Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, xaerialtwistx said: Το Switch δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το mobile gaming μιας και ναι μεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον δρόμο, αλλά τότε ανήκει στις portable κονσόλες, οι οποίες πάντα υπήρχαν και μια χαρά τα πηγαίνανε σε πωλήσεις. Το mobile gaming είναι εντελώς άλλη κατηγορία και πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια βγαίνουν μόνο για εντυπωσιασμό, επειδή υπάρχει το κατάλληλο hardware, αλλά είναι κυριολεκτικά αδύνατον να τα απολαύσεις (τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν κατάφερα να νιώσω πως διασκεδάζω παίζοντας home τίτλους σε 5" οθόνες αφής, απλά σκότωνα τον χρόνο μου προσπαθώντας). Το τελευταίο παιχνίδι που απόλαυσα σε κινητό ήταν το Asphalt στο Nokia 6600, από εκεί και πέρα μόνο adventures και puzzles που δεν έχουν απαιτήσεις στον χειρισμό. Είναι το προσωπικό σου γούστο αυτό, απολύτως σεβαστό. Εγώ από την άλλη μπορώ να παίξω οποιοδήποτε τίτλο σε 6-8 ίντσες χωρίς να χάνω μέρος της εμπειρίας, εφόσον μπορεί να παιχτεί με gamepad. Όπως έχω ξαναπεί ήδη streamάρω την πλειοψηφία των PC games μου στο κινητό μου. 6 hours ago, jimandri9000 said: Πάει.. πέθαναν για τα καλά οι φορητές παιχνιδομηχανές με τα τερατοκινητά που υπάρχουν πλέον και που θα δούμε στο μέλλον. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Είναι η απόδειξη ότι έχουμε ανάγκη για περισσότερες dedicated gaming φορητές συσκευές. 5 hours ago, ChimairaX said: Πολύ πλάκα επίσης έχει όταν σε τέτοια παιχνίδια οι εξυπνάκηδες τα τρέχουν σε Android Emulators στο PC. Δεν ξερω τι εννοείς με αυτό. 4 hours ago, Cell_7 said: Αν περιμένεις να δεις γραφικά καλύτερα από iOS σου έχω άσχημα νέα... Για να πάρεις μία ηδέα για το πόσο χάλια θα είναι, το iPhone X που έχει τα καλύτερα scores σε geekbench κτλπ, τρέχει το Fortnite στα 1460 x 665 με πολύ βασικές ρυθμίσεις σε σχέση με κονσόλες. Άρα επομένως, το ποστ σου αποδεικνύει ότι οι ναυαρχίδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε heavy gaming και χρειάζεται άλλη κατηγορία κινητών για αυτό. Να το βλέπουν αυτό όσοι θεωρούν ότι δεν χρειάζονται gaming κινητά, γιατί νομίζουν ότι είναι ίδια με τις ναυαρχίδες. Ευχαριστώ για το ποστ. 1 hour ago, liberostelios said: Προφανώς και έχει άπειρο ψωμί, αφού είναι πολύ πιο φθηνό development με πολύ μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους για τις εταιρείες! Δυστυχώς, εμείς οι "παλιοί" που μάθαμε με τα κουμπιά είτε σε κονσόλες, είτε σε υπολογιστή αρχίζουμε να μένουμε έξω από αυτήν την εποχή. Προσωπικά, δε λέω όχι στο mobile gaming αλλά σε πιο χαλαρές καταστάσεις (ΜΜΜ κτλ). Προτιμώ το σοβαρό παιχνίδι να έχει αρχή, μέση και τέλος. Κι εγώ με κουμπιά παίζω στο κινητό μου, όπως στις φορητές κονσόλες μου. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Άρα επομένως, το ποστ σου αποδεικνύει ότι οι ναυαρχίδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε heavy gaming και χρειάζεται άλλη κατηγορία κινητών για αυτό. Να το βλέπουν αυτό όσοι θεωρούν ότι δεν χρειάζονται gaming κινητά, γιατί νομίζουν ότι είναι ίδια με τις ναυαρχίδες. Ευχαριστώ για το ποστ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να βγουν "gaming" κινητά, δεν υπάρχει αντίστοιχη nVidia για τα κινητά για να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτόν τον τομέα, τα "gaming" κινητά είναι κυριολεκτικά smartphones με το καλύτερο SOC όπως κάθε ναυαρχίδα με μεγάλη μπαταρία και ηχεία, δεν ξεχωρίζουν και κάποιο ουσιώδης τρόπο. Αλλά ακόμα και να υπήρχε κάτι, στο android δεν υπάρχει η αγορά, δεν αξίζει το RnD καθώς στο Play Store περνάει πολύ λιγότερο χρήμα απο ότι στο App Store ενώ έχει πολλαπλάσιες συσκευές, οι χρήστες android είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα, οπότε χωρίς χρήμα, δεν υπάρχει αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δεν κατάφερα ποτέ στην ζωή μου να στοχευσω με μοχλό, δεν θέλω να φανταστώ σε πόσα κόμματια θα διαλυθεί το κινητό αν προσπαθήσω να στοχευσω με touchscreen. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laradoomed123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Λογικό μου ακούγεται..το συγκεκριμένο παιχνίδι πάει να σπάσει όλα τα κοντέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 hours ago, Cell_7 said: Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να βγουν "gaming" κινητά, δεν υπάρχει αντίστοιχη nVidia για τα κινητά για να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτόν τον τομέα, τα "gaming" κινητά είναι κυριολεκτικά smartphones με το καλύτερο SOC όπως κάθε ναυαρχίδα με μεγάλη μπαταρία και ηχεία, δεν ξεχωρίζουν και κάποιο ουσιώδης τρόπο. Αλλά ακόμα και να υπήρχε κάτι, στο android δεν υπάρχει η αγορά, δεν αξίζει το RnD καθώς στο Play Store περνάει πολύ λιγότερο χρήμα απο ότι στο App Store ενώ έχει πολλαπλάσιες συσκευές, οι χρήστες android είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα, οπότε χωρίς χρήμα, δεν υπάρχει αγορά. Και; Ο 845 είναι σίγουρα καλύτερος από τον Χ1 του NSw και λογικά πλησιάζει τα flops του ΟG Xbox One. Τα specs φτάνουν και περισσεύουν. Για το ότι δεν δίνονται τόσα λεφτά στο Play όσα στο App Store δεν φταίνε οι users, αλλά η Google και οι pubs της κάθε app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Malthador είπε Και; Ο 845 είναι σίγουρα καλύτερος από τον Χ1 του NSw και λογικά πλησιάζει τα flops του ΟG Xbox One. Τα specs φτάνουν και περισσεύουν. Για το ότι δεν δίνονται τόσα λεφτά στο Play όσα στο App Store δεν φταίνε οι users, αλλά η Google και οι pubs της κάθε app. Τι εννοείς "και";;; Το Nintendo Switch έχει αποκλειστικά παιχνίδια λόγο πλατφόρμας οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις, όπως και το XBOX και το PlayStation. Είναι συσκευές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για gaming, από το UI, στην γλώσσα, στα χειριστήρια. Σε αντίθεση με τα smartphones που απλά τυχαίνει να μπορούν να παίξουν κάποια βασικά παιχνίδια με αστεία γραφικά. Όσον αφορά τα flops, σύμφωνα με αυτήν την πηγή που αναφέρει τα flops της κάθε συσκευής, το Xbox One έχει περίπου 3 φορές περισσότερα flops από τον 835. Εκτός και αν έχασα κάποιο επεισόδιο, ο 845 δεν είναι 3 φορές καλύτερος από τον 835 σε θέμα flops οπότε αν μπορείς να μου δώσεις μία πηγή για τα λεγόμενα σου να το κοιτάξω θα το εκτιμούσα. Καμία Google και publisher δεν φταίει για την εφαρμογή, από την στιγμή που βλέπεις την ίδια εφαρμογή και στις δύο πλατφόρμες οι Apple χρήστες να έχουν κάνει πολύ περισσότερες αγορές με λιγότερα downloads είναι πολύ φανερό τι συμβαίνει, υπάρχουν πολλά παραδείγματα για αυτό αν το ψάξεις. Φυσικά υπάρχει και το ριζικό πρόβλημα της γλώσσας προγραμματισμού, η JAVA είναι εκ φύσεως πολύ λιγότερο αποδοτική σε σχέση με Swift οπότε ακόμα και αν σταματήσει η Apple για 2-3 χρόνια να ανανεώνει επεξεργαστές και την φτάσει η αγορά, χάρης σε αυτό πάλι θα υπάρχει πρόβλημα καθώς αμφιβάλω να βγάλει η Apple φορητή συσκευή αποκλειστικά για gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το "και" πήγαινε στο σχόλιο περί Nvidia. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα η κουβέντα, όταν θα γίνουν πιο εμπορικά τα gaming smartphones θα δούμε αν οι users θα τα σκάνε ή όχι φάει τότε θα δούμε πως θα ξετυλιχτει το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skapaneas Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Hmm 1000 euro gia kinito ikano na trexei AAA game vs 1300 euro gia PC ikano na liwsei kathe game sta 1080p, mouse keyboard vs touch screen. Den yparxei sygkrisi. Opote milame gia fps casual Kai high end tha milame gia PC games. To mobile gaming einai apparently Ena gimick na paizeis Pokemon go I Kati analogo. Isws se merika xronia na ginei efikto Alla tha prepei pali na kouvalas periferiaka mouse keyboard Kai na symvivazese me 5 intses othones vs 19+ Lose lose gia kathe sovaro gamer no idea pio einai to Target group tous. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από skapaneas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το "και" πήγαινε στο σχόλιο περί Nvidia. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα η κουβέντα, όταν θα γίνουν πιο εμπορικά τα gaming smartphones θα δούμε αν οι users θα τα σκάνε ή όχι φάει τότε θα δούμε πως θα ξετυλιχτει το νήμα. Το Χ1 είναι soc του 2015, χρειάστηκε 3 χρόνια για να το ξεπεράσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα