Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manoskost είπε

βαλε μια καρτα μνημης ή ενα udb και ορισε το να το βλεπει σαν εσωτερικη μνημη το box.

Ευχαριστω πολυ

Θα δοκιμάσω οταν παω σπιτι με ενα usb γιατι εκτος κι αν δε θυμαμαι καλα καρτα μνημης δεν παιρνει...

Ελπιζω μονο να δουλεψει πανω στο usb hub + ethernet που του εχω βαλει.... (TP-LINK UE330)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση! Πήρα ένα mibox s. Έκανα την εγκατάσταση του Nova go. Η κίνηση όμως δεν  είναι τόσο smooth. Έχω συνδέσει το box με ethernet και έχω βάλει ανάλυση 4κ 60hz. Καλά η ανάλυση του go είναι καλή λόγω 576, αλλά με την κίνηση φτιάχνεται; 

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Ερώτηση! Πήρα ένα mibox s. Έκανα την εγκατάσταση του Nova go. Η κίνηση όμως δεν  είναι τόσο smooth. Έχω συνδέσει το box με ethernet και έχω βάλει ανάλυση 4κ 60hz. Καλά η ανάλυση του go είναι καλή λόγω 576, αλλά με την κίνηση φτιάχνεται; 

Kανε restart στο Mi Box.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Μπα... Τίποτα. Βασικά το έγραψα λάθος. Δεν είναι ότι δεν είναι Smooth. Κάνει σπασιματακια κατά διαστήματα.

Δοκίμασε μικρότερη ανάλυση ή λιγότερα Hz για να δεις τι φταίει.

Το ethernet πάει απευθείας στο ρούτερ;; τι σύνδεση ίντερνετ έχεις;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δοκιμάσω άλλο καλώδιο και ανάλυση γιατί το κάνει και στο Netflix τελικά 

To ethernet πάει σε hub, όχι κατευθείαν στο ρουτερ.

Έχω 50αρα

Το κουλό είναι ότι η recommended ανάλυση που μου βγάζει είναι η 720p 60hz

Επεξ/σία από michkal91
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αγοράσει το xiaomi box s και για cosmote tv και nova, έχω διαβάσει και έχω δει κάποιους τρόπους εγκατάστασης αλλά έχω ένα θέμα. Κατέβασα το kodi 18.5 vs, πέρασα το GReco TM Builds Wizard, και μπαίνω μετά να εγκαταστήσω το filelinked για να κατεβάσω τα ote tv και nova, αλλά μου βγάζει "Download is not supperted on this device yet". Έχω ενεργοποιήσει αυτό που πρέπει για τις άγνωστες πηγές (το puffin browser που μου βγάζει δηλαδή, και το Kodi από τις δικές του ρυθμίσεις το έκανα)

Καμιά βοήθεια;;!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AnastasiaSidi είπε

Καλησπέρα, έχω αγοράσει το xiaomi box s και για cosmote tv και nova, έχω διαβάσει και έχω δει κάποιους τρόπους εγκατάστασης αλλά έχω ένα θέμα. Κατέβασα το kodi 18.5 vs, πέρασα το GReco TM Builds Wizard, και μπαίνω μετά να εγκαταστήσω το filelinked για να κατεβάσω τα ote tv και nova, αλλά μου βγάζει "Download is not supperted on this device yet". Έχω ενεργοποιήσει αυτό που πρέπει για τις άγνωστες πηγές (το puffin browser που μου βγάζει δηλαδή, και το Kodi από τις δικές του ρυθμίσεις το έκανα)

Καμιά βοήθεια;;!!

https://codecity.gr/εφαρμογές-android-από-το-grecotm/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

Το κατέβασα το filelinked, και από εκεί το cosmote tv go για tablet και nova go. Το cosmote tv δεν παίζουν τα κανάλια, ενώ ανοίγει, και στο nova go δεν εμφανίζει τα κανάλια και τα βγάζει και όλα πλάγια. Επίσης το cosmote και Nova που κατέβασα εγώ από το filelinked που τα βρίσκω, που αποθηκεύονται;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απλα να γνωρίζετε ότι σε λίγους μήνες το cosmotetv go app θα πάψει να λειτουργεί και θα καταργηθεί. Το αντικαθιστά το Cosmote Ott app το οποίο όμως δεν θα παίζει σε κανένα Android box. Οποίος θέλει να έχει go Cosmote στην τηλεόραση θα πρέπει να πάρει είτε το κουτί του οτε Ott, είτε να κατεβάσει το νέο app οτε που θα βγει για τηλεοράσεις smart Samsung, Sony, LG του 2017 και μετά. Αλλά στην τβ δεν θα είναι go γιατί δεν θα μπορεί να μετακινείται η τβ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polakis21 είπε

Απλα να γνωρίζετε ότι σε λίγους μήνες το cosmotetv go app θα πάψει να λειτουργεί και θα καταργηθεί. Το αντικαθιστά το Cosmote Ott app το οποίο όμως δεν θα παίζει σε κανένα Android box. Οποίος θέλει να έχει go Cosmote στην τηλεόραση θα πρέπει να πάρει είτε το κουτί του οτε Ott, είτε να κατεβάσει το νέο app οτε που θα βγει για τηλεοράσεις smart Samsung, Sony, LG του 2017 και μετά. Αλλά στην τβ δεν θα είναι go γιατί δεν θα μπορεί να μετακινείται η τβ...

Όσοι βλέπουμε μέσω υπολογιστή να υποθέσω ότι θα βλέπουμε μέσω του site σωστά? https://www.cosmotetvott.gr/

Θα μας δώσουν νέα credential ξέρεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nemesi54 είπε

Όσοι βλέπουμε μέσω υπολογιστή να υποθέσω ότι θα βλέπουμε μέσω του site σωστά? https://www.cosmotetvott.gr/

Θα μας δώσουν νέα credential ξέρεις?

Ναι μέσω του site θα βλέπεις. Εκεί θα βάλεις το Cosmote id που έχεις για εγγραφή στην εταιρεία. Το email σου δηλαδή και τον κωδικό που έχεις ήδη προφανώς. Με αυτά θα μπαίνεις να βλέπεις

Επεξ/σία από polakis21
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, polakis21 είπε

Οκ, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μήπως γνωρίζει όμως κάποιος, έστω για αυτόν τον καιρό, πως μπορώ τώρα να ξεπεράσω αυτά τα προβλήματα που έγραψα παραπάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, AnastasiaSidi είπε

Το κατέβασα το filelinked, και από εκεί το cosmote tv go για tablet και nova go. Το cosmote tv δεν παίζουν τα κανάλια, ενώ ανοίγει, και στο nova go δεν εμφανίζει τα κανάλια και τα βγάζει και όλα πλάγια. Επίσης το cosmote και Nova που κατέβασα εγώ από το filelinked που τα βρίσκω, που αποθηκεύονται;

Ευχαριστώ.

για να δεις αυτα που κατεβασες πρεπει να εχεις ενα file manager   https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx&fbclid=IwAR3QqnyyxgDtwJooGTkBazD1p3K0mTtWBVuJdaqPKJka80Jat6HQyLxfrVc                       και αυτο για αυτα που φαινονται πλαγια      

Set Orientation

1.1.4 for Android

Επεξ/σία από manoskost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...