sakkoz Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 εχω το εξης θεμα καθως παιζω ή ειμαι στο ιντερνετ το πσ κολαει τελείως και μενει στην εικονα που ειμαι και πρεπει να το κανω ρεσετ μετα εχω κανει φορματ,εχω αλλαξη θεσεις τις ραμ,κοιταξα αν η ραμ δουλευουν κομπλε επεξεργαστης δεν ειναι ουτε θερμοκρασιες επεξεργαστη εχω αλλαξη εδω και ενα μηνα νομιζα οτι κολαγε απο τον επεξεργαστη γιατι τον εχω 4με5 χρονια και ειπα θα αρχισε να τα κακαρονε και εβαλα fx-8350 με την καινουργια την ψυκτρα τους σκληρους τους τσεκαρα με το προγραμμα ΗD SENTINEL και κομπλε λετε να ειναι καρτα γραφικων ή mobo?
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, sakkoz είπε εχω το εξης θεμα καθως παιζω ή ειμαι στο ιντερνετ το πσ κολαει τελείως και μενει στην εικονα που ειμαι και πρεπει να το κανω ρεσετ μετα εχω κανει φορματ,εχω αλλαξη θεσεις τις ραμ,κοιταξα αν η ραμ δουλευουν κομπλε επεξεργαστης δεν ειναι ουτε θερμοκρασιες λετε να ειναι καρτα γραφικων? μπα καρτα γραφικων χλωμο αλλα δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν γινεται για το pc σου γενικα και για τα κολληματα..ειναι μονο στο νετ η γενικοτερα.. κατεβασε και αυτο και δες θερμοκρασιες γενικα και χρηση επεξεργαστη κλπ στο ιντερνετ και γενικοτερα... https://www.hwinfo.com/download.php
sakkoz Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, Ghost007 είπε μπα καρτα γραφικων χλωμο αλλα δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν γινεται για το pc σου γενικα και για τα κολληματα..ειναι μονο στο νετ η γενικοτερα.. κατεβασε και αυτο και δες θερμοκρασιες γενικα και χρηση επεξεργαστη κλπ στο ιντερνετ και γενικοτερα... https://www.hwinfo.com/download.php επεξεργαστη εχω αλλαξη εδω και ενα μηνα νομιζα οτι κολαγε απο τον επεξεργαστη γιατι τον εχω 4με5 χρονια και ειπα θα αρχισε να τα κακαρονε και εβαλα fx-8350 με την καινουργια την ψυκτρα τους σκληρους τους τσεκαρα με το προγραμμα ΗD SENTINEL και κομπλε
FORIS78 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 αν έχεις win10 και έκανες το πρόσφατο update σε 1803 είναι πολύ πιθανόν να φταίει αυτό για τα κολλήματα, αν ναι ξανά βάλε την 1709. 2
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 αφου λες στα κανει και στα παιχνιδια θα ελεγα κοιτα γενικως την χρηση της ραμ του επεξεργαστη κλπ και της συχνοτητες αν εχεις nvidia καρτα με κανα msi afterburner π.χ παρακολουθα λιγο μηπως δεις τπτ περιεργο... φυσικα μπορει να ειναι και αλλα πραγματα αλλα τεσπα ας το ψαξουμε λιγο γενικα μπας και βρουμε κανα ακρη... επισης αν δε το εχεις κανει ηδη πηγαινε στο πινακα ελενχου και βαλε τα settings στο power στο performance... μηπως σου κανει τπτ ανεβοκατεβασματα το cpu και σκαλωνει ... απο εκει και περα πιθανοι ενοχοι θα ελεγα κανα τροφοδοτικο η μητρικη αν δεν ειναι θεμα software...
mr.robot Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 19/5/2018 στις 3:13 ΠΜ, sakkoz είπε εχω το εξης θεμα καθως παιζω ή ειμαι στο ιντερνετ το πσ κολαει τελείως και μενει στην εικονα που ειμαι και πρεπει να το κανω ρεσετ μετα εχω κανει φορματ,εχω αλλαξη θεσεις τις ραμ,κοιταξα αν η ραμ δουλευουν κομπλε επεξεργαστης δεν ειναι ουτε θερμοκρασιες επεξεργαστη εχω αλλαξη εδω και ενα μηνα νομιζα οτι κολαγε απο τον επεξεργαστη γιατι τον εχω 4με5 χρονια και ειπα θα αρχισε να τα κακαρονε και εβαλα fx-8350 με την καινουργια την ψυκτρα τους σκληρους τους τσεκαρα με το προγραμμα ΗD SENTINEL και κομπλε λετε να ειναι καρτα γραφικων ή mobo? δωσε πληροφοριες, τι συστημα εχεις; ποια windows
sakkoz Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν φταιει το update απο τα windows το εκανε και πριν Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από sakkoz
basilisgate13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 δοκιμασε τροφοδοτικο αλλο αν δεν ειναι τα windows ,δισκος,ραμ μαλλον το τροφοδοτικο,καρτα ειναι τα επομενα στην λιστα
sakkoz Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/5063660/Aerocool-KCAS-600.html#reviews αυτο το τροφοδοτικο εχω.το εχω στο power high performance τη ΜΟΒΟ-ΡΑΜ τα εχω περιπου 4 χρονια λετε η μητρικη να φταιει? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από sakkoz
mr.robot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το πιο πιθανο εφοσον εχεις δοκιμασει φορματ οπως λες κλπ ειναι να φταιει η καρτα γραφικων . Δοκιμασες να παιξεις με τους drivers διαφορες εκδοσεις; Επισης τι παιχνιδια παιζεις , ισως δεν τα σηκωνει το συστημα σου, αν κολλαει ο υπολογιστης που το πιο πιθανο ειναι να κολλαει οταν παιζεις τοτε λογικα δεν θα το σηκωνει ο υπολογιστης σου.
bebius Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δε ξέρω πόση σημασία έχει, αλλά με την προηγούμενη της 1803 έκδοσης είχα συχνά τέτοιο κόλλημα με τον fx 8320 για 2-3 μήνες, πρώτη φορά στα 5 χρόνια που τον έχω. Μετά το update δε ξανασυνέβη.
mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Αν παγώνει η εικόνα και μένει εκει κολλημένη μέχρι να κάνεις restart κατα πάσα πιθανότητα κάρτα γραφικών,το εχω συναντισει πολλές φορες το πρόβλημα σε παλιές κάρτες κολλάει η εικονα παγώνει το κάνει ακομα και αν δεν παιζεις καποιο game. Οταν κολλάει η εικόνα παγώνει ειναι καθαρή εικόνα?η εχει παραμορφωθει να εχει κοκκινα πιξελ πχ? ο ηχος επίσης τι κάνει κολλάει και ακουγετε κολλημένος στα ακουστικα η σταματάει εντελός?
SeXBOX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Αν βλέπεις γραμμές (Artifacts) κάρτα γραφικών είναι 99.9%, κανε της μια αξιοπρεπή κηδεία και πήγαινε για την επόμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα