DownUNDERground Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Questioner είπε Θεωρώ πως από Ευρωπαικό μαγαζί δύσκολα θα δούμε τέτοια τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) μέσα σε διάστημα 3-4 μηνών. Ο κινέζος σίγουρα σε ένα 5-6μηνο θα το έχει ρίξει κοντά στο 100αρικο με κουπόνι και περιορισμένα κομμάτια. Εκεί είναι και η τιμή που θα το χτύπαγα όπως το σκέφτομαι τώρα.
Looter Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Το συγκεκριμένο ρολόι το παίρνει κάποιος για τις smart λειτουργίες του, όχι για επαγγελματικό αθλητισμό.Υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα και δίνει το κάτι παραπάνω από τα απλά smartband 2 ώρες πριν, kronos73 είπε και για την εμφάνιση θα έλεγα, υποκειμενικό αλλά αν μου περισσεύανε θα το σκεφτόμουνα και ας μην είμαι πολύ αθλητικός. Λάθος και οι 2. Το συγκεκριμένο το παίρνει κάποιος για τις αθλητικές του δυνατότητες και μετά για τις smart. Όπως προείπα μιλάμε για κλειστό λειτουργικό που έχει περιορισμούς αλλά προσφέρει ένα σταθερό περιβάλλον για τα εξειδικευμένα sport features. Για την εμφάνιση δε χρειάζονται σχόλια, ότι αρέσει στον καθένα.
imvrios Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ως πρόσφατος αγοραστής και πρώην χρήστης Fitbit έχω πει τη γνώμη μου ότι τα επιπλέον χρήματα που ζητά η Fitbit και πιθανόν και εταιρείες όπως η Garmin δικαιολογούνται. Στο Geekbuying με κουπόνι VPOHREBW έχει 131€ αλλά δε ξέρω τι γίνεται με τελωνεία, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Δεδομένου ότι το Amazon είναι φθηνότερο και από το Honorbuy που το αγόρασα εγώ, θα προτιμούσα το Amazon. Με το Honorbuy από την άλλη, το έχεις σε δύο ημέρες στα χέρια σου.
kronos73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, vrwmiaris είπε maharisi ???? Σορρυ κάτι δεν πιάνω
vrwmiaris Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 19/5/2018 στις 5:45 ΜΜ, kronos73 είπε ???? Σορρυ κάτι δεν πιάνω Gshock maharishi edition, χτύπα στον γουγλι 1
kronos73 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Gshock maharishi edition, χτύπα στον γουγλι Αααα G shock....γιατι γουγλαρα σκετο Maharishi και...
kallair Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 ρε παιδες παιζει να το δουμε απο κοντα σε καποιο μαγαζι πλεον το συγκεκριμενο; εχω λεπτους καρπους και "φοβαμαι" να το παρω κ να ειναι υπερβολικα τεραστιο... :/
apostolispk Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, kallair είπε ρε παιδες παιζει να το δουμε απο κοντα σε καποιο μαγαζι πλεον το συγκεκριμενο; εχω λεπτους καρπους και "φοβαμαι" να το παρω κ να ειναι υπερβολικα τεραστιο... :/ Το εχω εδω και 2 βδομαδες!!! Απο που εισαι??
vrwmiaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, kallair είπε ρε παιδες παιζει να το δουμε απο κοντα σε καποιο μαγαζι πλεον το συγκεκριμενο; εχω λεπτους καρπους και "φοβαμαι" να το παρω κ να ειναι υπερβολικα τεραστιο... :/ 46"κάσα έχει, πάρε ένα μέτρο και υπολόγισε
mpokwsths Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 10€ κάτω δε βγαίνει από το γαλλικό Amazon; https://www.amazon.fr/dp/B07BTKVG7S
dimis_pj Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, mpokwsths είπε 10€ κάτω δε βγαίνει από το γαλλικό Amazon; https://www.amazon.fr/dp/B07BTKVG7S Το κοίταξα κι εγώ χθες γιατί πλεον στο αγγλικό amazon λεει unavailable, αλλά από το γαλλικό δεν το στέλνει Ελλάδα..
emiliosk Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Άρα ξεμείναμε με δύο λύσεις. Είτε από honorbuy στα 160 ευρώ είτε απο skroutzoμάγαζο στα 198. (Αναφέρομαι σε σχετικά γρήγορες παραδόσεις) Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ναι αυτές οι 2 λύσεις υπάρχουν αν θέλεις κάτι γρήγορο και το βιάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα