Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/1/2020 στις 3:44 ΜΜ, manoskost είπε

με χιαομι mibox μπορεις να βλεπεις κατεβαζοντας τις αναλογες εφαρμογες γιατι ειναι unroot το box. https://codecity.gr/install-cosmote-tv-go-and-nova-go-on-xiaomi-mi-box-s/

Η ρύθμιση είναι σχετικά δύσκολη? Στο link που μου έστειλες διάβασα κάποια σχόλια χρηστών οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και η όλη φάση  που έδωσε την εντύπωση ότι πρέπει να είναι ειδικός σε τέτοιου είδους θέματα για να το εγκαταστήσεις σωστά. Ισχύει?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prophil1 είπε

Η ρύθμιση είναι σχετικά δύσκολη? Στο link που μου έστειλες διάβασα κάποια σχόλια χρηστών οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και η όλη φάση  που έδωσε την εντύπωση ότι πρέπει να είναι ειδικός σε τέτοιου είδους θέματα για να το εγκαταστήσεις σωστά. Ισχύει?

δεν ισχυει.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 8/12/2019 στις 1:05 ΜΜ, stormrain είπε

Σας κρασαρει και εσας το cosmote go στο On Demand παρεμπιπτοντως?

Για πειτε λιγο γκαηζ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

δεν ισχυει.

Μάνο, όπως ανέφερα παραπάνω έχω κωδικούς για NOVA GΟ και COSMOTE tv go.

Οπότε αγοράζοντας το xiaοmi box s, θα μπορώ να βλέπω κανονικά nova και cosmote στην τηλεόραση μου ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prophil1 είπε

Μάνο, όπως ανέφερα παραπάνω έχω κωδικούς για NOVA GΟ και COSMOTE tv go.

Οπότε αγοράζοντας το xiaοmi box s, θα μπορώ να βλέπω κανονικά nova και cosmote στην τηλεόραση μου ?

ολοι αγοραζουν το xiaomi box s, επειδη ειναι unroot, για να βλεπουν novago, otego, netflix, χωρις πειραγμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

ολοι αγοραζουν το xiaomi box s, επειδη ειναι unroot, για να βλεπουν novago, otego, netflix, χωρις πειραγμα.

Μάνο σε ευχαριστώ πολύ  θα το αγοράσω και μπορεί να χρειαστώ την βοήθειά σου.

στο Gear best βρηκα αυτό με google assistant .Υπάρχει κάτι αντίστοιχο την ελληνική αγορά? Αξίζει?

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009525091976.html?lkid=16497904

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prophil1 είπε

Μάνο σε ευχαριστώ πολύ  θα το αγοράσω και μπορεί να χρειαστώ την βοήθειά σου.

στο Gear best βρηκα αυτό με google assistant .Υπάρχει κάτι αντίστοιχο την ελληνική αγορά? Αξίζει?

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009525091976.html?lkid=16497904

μονο αυτο υπαρχει ελλαδα   https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB.html

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 9:44 ΜΜ, manoskost είπε

για ποιο λογο να δωσεις τοσα λεφτα?

Δεν έχω κάποιον ιδιαίτερο λόγο, απλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, το θεωρώ αξιόπιστο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prophil1 είπε

Δεν έχω κάποιον ιδιαίτερο λόγο, απλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, το θεωρώ αξιόπιστο

δικα σου ειναι τα λεφτα, οτι θελεις τα κανεις, αν το θελεις απο το public παρτο απο εκει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manoskost είπε

δικα σου ειναι τα λεφτα, οτι θελεις τα κανεις, αν το θελεις απο το public παρτο απο εκει.

Αν εννοείς να το πάρω από σκρουτζομάγαζο, θα σου πω ότι απο εκεί θα το αγοράσω. Το θέμα είναι αν τελικά θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, prophil1 είπε

Αν εννοείς να το πάρω από σκρουτζομάγαζο, θα σου πω ότι απο εκεί θα το αγοράσω. Το θέμα είναι αν τελικά θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου?

γιατι να μην μπορεις, αρκετοι που το εχουν ειναι ευχαριστημενοι, θεωρειτε απο τα καλα tvbox, με αναβαθμισεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο εμενα.

Εχω κι εγω τι Mi Box S και εχω εγκαταστησει και τα δυο Go και μεχρι τωρα δουλεύουν κανονικά.

Το μόνο προβλημα που εχω συναντησει ειναι οτι το Cosmote tv go με το χρονο αυξανει σημαντικα το μεγεθός του, οχι η cache μνημη που την καθαριζεις και οκ.... αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 2.5GB που κανονικα η εφαρμογη ειναι 16MB ολα κιολα.... Η μονη λυση που βρηκα ειναι διαγραφη Data που μετα χρειαζεται να ξανακαταχωρεις κωδικους αλλα τουλαχιστον αδειαζει η μνημη μιας και το mi box δυστυχως εχει πολυ μικρη...

Μήπως υπαρχει καμια καλυτερη λυση? Εχει βρει κανενας κατι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chatzakis.k είπε

Καλησπέρα κι απο εμενα.

Εχω κι εγω τι Mi Box S και εχω εγκαταστησει και τα δυο Go και μεχρι τωρα δουλεύουν κανονικά.

Το μόνο προβλημα που εχω συναντησει ειναι οτι το Cosmote tv go με το χρονο αυξανει σημαντικα το μεγεθός του, οχι η cache μνημη που την καθαριζεις και οκ.... αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 2.5GB που κανονικα η εφαρμογη ειναι 16MB ολα κιολα.... Η μονη λυση που βρηκα ειναι διαγραφη Data που μετα χρειαζεται να ξανακαταχωρεις κωδικους αλλα τουλαχιστον αδειαζει η μνημη μιας και το mi box δυστυχως εχει πολυ μικρη...

Μήπως υπαρχει καμια καλυτερη λυση? Εχει βρει κανενας κατι?

βαλε μια καρτα μνημης ή ενα udb και ορισε το να το βλεπει σαν εσωτερικη μνημη το box.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...