Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.....

Διαθέσιμο budget:  700-1000

Απόσταση και γωνία θέασης:3m ,  160ο

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο  netflix, cosmote tv  Αγώνες,ταινίες

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "):  55 ,65

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:  Οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα;

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :Samsung UE65MU6120,Samsung QE55Q7F(1300 μου τι δίνει ο Κωτσοβολος),    LG 55EG9A7

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): -

Έχω αρκετά μεγάλο σαλόνι και η 42άρα FHD που έχω στο τοίχο δε με χαλάει...αλλά τώρα τελευταία έχει ένα θέμα με τον ήχο....και μιας και την έχω 6χρόνια , λέω να την αλλάξω... 

Υπάρχει βέβαια και η οικονομική λύση Samsung UE55MU6400  650  

Η διαφορά είναι τεραστια….650 με 1300...  Καταλαβαίνω πως ότι πληρώνεις , παίρνεις(συνήθως)…. Αλλά για εμένα που έχω cosmote και βλέπω ταινίες και αγώνες  να πάω στην 55MU6400/65ΜU6120 ή στην 55QEQ7F?

Επεξ/σία από panagiotisky
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 3μ θες 65αρα ιδανικα. αλλα μεχρι χιλια ευρω δεν υπαρχει κατι που θα μπορουσα να προτεινω αλλα αν μπορεις να ανεβεις λιγο τοτε

Sony KD-65XE7096

Panasonic TX-65EXW604

LG 65SJ810V

Οι samsung αξιζουν απο τη σειρα 7000 και περα..

Την πρωτη ειδικα μπορεις να την παρεις στις 55'' και στα 570 ευρω απο τις αγγελιες. Την εχω και ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη πας σε μεταχειρισμενο ειδικα στα 570€. 560€ εκανε σε προσφορες και ισως βγαινει ακομα πιο κατω με το public.
Ακου εκει 570€ μτχ. 420-440€ και πολλα ειναι.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέω να περιμένω μήπως βγει καμιά 65αρα σε προσφορά...αλλά να προτιμήσω Samsung ή Sony?  Λόγο πάνελ εννοώ σε σχέση με Panasonic, LG...

Επεξ/σία από panagiotisky
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotisky είπε

Λέω να περιμένω μήπως βγει καμιά 65αρα σε προσφορά...αλλά να προτιμήσω Samsung ή Sony?  Λόγο πάνελ εννοώ σε σχέση με Panasonic, LG...

Πας και βλέπεις από κοντά όταν αποφασίσεις σε 2 μοντελά. Ότι σου αρέσει παίρνεις. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, greed είπε

Μη πας σε μεταχειρισμενο ειδικα στα 570€. 560€ εκανε σε προσφορες και ισως βγαινει ακομα πιο κατω με το public.
Ακου εκει 570€ μτχ. 420-440€ και πολλα ειναι.

Αν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις τις αγγελίες θα έβλεπες ότι την δίνει καινούργια τόσο. Και ναι είχε προσφορά στα 565 αλλά τώρα δεν υπάρχει οπότε είναι καλή περίπτωση

5 ώρες πριν, panagiotisky είπε

Αυτό να δεις από μόνος σου. Από εκεί και πέρα εξαρτάται για ποια μοντέλα μιλάς

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω ότι οι Samsung, Sony, υπερτερούν σε σχέση με LG για το 4Κ... Για τις Panasonic δε ξέρω και λέω να πάρω κάτι μεταξύ των 2 πρώτων... αφού τις δω και από κοντά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panagiotisky είπε

Διαβάζω ότι οι Samsung, Sony, υπερτερούν σε σχέση με LG για το 4Κ... Για τις Panasonic δε ξέρω και λέω να πάρω κάτι μεταξύ των 2 πρώτων... αφού τις δω και από κοντά

ειναι καλυτερες στο LED κομματι. αν πας σε ακριβες (OLED) ειναι καλυτερες οι LG.

η LG στα οικονομικα μοντελα δινει μονο IPS και RGBW. δεν κανουν για σκοτεινούς χωρους. για φωτεινους δεν θα εχεις θεμα.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gbras είπε

Αν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις τις αγγελίες θα έβλεπες ότι την δίνει καινούργια τόσο. Και ναι είχε προσφορά στα 565 αλλά τώρα δεν υπάρχει οπότε είναι καλή περίπτωση

Αυτό να δεις από μόνος σου. Από εκεί και πέρα εξαρτάται για ποια μοντέλα μιλάς

Σφραγισμένη = καινούργια. Δεξου το.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, greed είπε

Σφραγισμένη = καινούργια. Δεξου το.

Και μτχ να είναι όπως λες επειδή το παιδί την άνοιξε να δει ότι παίζει εζει 650 ευρώ σε σκουτζομαγαζο και την δίνει 100 ευρώ κάτω κοντά. Όποτε 400 που ζητάς είναι σαν τις προσφορές που περιμένεις μήνες τώρα 

Δημοσ.

Oτι ανοιγει χανει σε αξια. Πως να το κανουμε τωρα; Και εγω lg 7 ημερων 120€ κατω την εδωσα. Τι να κανουμε; Ετσι ειναι αυτα οταν πουλας χανεις δεν βγαζεις κ'ολας.

Δημοσ.

Άλλο 7 μέρες και άλλο 1 μέρα. Άλλο 120 ευρώ που λες εσυ και άλλο 200 από το φτηνότερο μαγαζί. 

Μην πάρεις εσυ αν δεν σου κάνει. 

Μην παροτρύνεις άλλους να μην πάρουν κάτι από τι φαίνεται είναι καλό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα τιποτα δεν ειναι καλο. Ποσο μαλλον οταν του εχει κατσει καμμενο pixel ή bleeding.
Μονο θυμα θα ειναι οποιος παρει τη tv σε αυτη τη τιμη μεταχειρισμενη και να ειναι χαρουμενος πως εκανε καλο deal.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, greed είπε

Μπα τιποτα δεν ειναι καλο. Ποσο μαλλον οταν του εχει κατσει καμμενο pixel ή bleeding.
Μονο θυμα θα ειναι οποιος παρει τη tv σε αυτη τη τιμη μεταχειρισμενη και να ειναι χαρουμενος πως εκανε καλο deal.

Φαρμακι σταζεις....:P

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Φαρμακι σταζεις....:P

Καθολου. Απλα στην Ελλαδα το 90%+ δεν εχει μαθει να πουλαει σε τιμη μτχ. Γιαυτο βλεπουμε tvs εδω να 2-5ετιας να τις πουλανε οσο κανει σχεδον μια tv νεας γενιας με 5-15 ιντσες παραπανω. Νομιζει πως ο αλλος τρωει κουτοχορτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...