Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας να εξηγηθω ...Εχω εδω και 10χρονια μια 40ρα SONY που  εχει αποδειχτει σκυλι και δεν ειχε ποτε το παραμικρο προβλημα 

Δεν εχω προβληματα ουτε με την εικονα ουτε με τον ηχο ουτε με την ποιοτητα γενικα ..Το προβλημα μου ειναι η ελλειψη ολων των συγχρονων features ... 

Για παραδειγμα δεν εχει usb , δεν εχει ethernet , δεν εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη ..οποτε αναγκαζομαι να streamαρω απο το PS3 για να δω τις ταινιες που εχω στο Pc ... με οτι extra καταναλωση ρευματος και πορων αυτο συνεπαγεται ..και διαφορα κολληματα μερικες φορες 

εννοειτε δεν μπορω να εχω youtube netflix κλπ ...αν και θα μπορουσα να παρω android box .... αλλα η συγκεκριμενη tv θελει και αποκωδικοποιητη (οι οποιοι χαλανε και καθε 1-2 χρονια) ..αρα θα εχω 15 τηλεκοντρολ ?? 

κατα 90% δεν βλεπω tv αλλα HD υλικο που κατεβαζω ..Οποτε το κυριοτερο που θελω ειναι να κανω δικτυο με το Pc και να βλεπω ταινιες απο τους σκληρους μου στο Pc και δευτερευοντως να βλεπω υλικο απο το internet

..το ερωτημα ειναι αξιζει να πεταξω μια τηλεοραση που λειτουργει κανονικα για να εχω ολες αυτες τις ανεσεις ? (γιατι δεν νομιζω οτι πλεον θα μπορουσε να πουληθει μια τετοια Tv)  αν ναι τι ειδους θα προτεινατε ? μεγεθος κυριως ...γενικα δεν ειμαι υπερ των πολλων Inch ..Η 40ρα που εχω μου φαινετε αρκετα μεγαλη ..αλλα οι 40ρες νεες smart που ειδα απο κοντα για καποιο λογo μου φαινονται πολυ μικρες ...ευχαριστω 

Δημοσ.

Ουτε 65 παιζει ουτε 1400 να δωσω ... μεχρι 49ρα το πολυ σκεφτομαι ..στα 2,2 μετρα ειναι ο καναπες μου 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mandipl είπε

Ουτε 65 παιζει ουτε 1400 να δωσω ... μεχρι 49ρα το πολυ σκεφτομαι ..στα 2,2 μετρα ειναι ο καναπες μου 

στα 2.2 μετρα εισαι για 55αρα σε 4Κ

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 2:28 ΜΜ, greed είπε

Παρε μια 65αρα με 1400€ αλλιως android box.

Το διαβαζες ολοκληρο πριν του απαντησεις?? λαρτζ τυπε?? :P

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex_36 είπε

Το διαβαζες ολοκληρο πριν του απαντησεις?? λαρτζ τυπε?? :P

Εμ δεν εθεσε ορια :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Εμ δεν εθεσε ορια :P 

Ειπε οτι δεν ειναι φαν των πολλων ιντσων κι εσυ του προτεινεις 65''!!!!!!! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Ειπε οτι δεν ειναι φαν των πολλων ιντσων κι εσυ του προτεινεις 65''!!!!!!! 

Ειπε πως οι σημερινες  40αρες του φαινονται μικρες ομως :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greed είπε

Ειπε πως οι σημερινες  40αρες του φαινονται μικρες ομως :)

Ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει?? απο τις 40αρες καρφι στις 65??

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 3:25 ΜΜ, greed είπε

εισαι περιεργη φαση. Τα τιμια τα αποκαλεις σκουπιδια και τα σκουπιδια τα προτεινεις οπως τωρα καλη ωρα!!

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 1:30 ΜΜ, mandipl είπε

..το ερωτημα ειναι αξιζει να πεταξω μια τηλεοραση που λειτουργει κανονικα για να εχω ολες αυτες τις ανεσεις ? (γιατι δεν νομιζω οτι πλεον θα μπορουσε να πουληθει μια τετοια Tv)  αν ναι τι ειδους θα προτεινατε ? μεγεθος κυριως ...γενικα δεν ειμαι υπερ των πολλων Inch ..Η 40ρα που εχω μου φαινετε αρκετα μεγαλη ..αλλα οι 40ρες νεες smart που ειδα απο κοντα για καποιο λογo μου φαινονται πολυ μικρες ...ευχαριστω 

Αν η απόσταση σου είναι 2,2μ τότε καλό θα ήταν να πας σε 48-50''. 55'' ελαφρώς υπερβολή. Δε χρειάζεται σώνει και καλά να πετάξεις την υπάρχουσα συσκευή, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως 2η (π.χ σε υπνοδωμάτιο), να τη δώσεις σε συγγενή ή και να την πουλήσεις και ας μην πιάσει πάνω από 100 ευρώ. Οι σημερινές 40'' πιθανώς σου φαίνονται μικρότερες διότι έχουν ελαχιστοποιηθεί τα πλαίσια της οθόνης και κατά συνέπεια δημιουργείται στο μάτι η εντύπωση πως η συσκευή είναι μικρότερη.

Τώρα στο ερώτημα 4Κ ή όχι, η λογική με βάση το μέλλον σου λέει να πας σε 4Κ και γιατί στο μέλλον θα σου χρειαστεί αυτή η ανάλυση και επειδή το hardware των 4Κ είναι καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον Age4Greeks.  

η τεχνολογια εξελισσεται, και εφ'οσον θες να παρεις σημερα τηλ, θα πας σε 4Κ.    αν εχεις την παλια SONY με το φαρδυ πλαισιο γυρω απο την οθονη, η 48-50" υπολογισε οτι θα ειναι περιπου στο ιδιο μεγεθος, αλλα με μεγαλυτερη οθονη και μικροτερο -πολυ μικροτερο- πλαισιο.    η 55αρα θα ειναι λιγο (εως αρκετα) μεγαλυτερη, αλλα...οπως λενε το μεγεθος συνηθιζεται...!!!   

επισης εχε υποψη σου οτι αυτη την περιοδο, σκανε προσφορες λογω Μουντιαλ.  αν εχεις υπομονη και ψαχνεις, θα βρεις κελεπουρια...!!   

ηδη, χτες νομιζω ειδα προσφορα εδω μεσα την UE55NU7000  στα 750...!!!   

EDIT      

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...