Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας .αν μπορειτε να μου πειτε για ps4 emulator τι ισχυει.

Και ποιον emulator  μου προτεινετε.

Και παλι σας ευχαριστω!!:rolleyes:

Ξεχασα να πω να παιζω στον υπολογιστη χωρις κονσολα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας.δεν ξερω αν ειμαι ατο σωστο φορουμ.απλα θ ηθελα ν ρωτησω αν υπαρχει για ps4 emulator.κ τι hardware se laptop.θα χρειαζοταν για να τον εγκαταστησω.βλεπω διαφορα στο youtube.αλλα τα πιο πολλα που βλεπουμε εκει ειναι fake.σας ευχαριστω για οποια απαντηση σας...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε

Καλησπερα σας.δεν ξερω αν ειμαι ατο σωστο φορουμ.απλα θ ηθελα ν ρωτησω αν υπαρχει για ps4 emulator.κ τι hardware se laptop.θα χρειαζοταν για να τον εγκαταστησω.βλεπω διαφορα στο youtube.αλλα τα πιο πολλα που βλεπουμε εκει ειναι fake.σας ευχαριστω για οποια απαντηση σας...

δεν υπάρχει φίλε εαν το θες τόσο πολύ αγόρασε το.Και να υπήρχε θα ήθελε πολύ δυνατό υπολογιστή για να τρέξει τα παιχνίδια πχ κάρτα γραφικών 1070+ και επεξεργαστή τούμπανο.Δυστυχως το emulation απο το ps2 και μετά έγινε δυσκολότερο και με μεγαλύτερες απαιτήσεις.

• Sad 1
Δημοσ.

Είναι σε εμβρυακό στάδιο. Του PS3.τον τελευταίο χρόνο κάναν breakthrough και πια τρέχει σε ικανοποιητικά επίπεδα γιατί πριν ήταν για κλάματα. Κάπου στο 2025 με κανά τούμπανο pc θα παίζεις ικανοποιητικά κάποια παιχνίδια.

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας.διαβασα πριν λιγο καιρο οτι δημιουργουν εναν ps4 emulator με την κωδικη ονομασια ps4 delta.μηπως γνωριζεται αν τελοιοποιηθηκε?σας ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να τον τελειοποιήσουνε, για να παίξεις κάποιο game περίπου όπως στο πραγματικό PS4 θα πρέπει οι Intel, AMD και NVidia να τελειοποιήσουνε την μεθεπόμενη γενιά hardware.

Επεξ/σία από afantos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

πραγματικά από το να έχεις hw για emulator σε σχετικά νέο σύστημα, καλύτερα να πας να πάρεις το ίδιο το σύστημα θα σου βγει πολύ πιο φθηνά, ειδικά στην περίπτωση του ps4 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι, πείτε με κυνικό αλλά τα πάντα τσάμπα σ'αυτη τη ζωή δεν γίνεται.

Μεταχειρισμένο Ps4 slim, πιο "τσάμπα"/φτηνό δεν πάει 😉

Επεξ/σία από red1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...