Niphrendil Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μολις μου ηρθε η νεα εκδοση Oreo και ξεκινησε το download... να την εγκαταστησω η να το κανω pause? ποια ειναι η γνωμη σας...
grrenarrow Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Έχω εγκαταστήσει Oreo Ενημέρωση στο Galaxy μου A3 2017 με αυτόν τον οδηγό Install Samsung Galaxy A3 Android 8.0 Oreo
Niphrendil Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Το εβαλα κανονικα, μπηκε απροβληματιστα και το κινητο πεταει! Reset εργοστασιακων δεν εκανα αν και μερικοι λενε οτι ειναι καλο να κανεις...δεν βλεπω τον λογο ομως.. αν καποιος γνωριζει και θελει ας εξηγησει
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Niphrendil είπε Το εβαλα κανονικα, μπηκε απροβληματιστα και το κινητο πεταει! Reset εργοστασιακων δεν εκανα αν και μερικοι λενε οτι ειναι καλο να κανεις...δεν βλεπω τον λογο ομως.. αν καποιος γνωριζει και θελει ας εξηγησει Όταν είναι μεγάλη η αναβάθμιση πάντα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να λειτουργήσει σωστά το λογισμικό. 1
adiasistoss Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 5/19/2018 στις 9:28 ΜΜ, saruman123 είπε Όταν είναι μεγάλη η αναβάθμιση πάντα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να λειτουργήσει σωστά το λογισμικό. Κάνουμε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για να σώσουμε τα αρχεία/φωτογραφίες κτλ ; και αυτά σώζονται 100%; αυτά που είναι σε κάρτα sd δεν χάνονται;
saruman123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πάντα κάνουμε backup. Στην sd γιατί να χαθούν αφού επαναφορά κάνεις στο κινητό. Αν θες για καλό και για κακό όταν σβήσεις τι κινητό βγάλε την sd. 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, adiasistoss είπε Ωραία ευχαριστώ 1 τρόπος για Back Up είναι με το Smart Switch της Samsung.Υπάρχει και το Samsung Skies αλλά είναι για πιο παλιά μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα