους παρακαλάω να κάνουν σωστό έλεγχο οι τεχνικοί που μου έστελναν και όχι να με ξεπετάνε με μια αλλαγή προφιλ. Αντε να δουμε...

Επεξ/σία από Gkostas2007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, divo είπε

Φιλε μου απο τα 12 στα  4 ειναι μεγαλη διαφορα. Ο τεχνικος που ηρθε που σου ειπε να το δήλωσει βλαβη? Δικη του δουλεια ειναι να γραψει οτι δεν διορθώθηκε και οτι πρεπει να το κοιταξει ο οτε. Εσυ δεν εχεις καμια δουλεια με τον οτε. Αλλον πληρώνεις.

Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα.. φαντασου ομως που εχουμε φτασει ακομα και τα 4 που πιανω κατα διαστηματα και με fast path.. παιζουμε και κανα παιχνιδι online.. και λεμε και ευχαριστω!! Το πακετο ειναι οταν πεφτει μετα η συνδεση κατω απο το 1Mbps και δεν ανοιγει ουτε site.. μια ειμαστε για γελια και μια για κλαματα! Ο τεχνικος που ηρθε απο την Vodafone το δηλωσε ως βλαβη - συνδυαστικο για να βρεθει μαζι με τον τεχνικο του ΟΤΕ..  και μετα απο 3 ημερες αν θυμαμαι καλα ηρθαν..

Επεξ/σία από ChrisRX-8
Δημοσ.

Λοιπόν κύριοι πήρα απάντηση από τη vodafone ότι δεν γίνεται κάτι ούτε από αυτούς ούτε από ΟΤΕ και ότι η γραμμή μου έτσι θα παίζει τώρα και "εμμέσως" πρέπει να το δεχθώ ή να κάνω ότι άλλο επιθυμώ. Επίσης από χτές το απόγευμα με τις αποσυνδέσεις ξεκίνησε και η τηλεφωνία να κάνει ένα βράσιμο στον τόνο της. Την έκανα για ΟΤΕ με την ελπίδα ή να μην έχω πρόβλημα ή να να σκύψει λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό μπας και λυθεί.

Δημοσ.

Η νεες τεχνολογίες σε παλιές γραμμες έχουν αυτά τα προβλήματα

Είναι σαν να χεις μία Φεράρι και να προσπαθείς να τρέξεις  στη πειραιως.

Αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουμε τέτοια προβλήματα αν δεν καταργηθεί ο χαλκός στο ακραίο δίκτυο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dr_papas είπε

Λοιπόν κύριοι πήρα απάντηση από τη vodafone ότι δεν γίνεται κάτι ούτε από αυτούς ούτε από ΟΤΕ και ότι η γραμμή μου έτσι θα παίζει τώρα και "εμμέσως" πρέπει να το δεχθώ ή να κάνω ότι άλλο επιθυμώ. Επίσης από χτές το απόγευμα με τις αποσυνδέσεις ξεκίνησε και η τηλεφωνία να κάνει ένα βράσιμο στον τόνο της. Την έκανα για ΟΤΕ με την ελπίδα ή να μην έχω πρόβλημα ή να να σκύψει λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό μπας και λυθεί.

Για μένα αν μπορείς κατήργησε και τελείως την γραμμή πριν πας στον ΟΤΕ. Γιατί η αλλαγή παρόχου δεν ξέρω αν σημαίνει και αλλαγή ζεύγους κλπ.

1 ώρα πριν, divo είπε

Παμε να γλυτώσουμε 3, 4 ευρω και οταν γινει η στραβη σφυρανε αδιαφορα.....

εγω παντως θα σου ελεγα να ζητήσεις να στον αποχρεωσουν το καιρό που ήσουν με βλαβη.  48 ωρες επιλυση εχει ο οτε στους παροχους.

οσο δεν αρχιζεις τα καντιλια το προβλημα θα παραμενει. Στο συνδιαστικο τι σου ειπε ο τεχνικος της voda?

Καλά και γω με την κωλο-nova έμπλεξα μπας και γλυτώσω 30-40 ευρώ και έχω φάει την ταλαιπωρία της ζωής μου. Απο τις 30/4 που ξεκίνησε το πρόβλημα, ακόμα χωρίς ιντερνετ είμαι. Μου είπαν θα μου τα δώσουν πισω τα λεφτά για τις μέρες που δεν είχα ιντερνετ. Το θέμα είναι απο πότε. Απο 30/4 που ήρθε ο ένας τεχνικός και ελεγε οτι δεν υπάρχει θέμα και απλά άλλαξε προφιλ ή απο τις 19/5 που έκανα φασαρία και αποφάσισαν να στείλουν και άλλον τεχνικό και να ελέγξει και το αστικό κέντρο.

Δημοσ.

Κανονικά όλοι τους χρειάζονται μαζί με το λογαριασμό που τους  πληρώνουμε και μια καταγγελία κάθε μήνα συνοδευτική να δεις τι καλα θα κάνουν τη δουλεία τους

εγώ όταν είχα πρόβλημα μόνος δεν έβγαζα άκρη μόλις έφαγαν καταγγελία σχίστηκαν να με εξυπηρετήσουν

Για μένα αν μπορείς κατήργησε και τελείως την γραμμή πριν πας στον ΟΤΕ. Γιατί η αλλαγή παρόχου δεν ξέρω αν σημαίνει και αλλαγή ζεύγους κλπ.

Συνήθως η καλωδίωση μέχρι το καφαο αλλάζει απο όσο ξέρω 
Δημοσ.
2 ώρες πριν, divo είπε

οσο δεν αρχιζεις τα καντιλια το προβλημα θα παραμενει. Στο συνδιαστικο τι σου ειπε ο τεχνικος της voda?

Στο συνδιαστικο και επειτα δεν μιλησα με τον τεχνικο.. ναι μεν τους ακουσα που δουλευαν κατω στο κουτι αλλα δεν ηθελα να ενοχλησω. Βεβαια εφοσον συνεχισε - συνεχιζει το προβλημα με το internet ημουν καθημερινα σε επαφη με εκπροσωπο απο vodafone..  οταν λοιπον τον ρωτησα και του λεω  υποτιθεται ηρθαν και τεχνικοι απο τον ΟΤΕ για να επιλυθει το προβλημα ομως βλεπουμε πως εξακολουθει να υπαρχει θεμα..  ο ανθρωπος αυτο που μου διευκρινισε ειναι πως επειδη η εποχη αλλαζει και παιρνουν αλλες εντολες ειναι πλεον η προτεραιοτητα τους η VDSL που συνηθως οπως ανεφερε προκαλει προβληματα στην ADSL γραμμη οχι  ομως απαραιτητα μεμονωμενα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, divo είπε

καταργοντας τη γραμμη χανει το νουμερο. Κανονικα δεν βαζουν στο ιδιο μια και αυτο ειναι δεσμευμένο απο παροχο. Εκτος και αν κανουν καμια αμοιβαια. Παντως εσυ καλου κακου πες στον τεχνικο που θα ερθει οτι ειχες θεμα με τη γραμμη που εισουνα.

Γι' αυτο και γω του είπα να καταργήσει την γραμμή (αν δεν έχει τόσο τρομερή ανάγκη να κρατήσει το ίδιο νούμερο), γιατί καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται. Χίλιες φορές να ξεκινήσει σαν νέα σύνδεση με τον ΟΤΕ, παρά να υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να κουβαλάει τα θέματα της υπάρχουσας. Τουλάχιστον έτσι θα έκανα εγώ, που δεν είμαι τεχνικός. Γενικά με αυτές τις βλάβες έχει φοβηθεί το μάτι μου. Αν μπλέξεις δύσκολα ξεμπλέκεις, γι' αυτο και θα έκανα κάτι τόσο δραστικό (κατάργηση γραμμής).

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Γι' αυτο και γω του είπα να καταργήσει την γραμμή (αν δεν έχει τόσο τρομερή ανάγκη να κρατήσει το ίδιο νούμερο), γιατί καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται. Χίλιες φορές να ξεκινήσει σαν νέα σύνδεση με τον ΟΤΕ, παρά να υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να κουβαλάει τα θέματα της υπάρχουσας. Τουλάχιστον έτσι θα έκανα εγώ, που δεν είμαι τεχνικός. Γενικά με αυτές τις βλάβες έχει φοβηθεί το μάτι μου. Αν μπλέξεις δύσκολα ξεμπλέκεις, γι' αυτο και θα έκανα κάτι τόσο δραστικό (κατάργηση γραμμής).

To ακραιο δικτυο ειναι πολυ συγκεκριμένο πράγμα και οι πιθανότητες να αλλάξεις ζευγάρι ειναι πολυ μικρές, αλλα και να αλλάξεις πάλι μέσα στο ιδιο 10αρικι θα εισαι, οπότε μην περιμένεις και πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...