Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Κατέβασα το apk για tablet από apkpure, το πέρασα στο drive και το άνοιξα από android tv μέσω x-plore. Ανοίγει κανονικά το apk, κάνει κανονικά το install, αλλά μόλις δείχνει οτι πάει να ανοίξει το παράθυρο της εφαρμογής, κλείνει κατευθείαν. 

Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
Στις 1/3/2020 στις 7:40 ΜΜ, manoskost είπε

για να δεις αυτα που κατεβασες πρεπει να εχεις ενα file manager   https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx&fbclid=IwAR3QqnyyxgDtwJooGTkBazD1p3K0mTtWBVuJdaqPKJka80Jat6HQyLxfrVc                       και αυτο για αυτα που φαινονται πλαγια      

Set Orientation

1.1.4 for Android

Καλησπέρα, επειδή αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.... Από που μπορώ να κατεβάσω το set orientation στο xiaomi mi box? Στο google play δεν το εμφανίζει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, despoina44 είπε

Καλησπέρα, επειδή αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.... Από που μπορώ να κατεβάσω το set orientation στο xiaomi mi box? Στο google play δεν το εμφανίζει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

κατεβασε το aptoide tv

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, manoskost είπε

κατεβασε το aptoide tv

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου! Επειδή δεν γνωρίζω το aptoide tv μπορείς να μου πεις από που η πως το κατεβάζω?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, despoina44 είπε

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου! Επειδή δεν γνωρίζω το aptoide tv μπορείς να μου πεις από που η πως το κατεβάζω?

Google it

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Google it

Ευχαριστω πολύ! Κατάφερα να κατεβάσω το set orientation και να το βάλω σε landscape mode για το novago. Η εφαρμογή ανοίγει μια χαρά αλλά όταν πάω να κάνω login δεν μου δίνει επιλογή να πληκτρολόγησω κωδικό. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω? Μήπως χρειάζεται mouse?

Δημοσ.

Για να λειτουργησει η εφαρμογη αρχικα,για να βαλεις κωδικους δηλαδη,θελει οπωσδηποτε ποντικι.Μετα ψιλοδουλευει και χωρις ποντικι,αλλα με ποντικι ειναι πολυ πιο ευκολη η διαδικασια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για cosmote go. Θέλω να ρωτήσω αν το Tanix TX6 έχει επιλογή στο μενού του να γίνεται unroot όπως το Tanix TX3.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dikoulen είπε

Ενδιαφέρομαι για cosmote go. Θέλω να ρωτήσω αν το Tanix TX6 έχει επιλογή στο μενού του να γίνεται unroot όπως το Tanix TX3.

Δεν γνωρίζει κανείς;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα να έχουμε

μια βοήθεια όποιος γνωρίζει..πήρα ενα lamtech android box ..και έχω το κλασικό πρόβλημα με την nova ..θεωρώ ότι δεν παίζει λόγο root. Ξήλωσα το root αλλά πάλι δεν έπαιζε.Κάνω reset το box και με το ανοίγει,τσεκάρω πάλι και δεν είναι rooted.

Ωραία λέω ..βάζω nova..πάλι τα ίδια. Λέω οκ θα το ρουτάρω για να το ξε ρουτάρω μήπως είμαι στραβός και δε βλέπω τυχόν ξεχασμένο binary. Το θέμα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να το ρουτάρω. Προσπαθώ με Kingroot δοκιμάζω με supersu ..τίποτα.Φοράει 7,1,2

καμιά ιδέα ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aaret είπε

Καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα να έχουμε

μια βοήθεια όποιος γνωρίζει..πήρα ενα lamtech android box ..και έχω το κλασικό πρόβλημα με την nova ..θεωρώ ότι δεν παίζει λόγο root. Ξήλωσα το root αλλά πάλι δεν έπαιζε.Κάνω reset το box και με το ανοίγει,τσεκάρω πάλι και δεν είναι rooted.

Ωραία λέω ..βάζω nova..πάλι τα ίδια. Λέω οκ θα το ρουτάρω για να το ξε ρουτάρω μήπως είμαι στραβός και δε βλέπω τυχόν ξεχασμένο binary. Το θέμα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να το ρουτάρω. Προσπαθώ με Kingroot δοκιμάζω με supersu ..τίποτα.Φοράει 7,1,2

καμιά ιδέα ?

Ολα σχεδον τα boxaκια καλως η κακως ειναι ρουταρισμενα.Η εφαρμογη nova go οπως και η cosmote tv go βλεπει οτι ειναι ρουταρισμενο το boxακι και δεν παιζει.Ξερω οτι υπαρχουν τροποι να ξε-ρουταρεις το boxακι αλλα προφανως δεν πιανει σε ολα,οπως και στο δικο σου.Δυστυχως αν θες nova go και cosmote tv go η επιλογη για boxακι για σιγουρα και δοκιμασμενα,ειναι μονοδρομος.Θελεις boxaκια που απο τη μανα τους ειναι unroot με γνησιο λογισμικο android TV.Αλλωστε και με το νετφλιξ νομιζω το ιδιο γινεται στα ρουταρισμενα....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, john1080 είπε

Ολα σχεδον τα boxaκια καλως η κακως ειναι ρουταρισμενα.Η εφαρμογη nova go οπως και η cosmote tv go βλεπει οτι ειναι ρουταρισμενο το boxακι και δεν παιζει.Ξερω οτι υπαρχουν τροποι να ξε-ρουταρεις το boxακι αλλα προφανως δεν πιανει σε ολα,οπως και στο δικο σου.Δυστυχως αν θες nova go και cosmote tv go η επιλογη για boxακι για σιγουρα και δοκιμασμενα,ειναι μονοδρομος.Θελεις boxaκια που απο τη μανα τους ειναι unroot με γνησιο λογισμικο android TV.Αλλωστε και με το νετφλιξ νομιζω το ιδιο γινεται στα ρουταρισμενα....

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά το θέμα δεν είναι να πάω να πάρω άλλο ,αλλά μήπως το έχει κάποιος αντιμετωπίσει και να μου προτείνει κάτι

Δημοσ.
Στις 2/4/2020 στις 11:17 ΠΜ, dikoulen είπε

το έχω κάνει "παρακελια" αν πεζή θα σουπό αν το παραλάβω στα χερια μου.τώρα κάτι που με εδιαφέρει σε μένα αυτό το tanix tx6 netflix 4k ? 1080  η 1080 χωρίς κωλύματα ?

Δημοσ.

κακως διαλεξες το tanix tx6 με αυτον τον επεξεργαστη. μπορουσες να παρεις οποιοδηποτε tanix με επεξεργαστη amlogic και να του εβαζες σαν δευτερο λειτουργικο το coreleec και να εχεις netflix 1080. αυτο που πηρες θα σου δειχνει μεχρι 480.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...