Stamer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, babiscool11 είπε καλημερα έξω από το δωμάτιο μου έχω κάτσει ένα έντομο και έχει αποκλειστεί ανάμεσα στο παράθυρο και στην σήτα θέλω να μου πείτε άμα ξέρετε τι έντομο είναι Σαν 2D είναι αυτό ρε συ! Μπας και σου έβαλε κανείς καμια photo? 😜
lek88 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 19/5/2018 στις 11:39 ΠΜ, kirileman είπε Μόνο εγώ διάβασα "θα κινηθούμε νομικά"; Ναι, θα κάνει μήνυση στο σκαθάρι 😂
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μια βοήθεια παρακαλώ. Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε κάτι σαν μύγα αλλά πιο μακρυά/λεπτη και κιτρινόμαυρη. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω τώρα. Τι μπορεί να ειναι;
RedMike7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μια βοήθεια παρακαλώ. Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε κάτι σαν μύγα αλλά πιο μακρυά/λεπτη και κιτρινόμαυρη. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω τώρα. Τι μπορεί να ειναι; Η Μάγια η μέλισσα.. 🐝 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μια βοήθεια παρακαλώ. Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε κάτι σαν μύγα αλλά πιο μακρυά/λεπτη και κιτρινόμαυρη. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω τώρα. Τι μπορεί να ειναι; Πρόσεχε μην έρθει το national geographic . 1
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δε το φοβάμαι, ούτε κάτι άλλο. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι το είδος του. Όσο και να έψαξα δε βρήκα κάτι
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μια βοήθεια παρακαλώ. Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε κάτι σαν μύγα αλλά πιο μακρυά/λεπτη και κιτρινόμαυρη. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω τώρα. Τι μπορεί να ειναι; Ανωμαλίες της φύσης. Τώρα άρχισαν και οι μύγες να ζευγαρώνουν με ακρίδες.
agrio.imeros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μια βοήθεια παρακαλώ. Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε κάτι σαν μύγα αλλά πιο μακρυά/λεπτη και κιτρινόμαυρη. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω τώρα. Τι μπορεί να ειναι; Μήπως κανένας ντάβανος; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από agrio.imeros
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 35 minutes ago, agrio.imeros said: Μήπως κανένας ντάβανος; Πιο κίτρινο είναι το δικό μου και ίσως πιο λεπτό. 😬
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πιο κίτρινο είναι το δικό μου και ίσως πιο λεπτό. 😬 Δεν το ταίζεις αρκετά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις