Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας. 
Είμαι άσχετος μιας και αντιπαθώ κιόλας. Προχθές βρίσκουμε ένα πάνω στο κρεβάτι την ώρα που έχουμε ξαπλώσει και περπατάει ανάμεσα μας. Ήταν πιο μικρό σε μέγεθος.

Χθες ακούγαμε θόρυβο (τακ τακ τακ) και το βλέπω να κάνει κωλοτούμπες (πάλι στο υπνοδωμάτιο) επειδή πιάστηκε στην μπάλα σκόνης που φαίνεται στην άκρη της φώτο. Το μέγεθος του επειδή το scale της φωτογραφίας δεν βοηθάει, είναι κατσαρίδας.

Το σπίτι είναι πολύ κοντά σε χωράφια και αυτά τα έντομα έκαναν την εμφάνιση τους από τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες. Επίσης είμαστε γεμάτοι σίτες δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπαίνουν.

IMG_20180519_100345.jpg

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκαθαρακι ειναι το κακομοιρο....

αν θες οικολογικη καταπολεμηση, παλεψε τα με ξυδια, πιπερια, μεντες, κιτρο, αιθερια ελαια κλπ....!! 

αν θες χημικη καταπολεμηση,  πηγαινε παρε καμια δελταμεθρινη,  συπερμεθρινη,  λ-συαλοθριν, ειτε σε οικιακο εντομοκτονο (ωστε να ψεκασεις και μεσα απο πορτες - παραθυρα - εισοδους), ειτε σε γεωργικο εντομοκτονο (μιας και ανεφερες χωραφια τριγυρω)  και ψεκασε απ΄εξω...!!   προσοχη, αν πεφτουν νερα στα ψεκασμενα σημεια, θελει επαναληψη, γιατι το νερο "ξεπλενει" το φαρμακο..!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cabdik είπε

σκαθαρακι ειναι το κακομοιρο....

αν θες οικολογικη καταπολεμηση, παλεψε τα με ξυδια, πιπερια, μεντες, κιτρο, αιθερια ελαια κλπ....!! 

αν θες χημικη καταπολεμηση,  πηγαινε παρε καμια δελταμεθρινη,  συπερμεθρινη,  λ-συαλοθριν, ειτε σε οικιακο εντομοκτονο (ωστε να ψεκασεις και μεσα απο πορτες - παραθυρα - εισοδους), ειτε σε γεωργικο εντομοκτονο (μιας και ανεφερες χωραφια τριγυρω)  και ψεκασε απ΄εξω...!!   προσοχη, αν πεφτουν νερα στα ψεκασμενα σημεια, θελει επαναληψη, γιατι το νερο "ξεπλενει" το φαρμακο..!! 

Ευχαριστώ πολύ! Για αρχή θα κινηθούμε οικολογικά και αν έχουμε κι άλλα κρούσματα θα πάμε στα βαριά :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, petran91 είπε

Ευχαριστώ πολύ! Για αρχή θα κινηθούμε οικολογικά

Μόνο εγώ διάβασα "θα κινηθούμε νομικά";

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ιερό σύμβολο και έντομο των Αιγυπτίων όποιος το σκοτώσει θα έχει για τρεις γενιές κακοτυχία και γρουσουζιά… άστα φίλε την έκατσες τη βάρκα!...

κατάλογος.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Αμα σε παρουν χαμπαρι οι οικολογοι και οι φιλοζωοι την εβαψες. Δολοφονος εντομων εκ προμελετης. Ξερεις τωρα, διαπομπευση σε κεντρικο δρομο, πισσα και πουπουλα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αμα σε παρουν χαμπαρι οι οικολογοι και οι φιλοζωοι την εβαψες. Δολοφονος εντομων εκ προμελετης. Ξερεις τωρα, διαπομπευση σε κεντρικο δρομο, πισσα και πουπουλα. 

Τώρα που έμαθα ότι είναι απλό σκαθάρι ένιωσα κι εγώ δολοφόνος μην νομίζεις :P

Δημοσ.

μην νιωθεις ακομα δολοφονος...!!      με την οικολογικη λυση δεν τα σκοτωνεις, περισσοτερο τα απωθεις.......!!   

αν πας στην χημικη λυση, τοτε νιωσε ελευθερα  "δολοφονος".........:D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

βρίσκουμε ένα πάνω στο κρεβάτι την ώρα που έχουμε ξαπλώσει και περπατάει ανάμεσα μας.

Εγώ αν είχα πάθει κάτι τέτοιο  θα άλλαζα σπίτι, δεν θα καθόμουν να γράφω σε φόρουμ(εκτός από την ενότητα των αγγελιών )

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Με ηλεκτρονικά πιστήρια, σαν να βλέπω από τώρα τους τίτλους των χαζοσελίδων: ΣΟΚ, ρωτούσε στο ίντερνετ πως θα ξεπαστρέψει το καημένο σκαθάρι!"..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fabricated είπε

Εγώ αν είχα πάθει κάτι τέτοιο  θα άλλαζα σπίτι, δεν θα καθόμουν να γράφω σε φόρουμ(εκτός από την ενότητα των αγγελιών )

Στην ενότητα των αγγελιών να υποθέσω θα έγραφες "Πωλείται σπίτι με έντομο. Ευκαιρία!!!" :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ILIAS GR είπε

Ιερό σύμβολο και έντομο των Αιγυπτίων όποιος το σκοτώσει θα έχει για τρεις γενιές κακοτυχία και γρουσουζιά… άστα φίλε την έκατσες τη βάρκα!...

κατάλογος.jpg

Εσυ να δεις τι θα παθεις αμα μαθουν οι ινδοι οτι τρως μπιφτεκακια και μπριζολες μοσχαρισιες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα 
έξω από το δωμάτιο μου έχω κάτσει ένα έντομο και έχει αποκλειστεί ανάμεσα στο παράθυρο και στην σήτα 
θέλω να μου πείτε άμα ξέρετε τι έντομο είναι 

entomo.jpg

Επεξ/σία από babiscool11
Δημοσ.

Να έχεις το νου σου. Πρέπει να είναι φιλαράκι του σκαθαριού που χάθηκε και το ψάχνει.Πιθανώς απεσταλμένο από κάποιο Φαραώ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...