Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ότι δηλαδή ο υπόκοσμος των κυνομαχιων στην Ελλαδα χάκαρε ή έστησε με τον τύπο ένα θέατρο ότι χακαριστηκε για να μη "βγει στη σύνταξη" ο τιμωρός των κυνομαχιων ...

Γιατι δηλαδή αν έλεγε απλά, κουραστικά και το κλείνω, κάποιος θα του έλεγε κάτι.

...

Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο. 

Αν ασχολιόσουν με το θεμα θα καταλάβαινες. Εδώ τρώνε πόλεμο οι "απλοί" εθελοντές που τρέχουν δεξιά κι αριστερά, όχι αυτος που τους χαλούσε την πιάτσα. 

Τον αν ο τύπος είχε κι αλλα θέματα κανεις δεν το ξέρει. Απο πρωτο χέρι ξερω ποςο μεγάλο καλο έκανε σε ποςα ζώα και εκει στέκομαι.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, palawiaris είπε

Έπεσε λάδωμα μήπως;

nipoa το έσβησα γιατί κυκλοφορεί ο μπαμπούλας 

Φιλαρακι αλλαξε την υπογραφη σου, πατησα σφαλιαρα στην οθονη... Δεν ειμαστε για εξοδα τετοιες εποχες.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gas7777 είπε

Τη δράση του συγκεκριμένου ανθρώπου τη ξέρετε ; Γνωρίζεται πχ πόσα ζώα έχει σώσει; Αυτά που είπε τα ακούσατε καλά; Διότι ο άνθρωπος αυτό που λέει είναι ότι έσπασαν το απόρρητο του και ουσιαστικά τον παρακολουθούσαν και τον απειλούσαν Φοβήθηκε και το έκλεισε. 

Φανταστείτε τι κόσμος υπάρχει εκεί έξω που απειλούσαν έναν άνθρωπο που βοηθάει τα ζώα. 

Αν το λες για μένα, γνωρίζω την δράση του, και κατάλαβα και τι εννοεί. Παρόλα αυτά, "σπάσιμο" του απορρήτου και γενικότερα η απόκτηση πρόσβασης σε άλλο υπολογιστή χωρίς την άδεια του κατόχου, απαιτεί μια διαδικασία και σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να πέσεις και εσύ σε λάθη με τα μέτρα ασφαλείας στον υπολογιστή σου. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Φιλαρακι αλλαξε την υπογραφη σου, πατησα σφαλιαρα στην οθονη... Δεν ειμαστε για εξοδα τετοιες εποχες.

Τέτοια οθόνη που έχεις που δεν μπορείς να διακρίνεις τις εικόνες απο την πραγματικότητα, μόνο για σφαλιάρες είναι. Οπότε θα με ευχαριστείς κάποια μέρα για το καλό που σου κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Μπορεις να την κανεις αγνοηση :P
Και εμενα με ενοχλουν κατι υπογραφες με ζωυφια,τρωνε επιτοπου αποκρυψη :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εκατσα να το δω ολο αλλα στα γρηγορα που το ειδα,αυτα τα <<μπορει να λεω καμια καφριλα με τους φιλους μου ομως ο αλγοριθμος να το διαβασει αλλιως>> μου κανουν μπαμ πως κατι βρωμαει πολυ ασχημα στην υποθεση και ποιος ξερει τι εχει κανει. Για να μη σχολιασω το γεγονος οτι ενω η δουλεια του εχει να κανει με υπολογιστες και πισω εχει ολοκληρες στιβες με αρχεια και τα σχετικα,ξαφνικα ειχε ξεχασει να ασχοληθει με το αντιβαιρους. Παντα δεν μου κολλουσε κατι σε αυτον και δεν ειχε καμια σχεση με την εμφανιση του. Ολη αυτην η αυτοπροβολη του για το ποσο αγιος και φιλοζωος ειναι γινεται ενοχλητικη απο ενα σημειο και μετα. Κι επειτα μονο με σκυλια τον εχω δει να ασχολειται. Αυτο δεν τον κανει φιλοζωο,απλως αγαπαει πολυ τα σκυλια προφανως.

Επεξ/σία από livefreeordie
  • Like 5
Δημοσ.

Ναι να μην κρίνουμε αλλά άντε τώρα σου λέω εγώ να δεις καλοκαιράκι τον τύπο με κοντό παντελόνι φανελάκι με ράντα χωρίς καπέλο να περνάει απέναντι.!!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι δίπλα ο κολητός σου η κοπέλα σου ένας φίλος τέλος πάντων δεν θα πεις τίποτε.Μούγκα.Θα το αφήσεις να περάσει ασχολίαστο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σαν κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται.Εγώ αν δεν πω τίποτε θα σκάσω.:lol:

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ladakis είπε

αυτά ειναι στερεότυπα

δεν πρέπει να κρίνουμε απο την εμφάνιση 

Σαφώς και συμφωνώ. Αλλά εμείς οι ίδιοι που τα λέμε αυτά, θα βάλουμε ένα καλό πουκάμισο όταν πάμε σε συνέντευξη για δουλειά και επίσης περιμένουμε το ίδιο σαν εργοδότες.

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κάποια πρότυπα που δε μπορείς να ξεφεύγεις πολύ. Ο τύπος που μιλάμε, ξεφεύγει πολύ κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/19/2018 στις 10:43 ΠΜ, palawiaris είπε

nipoa το έσβησα γιατί κυκλοφορεί ο μπαμπούλας 

το καταλαβα μαν. μην τους θιξουμε το ορθιο ζωο ...

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξανάνοιξε για όσους ενδιαφέρεστε να κάνετε καταγγελίες σε όσους κακοποιούν τα ζώα ή απλά δεν γουστάρετε εσείς τα σκυλιά και θέλετε να κάνετε κακό στους γείτονες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...