Alex_36 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, greed είπε Καθολου. Απλα στην Ελλαδα το 90%+ δεν εχει μαθει να πουλαει σε τιμη μτχ. Γιαυτο βλεπουμε tvs εδω να 2-5ετιας να τις πουλανε οσο κανει σχεδον μια tv νεας γενιας με 5-15 ιντσες παραπανω. Νομιζει πως ο αλλος τρωει κουτοχορτο. Νταξ....ασε να πεσει και κατι κατω ομως ρε μαστορα!! Δεν τρεχει και τιποτα. Στο φιναλε οποιος θελει ας αγορασει
greed Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Alex_36 είπε Νταξ....ασε να πεσει και κατι κατω ομως ρε μαστορα!! Δεν τρεχει και τιποτα. Στο φιναλε οποιος θελει ας αγορασει Αλλοι κανουν προωθητικη αγγελιων εντος φορουμ φιλε μου. Δεν ανοιξα κανενα τοπικ να γελοιοποιησω τη τιμη κλπ εξαλλου.
alexakos89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, greed είπε Καθολου. Απλα στην Ελλαδα το 90%+ δεν εχει μαθει να πουλαει σε τιμη μτχ. Γιαυτο βλεπουμε tvs εδω να 2-5ετιας να τις πουλανε οσο κανει σχεδον μια tv νεας γενιας με 5-15 ιντσες παραπανω. Νομιζει πως ο αλλος τρωει κουτοχορτο. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχεις. Από τι βλέπω το παιδί έχει αξιολογήσεις. Έχει doa έχει 2 έτη εγγύηση. Μάλλον εσυ δεν τα βλέπεις καλά τα πράγματα. και νομίζεις ότι είναι χαζός ο κόσμος και εσυ έξυπνος. Και βγαίνουμε και Offftopic Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από alexakos89
greed Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχεις. Από τι βλέπω το παιδί έχει αξιολογήσεις. Έχει doa έχει 2 έτη εγγύηση. Μάλλον εσυ δεν τα βλέπεις καλά τα πράγματα. και νομίζεις ότι είναι χαζός ο κόσμος και εσυ έξυπνος. Και βγαίνουμε και Offftopic Και γιαυτο αυτη η προσφοραρα δεν εχει πουλησει ακομη. Πηρε tv ο τυπος για να δει αν δουλευει και να τη πουλησει εδω μεσα. Και εχω εγω το προβλημα; Ντοινγκ.
alprio Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτσε ρε φίλε @greed ποιο είναι το πρόβλημα σου με την τηλεόραση που δινω η με την τιμή; Και γιατί είναι χαμένος αν την πάρει κάποιος; Αυτή την στιγμή ξέρεις ποσό έχει ; Ξέρεις ποσό την πήρα; Από ποιο κατάστημα ; Κάθομαι και βλέπω τι αρλούμπες πετάς εδώ και εκεί και δεν μιλάω. Μην πω ότι σε έχουν πάρει χαμπάρι τι είσαι. Δινω κλειστή τηλεόραση με 10 λεπτά παίξιμο σε τιμή όταν είχε προσφορά. Αν θες να πάρεις με 440 ευρώ πάρε Hisense η philips. 4 λεπτά πριν, greed είπε Και γιαυτο αυτη η προσφοραρα δεν εχει πουλησει ακομη. Πηρε tv ο τυπος για να δει αν δουλευει και να τη πουλησει εδω μεσα. Και εχω εγω το προβλημα; Ντοινγκ. Έχω ήδη μια ίδια και όπως λέω στην αγγελία ήταν για φιλο. πως να πουλήσει αν λες ότι σου κατέβει και ο καθένας σε πιστεύει ; Εγω αν δεν την πάρει κάποιος την πάω πίσω και παίρνω τα λεφτά μου πίσω. την δινω σε περίπτωση που την ήθελε καποιος και δεν την πρόλαβε. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από alprio
greed Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alprio είπε Κάτσε ρε φίλε @greed ποιο είναι το πρόβλημα σου με την τηλεόραση που δινω η με την τιμή; Και γιατί είναι χαμένος αν την πάρει κάποιος; Αυτή την στιγμή ξέρεις ποσό έχει ; Ξέρεις ποσό την πήρα; Από ποιο κατάστημα ; Κάθομαι και βλέπω τι αρλούμπες πετάς εδώ και εκεί και δεν μιλάω. Μην πω ότι σε έχουν πάρει χαμπάρι τι είσαι. Δινω κλειστή τηλεόραση με 10 λεπτά παίξιμο σε τιμή όταν είχε προσφορά. Αν θες να πάρεις με 440 ευρώ πάρε Hisense η philips. Έχω ήδη μια ίδια και όπως λέω στην αγγελία ήταν για φιλο Δεν αγοραζω μτχ ποτε μου. Ποσο μαλλον tv. Η τιμη επισης δεν ειναι προσφορα αλλα η γενικη τιμη της. Και εγω την 701v σε προσφορα την πηρα και τη πουλησα σε τιμη μτχ οχι καταστηματος. Εχασα; Ναι εχασα, Εφυγε; ναι εφυγε. Εσενα; Θα δεις πως δεν θα στην αγορασει κανενας σε αυτη τη τιμη. Και νομιζω πως θα το εχεις καταλαβει και ο ιδιος. Ο λογος αγορας δεν ενδιαφερει κανεναν πιστευω. Πρεπει να εχει λογο ο αλλος να σηκωθει απο το καναπεδακι του και να ερθει να παρει τη tv σου. Στα 570 απλα δεν θα το κανει. Και ηδη εχω προσφορα απο mediamarkt για τη συγκεκριμενη στα 560€. Οποτε αυτη ειναι και η τιμη της. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από greed
alprio Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, greed είπε Δεν αγοραζω μτχ ποτε μου. Ποσο μαλλον tv. Η τιμη επισης δεν ειναι προσφορα αλλα η γενικη τιμη της. Και εγω την 701v σε προσφορα την πηρα και τη πουλησα σε τιμη μτχ οχι καταστηματος. Εχασα; Ναι εχασα, Εφυγε; ναι εφυγε. Εσενα; Θα δεις πως δεν θα στην αγορασει κανενας σε αυτη τη τιμη. Και νομιζω πως θα το εχεις καταλαβει και ο ιδιος. Ο λογος αγορας δεν ενδιαφερει κανεναν πιστευω. Πρεπει να εχει λογο ο αλλος να σηκωθει απο το καναπεδακι του και να ερθει να παρει τη tv σου. Στα 570 απλα δεν θα το κανει. Και ηδη εχω προσφορα απο mediamarkt για τη συγκεκριμενη στα 560€. Οποτε αυτη ειναι και η τιμη της. Το τι κανείς εσυ δεν με ενδιαφέρει. Μην σχολιάζεις και κρίνεις άλλες αγγελίες. εφοσον είναι στα 560 δεν σε είδα να την βάζεις στις προσφορές. Το ότι δεν φεύγει δεν με ενοχλεί. Σου ξανά είπα την γυρίζω πίσω και παίρνω τα λεφτά και κάποιος που ήθελε έχασε τβ επειδή άκουσε εσένα. τοτε εφόσον δεν θέλει να σηκωθεί από τον καναπέ να πάρει την τβ στην τιμή της προσφοράς μπορεί να πάει να την πάρει στα 650 η ακόμα να πάρει ότι θέλει. Δεν έκρινα κανένα. Ο κάθε ένας κάτι ότι θέλει. Ειναι μαλακια να σχολιάζεις άλλες αγγελίες και ποσό μάλλον να της μειώνεις. Πες την άποψη σου για την αγγελία αλλά όχι να την κρίνεις.
greed Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπηκα σε καμια αγγελια σου. Επισης αποτι θυμαμαι απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ να ποσταρουμε αγγελιες εντος του φορουμ. Η τιμη ειναι αυτη που σου ειπα 560€ απο τα mediamarkt. Πηρα ζητησα προσφορα και μου την αφηνουν 560€. Ο κωτσοβολος προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι μου αλλα δεν τους καλω να δω τι θα πουν. Το πλαισιο μου ζητησε τηλ επικοινωνιας. Αυτα. Ο καθενας ας βγαλει την αποψη του. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από greed
alprio Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2018 στις 1:35 ΠΜ, greed είπε Μη πας σε μεταχειρισμενο ειδικα στα 570€. 560€ εκανε σε προσφορες και ισως βγαινει ακομα πιο κατω με το public. Ακου εκει 570€ μτχ. 420-440€ και πολλα ειναι. Απο τι βλέπω την άνοιξες την αγγελία μου. Και που έβαλα αγγελία στο φορουμ ; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από alprio
greed Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/05/2018 στις 11:38 ΜΜ, gbras είπε Την πρωτη ειδικα μπορεις να την παρεις στις 55'' και στα 570 ευρω απο τις αγγελιες. Την εχω και ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της. Καμια αγγελια σου δεν ανοιξα. Επισης δεν αναφερθηκα εγω στην αγγελια σου ουτε προωθησα κανεναν να παει να την δει. Καλη συνεχεια.. Καλοπουλητη να ειναι. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από greed
alprio Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, greed είπε Καμια αγγελια σου δεν ανοιξα. Επισης δεν αναφερθηκα εγω στην αγγελια σου ουτε προωθησα κανεναν να παει να την δει. Καλη συνεχεια.. Καλοπουλητη να ειναι. Δεν προώθησα κανέναν να την δει. Ούτε με το φορουμ ασχολήθηκα. Με εσένα ασχολήθηκα που ασχολήθηκες πάνω από ένα ποστ με την δίκη μου αγγελία. Να πας να την πάρεις εφόσον σε παρακαλάνε 2 καταστήματα. Αλλά περιστατικό βλέπω λέει το μήνυμα. Κάτι θα έκανες και σε αυτούς δεν παίζει. Καμια philips θα είναι η καμία mu7002. Η Hisense ποιος ξέρει. Ξέρεις εσυ 😉 Ευχαριστώ πάντως να είσαι καλά. Καλή συνέχεια.
greed Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, alprio είπε Δεν προώθησα κανέναν να την δει. Ούτε με το φορουμ ασχολήθηκα. Με εσένα ασχολήθηκα που ασχολήθηκες πάνω από ένα ποστ με την δίκη μου αγγελία. Να πας να την πάρεις εφόσον σε παρακαλάνε 2 καταστήματα. Αλλά περιστατικό βλέπω λέει το μήνυμα. Κάτι θα έκανες και σε αυτούς δεν παίζει. Καμια philips θα είναι η καμία mu7002. Η Hisense ποιος ξέρει. Ξέρεις εσυ 😉 Ευχαριστώ πάντως να είσαι καλά. Καλή συνέχεια. Δεν ασχοληθηκες γιατι σε βολεψε. Οταν σε ξεβολεψα ασχοληθηκες; Ναι περιστατικο ειναι. Τι ηθελες να γραψουν; Προωθηση; Μηπως και τα παρακατω ειναι ψεμα; ή μηπως αυτο; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από greed
panagiotisky Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ρε παίδες.... Εγώ μια γνώμη ρώτησα ..για 4 οικονομικά σχετικά μοντέλα στις 65in που είναι τα ποιο γνωστά....και ποιο από αυτά θεωρούνται καλά.... Samsung, Sony, LG, Panasonic... Μη σχολιάζουμε για άλλους..!!!!. Εντάξει, λέμε μια φορά τη άποψη μας αλλά μέχρι εκεί....
panagiotisky Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Sony KD65XD7505 αυτή ο κωτσοβολος την έχει 980... Αξίζει ή να περιμένω για καμιά άλλη προσφορά?
insοmnidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Παντως εγω που πηγα απο 42 σε 55 αν και αρκετα μεγαλυτερη δεν μου εκανε στο ματι τη διαφορα που βλεπεις για πχ απο μια 32ρα σε 42 Καπως μεγαλυτερη ειναι σαν αισθηση χωρις κανα ουαου ...Σε 60ρα λογικα θα καταλαβαινα καλυτερα τη διαφορα ενω απο 42 σε 65 μπορει και να τρομαζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα