Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, manoskost είπε

Δεν το εχω και δεν ξερω. εχει μια σελιδα στο fb που λεγεται tv media box hellenic, στειλε μια αιτηση να γινει μελος, και θεσε εκει το ερωτημα σου και θα σου δοθουν λυσεις.

Μάνο σε ευχαριστώ πολυ!!

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατεβασα-  εγκατεστησα σε xiaomi mi box.  Ote tv go δουλεψε. nova δε δουλεψε. Κατεβασα τις εφαρμογες απο apk pure. Ενεργοποιησα την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες και παιζει εδω και μηνες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, UncleKim είπε

Nova GO, σε Mi Box S, παίζει τελικά?

τελικά παιζει ναι! είναι πιο αργό απ οτι στο κινητό ή το λαπτοπ αλλά παίζει! και η περιήγηση στο μενου και τραβάει και κάνα κόλλημα μεχρι να φορτώσει! αλλά ΠΑΙΖΕΙΙΙ!!!

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, polakis21 είπε

Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερο tv box για novago-otego-kodi;

το καλυτερο χωρις πειραγμα γιατι ειναι unroot ειναι το xiaomi mibox. ολα τα αλλα θελουν πειραγμα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Δημοσ.

Έχει βρει κανείς τρόπο για smooth scrolling? Η εφαρμογή συμπεριφέρεται λες και τρέχει σε συσκευή με touch screen με αποτελέσματα το navigation μεταξύ καναλιών να είναι δύσκολο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Mi Box s μόνο για τα 2 GO. Παίρνει apk που κατεβάζουμε από το internet;

Παίζει με τις τελευαταίες tablet εκδόσεις NOVA και OTE ή θέλει κάποια συγκεκριμένη;

Η ανάλυση είναι υποφερτή ή όπως λένε κάποιοι σε άλλο νήμα είναι πολύ χαμηλή;

Eυχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Χαίρεται, θα απαντήσω από προσωπική εμπειρία με Νovα Gο η ποιότητα δεν είναι 1080p, SD προς 720p, είναι ελαφρώς αργή η κίνηση των παικτών στο ποδόσφαιρο που είδα, και σημειώνεται πως αν θες να δεις αγώνα από το tvbox θα σου εμφανίσει μήνυμα πως θα διακοπεί η προβολή του αγώνα στην τηλεόραση για να παίξει στο tvbox (άρα ίδιο κανάλι δεν γίνεται ταυτόχρονα θέαση στην τηλεόραση και το tvbox).

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις forthnet/nova internet τα βλεπεις ολα κομπλε. Εχω και το otego/novago και παιζει κανονικα στο nvidia shield μου. Και νοβα βλεπω χαλαρα και superleague και euroleague ολους τους αγωνες ζωντανα. Επειδη εχω nova internet μονο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει cosmote go σε android tv ?

Έκανα εγκατάσταση της εφαρμογής gr.ote.otetvgo.androidphone_2019-04-16.apk στην android τηλεόραση  μου (sony xf9005 ) και ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα παίζει με 4-5 fps ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά. Έχω 50Mbps σύνδεση που μπορώ και βλέπω Netflix σε 4K ανάλυση. τι μπορεί να συμβαίνει; 

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 9:10 ΠΜ, JTRGamer είπε

Καλημέρα σας. Υπάρχει κάποιο android tv box που να παίζει nova go χωρίς να πάει αργά η εικόνα;

To ιδιο ψαχνω και εγω. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...