Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ εγκατέστησα το novago.apk σε android box , έπειτα έβαλα το atv launcher φορτώνει η εφαρμογή ( στο κέντρο της τβ) αλλά εκεί που πάω να κάνω σύνδεση δεν μπορώ να βάλω τον κέρσορα στο username και password με το χειριστήριο του android box .. κάποια ιδέα; 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dleyteris είπε

Εγώ εγκατέστησα το novago.apk σε android box , έπειτα έβαλα το atv launcher φορτώνει η εφαρμογή ( στο κέντρο της τβ) αλλά εκεί που πάω να κάνω σύνδεση δεν μπορώ να βάλω τον κέρσορα στο username και password με το χειριστήριο του android box .. κάποια ιδέα; 

συνδεσε ποντικι ή air mouse.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα κι απο εμενα...Μου ηρθε ενα μηνυμα οτι απο 30/11 το nova go θα ειναι διαθεσιμο μονο μεσω της EON TV....την κατεβασα την εφαρμογη στο tv box αλλα μολις ανοιξει μου λεει να μπω στο self care portal στην συσκευη η τον υπολογιστη και να περασω εναν κωδικο που δεινει για να αναγνωρισει την συσκευη επειδη δεν βγαζω ακρη μπηκα στην σελιδα της Nova my account μπηκα στην κατηγορια ΕΟΝ συσκευες και δεν μπορω να την περασω....Μηπως εχει βρει καποιος καμια λυση?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsipis88 είπε

Καλησπερα κι απο εμενα...Μου ηρθε ενα μηνυμα οτι απο 30/11 το nova go θα ειναι διαθεσιμο μονο μεσω της EON TV....την κατεβασα την εφαρμογη στο tv box αλλα μολις ανοιξει μου λεει να μπω στο self care portal στην συσκευη η τον υπολογιστη και να περασω εναν κωδικο που δεινει για να αναγνωρισει την συσκευη επειδη δεν βγαζω ακρη μπηκα στην σελιδα της Nova my account μπηκα στην κατηγορια ΕΟΝ συσκευες και δεν μπορω να την περασω....Μηπως εχει βρει καποιος καμια λυση?

Νομίζω ότι αν δεν μετατρέψεις το συμβόλαιο σου σε eon δεν θα σου επιτρέψει με το υπάρχον συμβόλαιο 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να αγοράσω ένα android box για να μπορώ να βλέπω eon tv και Cosmote tv OTT.  Επειδή είμαι στο εξωτερικό χρειάζεται να δουλεύει και το nordvpn για το eon tv. Αμα κάποιος έχει εμπειρία και μπορεί να προτείνει ένα κουτί που να τα κάνει όλα αυτά θα ήμουν ευγνώμων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...