Nikosdm Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν χρησιμοποιησω το cosmote tv go μεσω του mi box s αν θεωρειται ως εξτρα συσκευη και επισης αν χρειαζεται καποιο airmouse για να περιηγηθω στο μενου της cosmote tv go ή μπορω να το κανω και με το τηλεχειριστηριο του mi box s;
manoskost Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Nikosdm είπε Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν χρησιμοποιησω το cosmote tv go μεσω του mi box s αν θεωρειται ως εξτρα συσκευη και επισης αν χρειαζεται καποιο airmouse για να περιηγηθω στο μενου της cosmote tv go ή μπορω να το κανω και με το τηλεχειριστηριο του mi box s; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από manoskost
master1992g Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 22/4/2020 στις 12:56 ΠΜ, Nikosdm είπε Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν χρησιμοποιησω το cosmote tv go μεσω του mi box s αν θεωρειται ως εξτρα συσκευη και επισης αν χρειαζεται καποιο airmouse για να περιηγηθω στο μενου της cosmote tv go ή μπορω να το κανω και με το τηλεχειριστηριο του mi box s; Θεωρείται ως έξτρα συσκευή. Χρειαζεσαι αναγκαστικα airmouse. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Στις 25/4/2020 στις 5:21 ΜΜ, master1992g είπε Θεωρείται ως έξτρα συσκευή. Χρειαζεσαι αναγκαστικα airmouse. Στις 22/4/2020 στις 9:42 ΠΜ, manoskost είπε Στις 22/4/2020 στις 12:56 ΠΜ, Nikosdm είπε Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν χρησιμοποιησω το cosmote tv go μεσω του mi box s αν θεωρειται ως εξτρα συσκευη και επισης αν χρειαζεται καποιο airmouse για να περιηγηθω στο μενου της cosmote tv go ή μπορω να το κανω και με το τηλεχειριστηριο του mi box s; Εγω περιηγουμαι με ενα απλο bluetooth mouse παρεμπιπτοντως.
Hk2004gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Διάβασα όλο το thread. Σχετικά με το Cosmote Tv Go & το Xiaomi Mi Box S, δεν κατάλαβα αν το πρόβλημα είναι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται και το κινητό ή tablet μας σαν 1η συσκευή για το Cosmote Tv Go? Αν δηλαδή δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου την υπηρεσία και το κάνω εγκατάσταση μόνο στο Xiaomi θα έχω και πάλι πρόβλημα και θα πρέπει να ακολουθήσω τις παραπάνω διαδικασίες ή θα είμαι οκ με απλή εγκατάσταση από το Play Store? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Hk2004gr
Zerg13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 24/8/2020 στις 1:50 ΜΜ, Hk2004gr είπε Διάβασα όλο το thread. Σχετικά με το Cosmote Tv Go & το Xiaomi Mi Box S, δεν κατάλαβα αν το πρόβλημα είναι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται και το κινητό ή tablet μας σαν 1η συσκευή για το Cosmote Tv Go? Αν δηλαδή δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου την υπηρεσία και το κάνω εγκατάσταση μόνο στο Xiaomi θα έχω και πάλι πρόβλημα και θα πρέπει να ακολουθήσω τις παραπάνω διαδικασίες ή θα είμαι οκ με απλή εγκατάσταση από το Play Store? Στην nova go μετραει κανονικα σαν συσκευη. Σαν δευτερη ή πρωτη αναλογα αν εχεις και αλλη.
skimnos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης ο οποίος να έχει εγκαταστήσει και να είναι πλήρως λειτουργική η εφαρμογή της wind vision με το mi box s? Ευχαριστώ
skimnos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Απαντώ στο ερώτημα που είχα θέσει καθώς αγόρασα το mi box s. Η wind vision παίζει μια χαρά μόνο με casting από το κινητό. Αν δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει την εφαρμογή μέσω Aptoide ή σαν app, η εφαρμογή εγκαθίσταται μεν αλλά την εμφανίζει σε οριζόντια διάταξη, οπότε και είναι μη θεασιμη. Στις 7/9/2020 στις 2:18 ΜΜ, skimnos είπε Υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης ο οποίος να έχει εγκαταστήσει και να είναι πλήρως λειτουργική η εφαρμογή της wind vision με το mi box s? Ευχαριστώ
polakis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καποιος γνωστος φιλος μου ειπε οτι εμαθε οτι η νοβα βρηκε τροπο να κλειδωσει τα box που βλεπουν novago σε τηλεοραση και οτι συντομα θα κλειδωσουν ολα. Ελπιζω να μην ισχυει και να ειναι ραδιο αρβυλα.
viman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 4/10/2020 στις 10:37 ΜΜ, skimnos είπε Απαντώ στο ερώτημα που είχα θέσει καθώς αγόρασα το mi box s. Η wind vision παίζει μια χαρά μόνο με casting από το κινητό. Αν δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει την εφαρμογή μέσω Aptoide ή σαν app, η εφαρμογή εγκαθίσταται μεν αλλά την εμφανίζει σε οριζόντια διάταξη, οπότε και είναι μη θεασιμη. Δηλαδή δεν δουλεύει με εφαρμογή orientation όπως με το novago; Μήπως να το δοκιμάσεις γιατί μου ακούγεται κάτι παρόμοιο με την προβολή του novago. Την βάζουν για να φαίνεται σωστά και όχι πλάγια.
prophil1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Στις 22/4/2020 στις 9:42 ΠΜ, manoskost είπε Εγώ σήμερα το αγόρασα εγκατέστησα την Cosmote TV και με το χειριστήριο από το XIAOMI περιηγούμαι κανονικά Στις 20/2/2019 στις 8:32 ΜΜ, nikolito είπε Κατεβασα- εγκατεστησα σε xiaomi mi box. Ote tv go δουλεψε. nova δε δουλεψε. Κατεβασα τις εφαρμογες απο apk pure. Ενεργοποιησα την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες και παιζει εδω και μηνες. Καλησπέρα φίλε μου, σήμερα αγόρασα και εγώ το XIAOMI ΒΟΧ2. Μπορείς να μου υποδείξεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω το NOVA go? Σε ευχαριστώ
dentnick Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/3/2021 στις 9:35 ΠΜ, polakis21 είπε Καποιος γνωστος φιλος μου ειπε οτι εμαθε οτι η νοβα βρηκε τροπο να κλειδωσει τα box που βλεπουν novago σε τηλεοραση και οτι συντομα θα κλειδωσουν ολα. Ελπιζω να μην ισχυει και να ειναι ραδιο αρβυλα. Δυστυχώς το nova go δεν παίζει πλέον σε mi box s και άλλα Android box Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από dentnick
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, dentnick είπε Δυστυχώς το nova go δεν παίζει πλέον σε mi box s και άλλα Android box Αν κανεις την τελευταια αναβαθμιση μεσω aptoide μια χαρα παιζει σε mi box s. Το εχω το μηχανημα και παιζει μια χαρα
snb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στις 17/6/2021 στις 10:58 ΜΜ, polakis21 είπε Αν κανεις την τελευταια αναβαθμιση μεσω aptoide μια χαρα παιζει σε mi box s. Το εχω το μηχανημα και παιζει μια χαρα μπορείτε να στείλεις το url απο aptoide?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα