Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Xiaomi Huami Amazfit Smart Watch Stratos 2 - 155 euro @ Amazon.uk [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Questioner είπε

Θεωρώ πως από Ευρωπαικό μαγαζί δύσκολα θα δούμε τέτοια τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) μέσα σε διάστημα 3-4 μηνών. Ο κινέζος σίγουρα σε ένα 5-6μηνο θα το έχει ρίξει κοντά στο 100αρικο με κουπόνι και περιορισμένα κομμάτια.

Εκεί είναι και η τιμή που θα το χτύπαγα όπως το σκέφτομαι τώρα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Το συγκεκριμένο ρολόι το παίρνει κάποιος για τις smart λειτουργίες του, όχι για επαγγελματικό αθλητισμό.Υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα και δίνει το κάτι παραπάνω από τα απλά smartband

2 ώρες πριν, kronos73 είπε

και για την εμφάνιση θα έλεγα, υποκειμενικό αλλά αν μου περισσεύανε θα το σκεφτόμουνα και ας μην είμαι πολύ αθλητικός.

Λάθος και οι 2.

Το συγκεκριμένο το παίρνει κάποιος για τις αθλητικές του δυνατότητες και μετά για τις smart. 

Όπως προείπα μιλάμε για κλειστό λειτουργικό που έχει περιορισμούς αλλά προσφέρει ένα σταθερό περιβάλλον για τα εξειδικευμένα sport features.

Για την εμφάνιση δε χρειάζονται σχόλια, ότι αρέσει στον καθένα.

Δημοσ.

Ως πρόσφατος αγοραστής και πρώην χρήστης Fitbit έχω πει τη γνώμη μου ότι τα επιπλέον χρήματα που ζητά η Fitbit και πιθανόν και εταιρείες όπως η Garmin δικαιολογούνται. 

Στο Geekbuying με κουπόνι VPOHREBW έχει 131€ αλλά δε ξέρω τι γίνεται με τελωνεία, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.

Δεδομένου ότι το Amazon είναι φθηνότερο και από το Honorbuy που το αγόρασα εγώ, θα προτιμούσα το Amazon. Με το Honorbuy από την άλλη, το έχεις σε δύο ημέρες στα χέρια σου. 

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 5:45 ΜΜ, kronos73 είπε

????

Σορρυ κάτι δεν πιάνω

Gshock maharishi edition, χτύπα στον γουγλι

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Gshock maharishi edition, χτύπα στον γουγλι

Αααα G shock....γιατι γουγλαρα σκετο Maharishi και...

Screenshot-2018-5-21 maharishi - Google Search.png

Δημοσ.

ρε παιδες παιζει να το δουμε απο κοντα  σε καποιο μαγαζι πλεον το συγκεκριμενο; εχω λεπτους καρπους και "φοβαμαι" να το παρω κ να ειναι υπερβολικα τεραστιο... :/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

ρε παιδες παιζει να το δουμε απο κοντα  σε καποιο μαγαζι πλεον το συγκεκριμενο; εχω λεπτους καρπους και "φοβαμαι" να το παρω κ να ειναι υπερβολικα τεραστιο... :/

Το εχω εδω και 2 βδομαδες!!! Απο που εισαι??

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kallair είπε

46"κάσα έχει, πάρε ένα μέτρο και υπολόγισε

Δημοσ.

Άρα ξεμείναμε με δύο λύσεις. Είτε από honorbuy στα 160 ευρώ είτε απο skroutzoμάγαζο στα 198. (Αναφέρομαι σε σχετικά γρήγορες παραδόσεις)

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...