kostis_74 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλημέρα, έχω αυτό το τηλέφωνο και από εχθές το πρωί ξαφνικά εκεί που μιλάω ή πάω να κάνω κλήση χάνεται το σήμα και μετά από κανα 2 δευτερόλεπτα επανέρχεται. Έχω cosmote αν παίζει ρόλο. Σήμερα άλλαξα από τις ρυθμίσεις τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, το προτιμώμενος τύπος Δικτύου και από WCDMA(προτιμώμενο)/GSM το άλλαξα σε Μόνο GSM και από το πρωί έχω full σήμα με όλα ok ως τώρα. Μόνο που από ότι είδα πλέον με δεδομένα έχω 2G και όχι 3G που είχα ως τώρα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το αφήσω έτσι; Και αν ξέρει κάποιος που μπορεί να οφείλεται; Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το WCDMA που είχες έχει και 3G αλλά και GSM ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να χωρίζεται το σήμα και τις περισσότερες φορές να μην πιάνεις. Τώρα που το άλλαξες σε GSM έχεις φουλ σήμα αλλά το κακό είναι ότι δεν έχεις 3G γιατί δεν το υποστηρίζει πλέων αλλά 2G. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν όμως θελήσεις κάποια στιγμή να έχεις 3G πρέπει να το αλλάξεις. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από saruman123
AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 19/5/2018 στις 11:43 ΠΜ, kostis_74 είπε Καλημέρα, έχω αυτό το τηλέφωνο και από εχθές το πρωί ξαφνικά εκεί που μιλάω ή πάω να κάνω κλήση χάνεται το σήμα και μετά από κανα 2 δευτερόλεπτα επανέρχεται. Έχω cosmote αν παίζει ρόλο. Σήμερα άλλαξα από τις ρυθμίσεις τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, το προτιμώμενος τύπος Δικτύου και από WCDMA(προτιμώμενο)/GSM το άλλαξα σε Μόνο GSM και από το πρωί έχω full σήμα με όλα ok ως τώρα. Μόνο που από ότι είδα πλέον με δεδομένα έχω 2G και όχι 3G που είχα ως τώρα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το αφήσω έτσι; Και αν ξέρει κάποιος που μπορεί να οφείλεται; Ευχαριστώ! Κλείσε το κινητό,βγάλε την Sim και άνοιξέ το χωρίς την Sim.Κλείστο πάλι,βάλε την Sim και άνοιξέ το μήπως ξεκολλήσει. Αλλιώς κάνε back up,μπές σε recovery mode και κάνε wipe data,wipe cache,factory reset και reboot. Δεν συμφέρει να μην έχεις 3G,με 2G θα σέρνεται στο Internet.Στις κλήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα,συνήθως το 2G πιάνει παντού,το 3G οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα