Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/11/2019 στις 9:57 ΠΜ, black66.gr είπε

Καλημέρα.Στο Amazon fire tv stick μπορούμε να περάσουμε cosmote go και να δούμε τα κανάλια;

Σ εμενα επαιζε πριν μερικους μηνες. Σημερα ομως που το δοκιμασα οχι. Εβαλα και την τελευταια εκδοση αλλα παλι τιποτα. Σε εσας που το εχετε παιζει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδια. εχω το novago και θελω να το συνδεσω στο h96max. to anroid box εχει μεσα kodi το αγορασα απο εναν τυπο με προγραμματα μεσα. λογικα για να εχει προγραμματα ειναι unroot σωστα? θα παιζει το novago η οχι? ευχαριστω

20190701112855_h96_max_16gb.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυσκολο ειναι να ειναι unroot.αν ηθελες novago, επρεπε να ρωτησεις πριν το παρεις, γινεται ομως unroot παντα με ευθυνη ομως δικη σου.                             https://codecity.gr/εύκολος-τρόπος-για-να-κάνετε-unroot-το-tv-box-σας/

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Βασικα το ειχα παρει για αλλο λογο. σκεφτομαι να παρω αλλο και να το βαλω στη μεσα tv . διαβασα για το xiaomi οτι ειναι unroot .σωστα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xarhss37 είπε

Βασικα το ειχα παρει για αλλο λογο. σκεφτομαι να παρω αλλο και να το βαλω στη μεσα tv . διαβασα για το xiaomi οτι ειναι unroot .σωστα?

σωστα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα το xiaomi. Ότι και να προσπαθώ να κατεβάσω apkure ka μου βγάζει the device is not supported on this device yet. Τιγινεται. ;ξετικαρα να μπορώ να κατεβάζω από άγνωστες πηγες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχην τικαρεις και οχι ξετικαρεις τις αγνωστες πηγες, δευτερον κατεβαζεις το aptoide tv ή το apkure tv, αλλα την εφαρμογη που ειναι για android tv, και οχι για σκετο android καθοσον το χιαομι φοραει android tv ρομ, οποτε κατεβαζεις aptoide tv ή apkure tv, εσυ κατεβαζεις αυτα που ειναι για απλο android για αυτο σου βγαζει σφαλμα.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

απο οτι εψαξα λιγο, μαλλον εχει να κανει με τη version του apkure 

συμφωνα με το παρακατω

How to Fix the Download not Supported Issue on Puffin TV Browser for Android TV:

• First we need to uninstall Puffin TV Browser
  • Then we need to disable the Auto updates, we do not want Puffin TV to update again to the latest version
  • Next, download the app Downloader from Google Play
  • Enter http://dimitrology.com/puffintv and install this version of Puffin TV Browser
  • FIXED!

With this method we install a previous version of Puffin TV Browser when the download function was still available. That is why we need to disable auto-updates from Play Store so that the app doesn’t update again.

You can also find the Puffin TV Browser on my website: https://dimitrology.com/android-apk/

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά.

Έχω κωδικούς για NOVA GO και COSMOTE on the GO και τα βλέπω και τα δυο στο ipad (στο laptop ενώ παλιά έβλεπα, τωρα πλέον δεν μπορώ να δω. Κάτι μου κόβει το σήμα)

Με το xiaomi box μπορώ να βλέπω NOVA και Cosmote στην tv ?

Αν ναι , με ποιο τρόπο ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, prophil1 είπε

καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά.

Έχω κωδικούς για NOVA GO και COSMOTE on the GO και τα βλέπω και τα δυο στο ipad (στο laptop ενώ παλιά έβλεπα, τωρα πλέον δεν μπορώ να δω. Κάτι μου κόβει το σήμα)

Με το xiaomi box μπορώ να βλέπω NOVA και Cosmote στην tv ?

Αν ναι , με ποιο τρόπο ?

με χιαομι mibox μπορεις να βλεπεις κατεβαζοντας τις αναλογες εφαρμογες γιατι ειναι unroot το box.      https://codecity.gr/install-cosmote-tv-go-and-nova-go-on-xiaomi-mi-box-s/

Δημοσ.

Επιτέλους τα κατάφερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δύο ερωτησουλες. Α έχω κολλήσει το box στο τοίχο με διπλής όψης για χωροταξικό λόγους, υπάρχει περίπτωση να χαλάσει που είναι σε θέση να κοιτάει πάτωμα. Β υπάρχει τρόπος να βάλω το novago στο κεντρικό menu γιατί μου το βγάζει μόνο από το γραναζακι ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές. Στι; εφαρμογές Ρα εικονίδια δε μου το δίνει. Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xarhss37 είπε

υπάρχει τρόπος να βάλω το novago στο κεντρικό menu γιατί μου το βγάζει μόνο από το γραναζακι ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές. Στι; εφαρμογές Ρα εικονίδια δε μου το δίνει. Ευχαριστω

Oχι με τον υπαρχοντα launcher που εχει το boxακι. 

Κατεβασε τον ΑΤV Launcher, θεσε τον ως default και θα εχεις ολες τις εφαρμογες ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...