milos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.co.uk/Xiaomi-Amazfit-Stratos-Smartwatch-Waterproof/dp/B07CBSYM1R/ Αυτήν την στιγμή το έχει out of stock αλλά νομίζω αξίζει την αναμονή μιας και είναι απ την χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει με 122,30 λίρες . Skroutz από 198 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/14388963/Xiaomi-Amazfit-2.html#reviews https://www.bestprice.gr/item/2155303811/xiaomi-amazfit-2-black.html?qid=3ffORbI0OaN_60cbb&seq=1 https://uk.camelcamelcamel.com/Xiaomi-Amazfit-Stratos-Smartwatch-Waterproof/product/B07CBSYM1R?active=summary Οι ειδικοί ας μας πουν εάν αξίζει . Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από milos 2
Questioner Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η τιμή για Ευρώπη (και English version) είναι πολύ καλή. Ουσιαστικά κυμαίνεται στα επίπεδα Κίνας αλλά με την υποστήριξη που μπορείς να έχεις από το Amazon. Το καθαρό λινκ χωρίς referral είναι αυτό. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Questioner
Eliaskat Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 εχει παιξει και στα 140 ευρω απο κινα με ασφαλεια τελωνειου, αλλα σιγουρα προτιμώ να δώσω κατι παραπανω και να εχω να κανω με το αμαζον...
DownUNDERground Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Πάντως το ρολόι κυκλοφορεί νομίζω κανα 2μηνο και ήδη γίνονται καλές εκπτώσεις. Συνεπαγωγικά νομίζω ότι αν κάποιος δεν το βιάζεται και περιμένει λίγους μήνες επιπλέον θα το βρίσκει σε ακόμα καλύτερη τιμή. 5
turbat0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πάντως το ρολόι κυκλοφορεί νομίζω κανα 2μηνο και ήδη γίνονται καλές εκπτώσεις. Συνεπαγωγικά νομίζω ότι αν κάποιος δεν το βιάζεται και περιμένει λίγους μήνες επιπλέον θα το βρίσκει σε ακόμα καλύτερη τιμή. Σωστό, αλλά συμβαίνει σχεδόν με όλα τα είδη τεχνολογίας διότι απαξιώνονται ραγδαία.
DownUNDERground Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι οκ δε διαφωνούμε. Απλά λέω ότι λογικά θα κάνει ένα μεγάλο μπαμ προς τα κάτω κάποια στιγμή όχι πολύ μακριά. Το λέω και λίγο με τη λογική να υπενθυμίσω ότι δεν είναι ένα κανονικό ρολόι που δε θα κυμανθεί και τόσο η τιμή του. Προσωπικά ας πούμε, ενώ η "λογική" του smart ρολογιού δε με βολεύει πολύ (άάάλλη μια συσκευή για φόρτιση...), το συγκεκριμένο επειδή είναι το πρώτο smart που πραγματικά μου αρέσει εμφανισιακά, θα μπορούσα να το αγοράσω. Αλλά επειδή δεν καίγομαι κι όλας δε θα κινηθώ άμεσα, καθώς πιστεύω ότι θα το βρω και σε καλύτερη τιμή το επόμενο διάστημα. Προσωπική μου εκτίμηση βέβαια. Μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από DownUNDERground
Looter Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Το αν το ρολόι κάνει για κάποιον είναι συνάρτηση του τι δραστηριότητες θέλει να μετρήσει και πόσο σημαντική είναι η μεγάλη ακρίβεια των αποτελεσμάτων. Σοβαρο τριαθλητικο ρολόι στα 150 ευρώ δεν υπάρχει σήμερα που μιλάμε. Το ρολογάκι όμως τους θέματος θα ικανοποιήσει αρκετούς περιστασιακούς ή ερασιτέχνες αθλητές που θέλουν απλά να κάνουν monitor τις προπονήσεις τους. Εχετε υπόψιν ότι μιλάμε για ένα ρολόι το οποίο φοράει custom λειτουργικό της Xiaomi το οποίο σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι εγγυημένο με τη μελλοντική υποστήριξη σε features. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι το ρολόι θα σταματήσει να δουλεύει... Παραθετω μια μικρή πρόταση - συμπέρασμα για το ρολόι από ένα review που διάβασα : ” The STRATOS is NOT an appropriate watch for a competitive athlete. But for a sporty person who also wants a smart sports toy then this is a great device. If it’s your first tri watch or a running-with-music watch then it’s a nice choice” Το παραπάνω γράφτηκε ενώ το ρολόι κόστιζε πολύ περισσότερο από την τιμή του θέματος όποτε τώρα είναι ακόμα καλύτερο deal. Απλά όποιος το επιλέξει να ξέρει τους λόγους.
kronos73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, vadergr είπε Έχει oled display? Reflective low-power color display Είναι φτιαγμένο για να βλέπεις πολύ καλά στον ήλιο αφού ουσιαστικά είναι ένα "κυριλέ" sport watch και ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα garmin. Από ότι έχω δει σε review σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού θα πρέπει να ανοίξεις το backlight με το κεντρικό κουμπί
vrwmiaris Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Το συγκεκριμένο ρολόι το παίρνει κάποιος για τις smart λειτουργίες του, όχι για επαγγελματικό αθλητισμό.Υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα και δίνει το κάτι παραπάνω από τα απλά smartband 1
kronos73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε το παίρνει κάποιος για τις smart λειτουργίες του και για την εμφάνιση θα έλεγα, υποκειμενικό αλλά αν μου περισσεύανε θα το σκεφτόμουνα και ας μην είμαι πολύ αθλητικός.
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, kronos73 είπε και για την εμφάνιση θα έλεγα, υποκειμενικό αλλά αν μου περισσεύανε θα το σκεφτόμουνα και ας μην είμαι πολύ αθλητικός. Περίμενε λίγο καιρό και θα πέσει και άλλο η τιμή του. Πάντα έτσι γίνεται. Μετά θα σου φαίνεται πιο ελκυστικό στην αγορά του 2
vrwmiaris Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, kronos73 είπε και για την εμφάνιση θα έλεγα, υποκειμενικό αλλά αν μου περισσεύανε θα το σκεφτόμουνα και ας μην είμαι πολύ αθλητικός. Ρε συ κόσμημα είναι, το προτιμώ πλέον αντί του maharisi μου.αδιάβροχο,καρμπον, κουκλί.περιμένω το πορτοκαλί λουρί από το πρώτο να του βάλω για να γίνει ωραιότερο 1
Questioner Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Θεωρώ πως από Ευρωπαικό μαγαζί δύσκολα θα δούμε τέτοια τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) μέσα σε διάστημα 3-4 μηνών. Ο κινέζος σίγουρα σε ένα 5-6μηνο θα το έχει ρίξει κοντά στο 100αρικο με κουπόνι και περιορισμένα κομμάτια.
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Questioner είπε Ο κινέζος σίγουρα σε ένα 5-6μηνο θα το έχει ρίξει κοντά στο 100αρικο με κουπόνι και περιορισμένα κομμάτια. Ε ναι όπως γίνεται πάντα Πάντως εγώ θα περιμένω να πέσει η τιμή του.δεν πρέπει να βιαζόμαστε για τέτοια είδη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα