gap Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, manoskost είπε Δεν το εχω και δεν ξερω. εχει μια σελιδα στο fb που λεγεται tv media box hellenic, στειλε μια αιτηση να γινει μελος, και θεσε εκει το ερωτημα σου και θα σου δοθουν λυσεις. Μάνο σε ευχαριστώ πολυ!!
nikolito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Κατεβασα- εγκατεστησα σε xiaomi mi box. Ote tv go δουλεψε. nova δε δουλεψε. Κατεβασα τις εφαρμογες απο apk pure. Ενεργοποιησα την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες και παιζει εδω και μηνες.
gap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, UncleKim είπε Nova GO, σε Mi Box S, παίζει τελικά? τελικά παιζει ναι! είναι πιο αργό απ οτι στο κινητό ή το λαπτοπ αλλά παίζει! και η περιήγηση στο μενου και τραβάει και κάνα κόλλημα μεχρι να φορτώσει! αλλά ΠΑΙΖΕΙΙΙ!!! 1
polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερο tv box για novago-otego-kodi;
manoskost Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, polakis21 είπε Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερο tv box για novago-otego-kodi; το καλυτερο χωρις πειραγμα γιατι ειναι unroot ειναι το xiaomi mibox. ολα τα αλλα θελουν πειραγμα με οτι συνεπαγεται αυτο.
Finn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Έχει βρει κανείς τρόπο για smooth scrolling? Η εφαρμογή συμπεριφέρεται λες και τρέχει σε συσκευή με touch screen με αποτελέσματα το navigation μεταξύ καναλιών να είναι δύσκολο.
ripper386 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Να ρωτήσω κι εγώ, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Mi Box s μόνο για τα 2 GO. Παίρνει apk που κατεβάζουμε από το internet; Παίζει με τις τελευαταίες tablet εκδόσεις NOVA και OTE ή θέλει κάποια συγκεκριμένη; Η ανάλυση είναι υποφερτή ή όπως λένε κάποιοι σε άλλο νήμα είναι πολύ χαμηλή; Eυχαριστώ πολύ.
hablando Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Χαίρεται, θα απαντήσω από προσωπική εμπειρία με Νovα Gο η ποιότητα δεν είναι 1080p, SD προς 720p, είναι ελαφρώς αργή η κίνηση των παικτών στο ποδόσφαιρο που είδα, και σημειώνεται πως αν θες να δεις αγώνα από το tvbox θα σου εμφανίσει μήνυμα πως θα διακοπεί η προβολή του αγώνα στην τηλεόραση για να παίξει στο tvbox (άρα ίδιο κανάλι δεν γίνεται ταυτόχρονα θέαση στην τηλεόραση και το tvbox). 1
polakis21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Αν εχεις forthnet/nova internet τα βλεπεις ολα κομπλε. Εχω και το otego/novago και παιζει κανονικα στο nvidia shield μου. Και νοβα βλεπω χαλαρα και superleague και euroleague ολους τους αγωνες ζωντανα. Επειδη εχω nova internet μονο
Gentleman88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει cosmote go σε android tv ? Έκανα εγκατάσταση της εφαρμογής gr.ote.otetvgo.androidphone_2019-04-16.apk στην android τηλεόραση μου (sony xf9005 ) και ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα παίζει με 4-5 fps ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά. Έχω 50Mbps σύνδεση που μπορώ και βλέπω Netflix σε 4K ανάλυση. τι μπορεί να συμβαίνει;
JTRGamer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας. Υπάρχει κάποιο android tv box που να παίζει nova go χωρίς να πάει αργά η εικόνα;
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 9:10 ΠΜ, JTRGamer είπε Καλημέρα σας. Υπάρχει κάποιο android tv box που να παίζει nova go χωρίς να πάει αργά η εικόνα; To ιδιο ψαχνω και εγω.
Geo4ever Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση τη συγκεκριμένη έκδοση Nova Go https://m.apkpure.com/nova-go/com.huawei.phone.nova Αλλά ενώ ανοίξει κανονικά δεν μου εμφανίζει τα κανάλια live TV, στα υπόλοιπα παίζει κανονικά, καμία ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα