Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν χρησιμοποιησω το cosmote tv go μεσω του mi box s αν θεωρειται ως εξτρα συσκευη και επισης αν χρειαζεται καποιο airmouse για να περιηγηθω στο μενου της cosmote tv go ή μπορω να το κανω και με το τηλεχειριστηριο του mi box s;

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Nikosdm είπε

Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν χρησιμοποιησω το cosmote tv go μεσω του mi box s αν θεωρειται ως εξτρα συσκευη και επισης αν χρειαζεται καποιο airmouse για να περιηγηθω στο μενου της cosmote tv go ή μπορω να το κανω και με το τηλεχειριστηριο του mi box s;

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
Στις 22/4/2020 στις 12:56 ΠΜ, Nikosdm είπε

Θεωρείται ως έξτρα συσκευή.

Χρειαζεσαι αναγκαστικα airmouse.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 25/4/2020 στις 5:21 ΜΜ, master1992g είπε

Θεωρείται ως έξτρα συσκευή.

Χρειαζεσαι αναγκαστικα airmouse.

Στις 22/4/2020 στις 9:42 ΠΜ, manoskost είπε

Στις 22/4/2020 στις 12:56 ΠΜ, Nikosdm είπε

Εγω περιηγουμαι με ενα απλο bluetooth mouse παρεμπιπτοντως.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα όλο το thread. Σχετικά με το Cosmote Tv Go & το Xiaomi Mi Box S, δεν κατάλαβα αν το πρόβλημα είναι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται και το κινητό ή tablet μας σαν 1η συσκευή για το Cosmote Tv Go?

Αν δηλαδή δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου την υπηρεσία και το κάνω εγκατάσταση μόνο στο Xiaomi θα έχω και πάλι πρόβλημα και θα πρέπει να ακολουθήσω τις παραπάνω διαδικασίες ή θα είμαι οκ με απλή εγκατάσταση από το Play Store?

Επεξ/σία από Hk2004gr
Δημοσ.
Στις 24/8/2020 στις 1:50 ΜΜ, Hk2004gr είπε

Διάβασα όλο το thread. Σχετικά με το Cosmote Tv Go & το Xiaomi Mi Box S, δεν κατάλαβα αν το πρόβλημα είναι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται και το κινητό ή tablet μας σαν 1η συσκευή για το Cosmote Tv Go?

Αν δηλαδή δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου την υπηρεσία και το κάνω εγκατάσταση μόνο στο Xiaomi θα έχω και πάλι πρόβλημα και θα πρέπει να ακολουθήσω τις παραπάνω διαδικασίες ή θα είμαι οκ με απλή εγκατάσταση από το Play Store?

Στην nova go μετραει κανονικα σαν συσκευη. Σαν δευτερη ή πρωτη αναλογα αν εχεις και αλλη.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης ο οποίος να έχει εγκαταστήσει και να είναι πλήρως λειτουργική η εφαρμογή της wind vision με το mi box s?

Ευχαριστώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απαντώ στο ερώτημα που είχα θέσει καθώς αγόρασα το mi box s. Η wind vision παίζει μια χαρά μόνο με casting από το κινητό. Αν δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει την εφαρμογή μέσω Aptoide ή σαν app, η εφαρμογή εγκαθίσταται μεν αλλά την εμφανίζει σε οριζόντια διάταξη, οπότε και είναι μη θεασιμη.

Στις 7/9/2020 στις 2:18 ΜΜ, skimnos είπε

Υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης ο οποίος να έχει εγκαταστήσει και να είναι πλήρως λειτουργική η εφαρμογή της wind vision με το mi box s?

Ευχαριστώ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καποιος γνωστος φιλος μου ειπε οτι εμαθε οτι η νοβα βρηκε τροπο να κλειδωσει τα box που βλεπουν novago σε τηλεοραση και οτι συντομα θα κλειδωσουν ολα. Ελπιζω να μην ισχυει και να ειναι ραδιο αρβυλα. 

Δημοσ.
Στις 4/10/2020 στις 10:37 ΜΜ, skimnos είπε

Απαντώ στο ερώτημα που είχα θέσει καθώς αγόρασα το mi box s. Η wind vision παίζει μια χαρά μόνο με casting από το κινητό. Αν δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει την εφαρμογή μέσω Aptoide ή σαν app, η εφαρμογή εγκαθίσταται μεν αλλά την εμφανίζει σε οριζόντια διάταξη, οπότε και είναι μη θεασιμη.

Δηλαδή δεν δουλεύει με εφαρμογή orientation όπως με το novago; Μήπως να το δοκιμάσεις γιατί μου ακούγεται κάτι παρόμοιο με την προβολή του novago. Την βάζουν για να φαίνεται σωστά και όχι πλάγια.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 22/4/2020 στις 9:42 ΠΜ, manoskost είπε

Εγώ σήμερα το αγόρασα εγκατέστησα την Cosmote TV και με το χειριστήριο από το XIAOMI περιηγούμαι κανονικά

Στις 20/2/2019 στις 8:32 ΜΜ, nikolito είπε

Κατεβασα- εγκατεστησα σε xiaomi mi box. Ote tv go δουλεψε. nova δε δουλεψε. Κατεβασα τις εφαρμογες απο apk pure. Ενεργοποιησα την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες και παιζει εδω και μηνες.

Καλησπέρα φίλε μου,

σήμερα αγόρασα και εγώ το XIAOMI ΒΟΧ2. Μπορείς να μου υποδείξεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω το NOVA go?

Σε ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/3/2021 στις 9:35 ΠΜ, polakis21 είπε

Καποιος γνωστος φιλος μου ειπε οτι εμαθε οτι η νοβα βρηκε τροπο να κλειδωσει τα box που βλεπουν novago σε τηλεοραση και οτι συντομα θα κλειδωσουν ολα. Ελπιζω να μην ισχυει και να ειναι ραδιο αρβυλα. 

Δυστυχώς το nova go δεν παίζει πλέον σε mi box s και άλλα Android box

Επεξ/σία από dentnick
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dentnick είπε

Δυστυχώς το nova go δεν παίζει πλέον σε mi box s και άλλα Android box

Αν κανεις την τελευταια αναβαθμιση μεσω aptoide μια χαρα παιζει σε mi box s. Το εχω το μηχανημα και παιζει μια χαρα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 17/6/2021 στις 10:58 ΜΜ, polakis21 είπε

Αν κανεις την τελευταια αναβαθμιση μεσω aptoide μια χαρα παιζει σε mi box s. Το εχω το μηχανημα και παιζει μια χαρα

μπορείτε να στείλεις το url απο aptoide?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...